Poljakinje za udaju - Dubrovnik

subota , 22.12.2018.

Otpale Poljakinje i Slovenke, Ruskinje jedine prenose četiri boda










Dating Site: Poljakinje za udaju






Skupina B Francuska je kao domaćin Eura u prvom kolu doživjela poraz te joj je pobjeda protiv Crne Gore u trećem bila itekako bitna za prolazak dalje. Tjaša Stanko u pobjedu je ugradila svojih šest. Francuske rukometašice nisu željele i po drugi puta razočarati punu dvoranu u Nancyju pa su tako furiozno krenule u susret, vodeći prvo sa 4:0 da bi nakon 12 minuta igre držale visokih 7:1.



poljakinje za udaju

A najviše njih u švedskom su dresu večeras upisale Blomstrand i Hagman, svaka po četiri dok Poljakinjama nije pomogla odlična večer Grzyb, autorice devet pogodaka te Adrianne Plaszek koja je upisala 16 obrana. Francuske rukometašice nisu željele i po drugi puta razočarati punu dvoranu u Nancyju pa su tako furiozno krenule u susret, vodeći prvo sa 4:0 da bi nakon 12 minuta igre držale visokih 7:1. To prvo poluvrijeme za Poljakinje je bilo ispod svake razine, postigle su tek pet zgoditaka, posljednji do odlaska na odmor u 24. Iznenađenja do kraja ipak nije bilo, u srpskim je redovima ostalo dovoljno koncentracije za mirno privođenje susreta kraju.



poljakinje za udaju

Otpale Poljakinje i Slovenke, Ruskinje jedine prenose četiri boda - S druge strane, iz skupine B Rusija dalje prenosi sva četiri boda, domaćin Francuska dva dok Crna Gora kreće ispočetka, s nula bodova na kontu.



poljakinje za udaju



Naši stranci Daržan Petrović
To prvo poluvrijeme za Poljakinje je bilo ispod svake razine, postigle su tek pet zgoditaka, posljednji do odlaska na odmor u 24. Skupina A Dvije žive utakmice odigrane su večeras u skupini A od kojih je posebno neizvjesna bila ona između Švedske i Poljske. Samo otvaranje susreta pripalo je slovenskoj ekipi, sredinom prvog dijela probudila se Rusija te je 1:4 iz šeste minute točno deset minuta kasnije pretvorila u 10:6, no poluvrijeme puno preokreta u konačnici je i okončano najpoštenijim rezultatom - 13:13. Do kraja prvog dijela francuska je vrsta upisala još nekoliko serija, tri 2:0 i jednu u kojoj su u nizu pogađale Lacrabere te dva puta Kanor dok je Crna Gora najbolji period prije odlaska na odmor imala između 12. Ipak, posljednjih desetak minuta pripalo je Francuskinjama, koje su još jednom ubacile u brzinu više za konačnih 25:20. S druge strane sjajan je nastup za sobom ostavila Ana Gros koja je postigla 12 pogodaka. Do kraja prvog dijela uspjela si je odigurati 17:13, a nakon što je na startu drugoga nanizala još dva zgoditka i mirniju drugu polovicu susreta. Iznenađenja do kraja ipak nije bilo, u srpskim je redovima ostalo dovoljno koncentracije za mirno privođenje susreta kraju. Francuske rukometašice nisu željele i po drugi puta razočarati punu dvoranu u Nancyju pa su tako furiozno krenule u susret, vodeći prvo sa 4:0 da bi nakon 12 minuta igre držale visokih 7:1.

[Www smokva com hr|Svingeri u srbiji|Aau matchmaking magasin]






Oznake: Otpale, Poljakinje, i, Slovenke, Ruskinje, jedine, prenose, četiri, boda

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.