ponedjeljak, 04.07.2005.

ajmo kreativci!

Jedna od (rijetkih) stvari i podataka koji su u knjigama o Harryju Potteru istinite je spominjanje Nikolasa Flammela, baš sam na tragu nekim spisima o njemu jer se ne zna još pouzdano je li živ ili mrtav, nažalost, vjerojatnije je ovo drugo no kad saznam objaviti ću.
A zatim to letenje na metlama! Čarobnjaci lete samo na jedan način a to je da se namažu vještičijom mašću o kojoj se kod mene pisalo još prije par mjeseci. Zatim posotji levitacija ali to nije letenje te postoje astralna putovanja koja se ne obavljaju u fizičkome tijelu. A tšo se tiče metloboja da su mi oduvijek pravila te igre izgleadla pomalo bedasto. Kojeg vraga ovi ubacuju [I]balun[I] u vrata kad na kraju dobije onaj koji ulovi zlatnu zvrčku? što bvam se ne čini da tu nema logike?
Nego nešto drugo mi je na pameti. Nema smisla da se škola zove "Hogwarts" jer kao prvo, što to uopće znači? Kao drugo on već postoji ako ne us tvarnom svijetu, postoji u svijetu knjgia i ideja pa ti to u magičkome smislu dođe na isto, a osim toga ova škola niej kopija Hogwartsa nego samo po nekim stvarima, bolje reći, području itneresa slična.
Zato, evo narode navali, da čujem vaše prijedloge za ime škole pa ako bude što dobro i odgovarajuće to ćemo i izabrati, a ako ne, tražiti ćemo dalje.
Da čujem.....
- 22:30 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>