Kumbor crna gora - Stvarne djevojke

nedjelja , 16.12.2018.

Apartmani Batričević










Dating Site: Kumbor crna gora






Kuća se nalazi na samoj obali Jadranskog mora, na ulazu u Bokokotorski zaliv, u malom turistickom mjestu Kumbor, udaljen 5 kilometara od Herceg Novog. Svakodnevno se organizuju izleti brodom bokokotorskim zalivom kao i obližnjim atraktivnim izletištima i kupalištima koje smo mi u mogućnosti da organizujemo , jer hotel poseduje i turistički brodić.



kumbor crna gora

Obezbijedjeno vam je neprekidno snadbijevanje vodom. Voda, struja, kanalizacija - gradska, nalazi se generator i rezervoar za vodu. Ovaj mali raj pruža sve sto možete zamisliti tokom vašeg ljetnjeg odmora, ali po veoma pristupačnim cijenama. Struktura apartmana: spavaća soba sa bračnim krevetom spavaća soba sa 3 kreveta potpuno opremljena kuh...



kumbor crna gora

Smeštaj: Apartmani Sijerkovic - Mi Vam možemo organizovati sve vrste prevoza: transfer od aerodroma ili aut. Godina izgradnje 2000, u 2011.



kumbor crna gora

Službeni Opis Vila Baia Bianca se nalazi na šetalštu u Kumboru. Kuća ima sopstvenu plažu i kaffe bar sa restoranom. U kući su 7 apartmana4 studio apartmana i tri luksuzno opremljena sa zasebnom spavaćom sobom. Svaki ima balkon gora pogledom na more. Apartmani su četvorokrevetni sa kupatilom, čajnom kuhinjom. Gosti mogu koristiti terase u dvorištu mogućnost za organizovanje roštilja. U Vili Baia Bianca se nalazi frizerski salon i turisticka agencija. Kumbor je mesto koje datira iz vremena starih rimljana. Pripada bokokotorskom zalivu a Opštini Herceg Novi Danas ima 1000 stanovnika. Kumbor ima blagu mediteransku klimu kumbor 285 sunčanih dana tako da ima široku mogućnost za šetnju obilazak crna odlazak u brda sa dugim obilježenim pješačkim stazamaizleti čamcem, šetnje, plivanje itd. Svugde kumbor priroda neopisivo lepa sa brdovitim okruženjem i puno zelenila različitog drveća, grmlja egzotičnih biljaka i crna cveca. Dužinom celog šetalista postoje mnoge pješčane plaže, prodavnice, restorani, kafei, trafike, itd. Za više informacija kontaktirajte nas emailom. Molimo da nas kontaktirate telefonom. Naši apartmani imaju čajne kuhinje, klima uređaje tv, internet. Apartmani su samo 5 metar udaljeni od mora. Ispred apartmana je prekrasan kafe bar sa divnom peščanom plažom, frizerski salon u objektu. Kao i naša turistička agencija koja bi vam bila na raspolaganju za sve vaše zahteve i želje. U blizini kuće su prodavnice, superamrket ,pijacarestorani ,picerije.


Kumbor mjesto u koje se i zbog kojeg se godinama dolazi
U sklopu apartmana vršimo i transfere kao i ekskurzije sa vodičem uz doplatu.... Svaki ima balkon sa pogledom na more. Postoje 2 zaštićena parkinga, sa kapacitetom do 25 automobila. Prvu etazu cini prostran, klimatizovan dnevni bo... U navedenu cenu je uključen kompletan plažni program ležaljke suncobrani. Svaki od apartmana ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, klimu, kablovsku tv i WiFi. Nalazimo se samo 50m od dvije prelijepe pjescane plaze. Hotel se nalazi 5 km od centra Herceg Novog, 20 km od Tivta od aerodroma , 40 km od istorijskog centra Kotora, 55 km od Dubrovnika Hrvatska. Ovaj mali raj pruža sve sto možete zamisliti tokom vašeg ljetnjeg odmora, ali po veoma pristupačnim cijenama. Raspored vožnji će vam biti omogućeni odmah nakon smještaja u jednom od naših aranžmana.

[Which dating site is best eharmony or match|Senior contact dating 50 plus 50|Dating site funny taglines]






Oznake: apartmani, Sijerkovic

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.