Nobody puts Baby in the corner...

Nobody wants to be lonely....

Ljudi, kakva je ovo subota bila..... Ma za ne povirovat....Nekako je cila bila zbrkana i bez ikakvog redosljeda događanja, al zakon subota...
Kako je bila utakmica (neman komentar na retultat...), Robinson je biaj prazan sve do 10 i nešto kad je utakmica završila, pa su se muški dovukli do tamo. Andrea je bija u gradu, ka šta san bila i pretpostavljala, al san ga vidila samo jedan put kad san prilazila priko rive a on je sidija u Big Mummya i gleda utakmicu sa ostatkon ekipe. Poslin se nije pojavija u Robinsona, i za to mogu samo zafalit dragom Bogu jer mi sinoć on stvarno nije bija od potribe.
Do 10 smo se šetale po gradu, bile na sladoledu, bezveze pričale i pritresale događaje. Ja san otprilike milijun puta morala prepričat kako i šta je bilo to jutro sa Tomon na piću... Ugl, ja san nakon duuugo vrimena obukla minicu i baš mi je bilo drago šta jesan jer me to sitilo zašto više volin nosit minice nego hlače.
U 10 smo se i mi dovukle do Robinsona, prvo se malo šetale isprid, pozdravljali svih koje poznajemo, a onda upale unutra. ka i svaki put prvo smo otišle do wc-a koji je uvik bija i osta središte zbivanja. Upadamo van mi unutra i 4 moje prije uđu u ženski, jedino ja ka tuka ostanen isprid di je lavandin i ogledalo i to je zajednički prostor za muški i ženski wc. A tu je bija Hrđa kojeg znan iz busa(kakvog šoka), Karlo s kojin san ja jedanput bila na kavu i još hrpa ostalih likova koje uopče ne poznajen. I čestitan ja Hrđi Uskrs jer ga nisan bila vidila prije. I upadne meni Karlo da kad ćemo ja i on opet na kavu. Ja stala, aj dobro, al govorin ja nešto u stilu kad god očeš. kad govori Hrđa da koja nan je baza d ami sve uđemo skupa u wc, a ja njemu da nek ide s nama, i stane on mene vuć u ženski wc, a da su prije toga sve moje prije već nekako izašle. I zatvori on vrata, a ja se cerin ka glupača. I nešto se sprdavali i izlazimo mi vanka, kad u wc ulaze Mia i Kate i gledaju mene šta ja izlazin iz wc-a sa likon i još sa hrđon....rofl crnjak, al i baza....
nakon toga otišle mi plesat na standardno misto na krugu, i kako se ovaj jedan lik sviđa i meni i Tonki, a ja ga znan iz busa pa san ga zvala da pleše s nama, al je po običaju biaj pijan pa nije tija. I cilo vrime ja naguravala tonku na njega, al ništa. nisan ih uspila upoznat.
Sinoć je bilo ljudi u gradu da je to za nepovirovat. Bila mi je i Karla, a ona stvarno dugo nije bila i totalno mi je falila... Ona mi je prije svega prijateljica, a tek onda rodica. Našla san na internetu jedan crtež i totalno mi liči na nju....
Image Hosted by ImageShack.us
Kako san se ja jedno pet puta došla oprostit sa svojima prije nego šta san išla pratit Kaštelanku na bus, non stop san svih gurala. i kad ysan jedan put prolazila govorin ja jednom liku ka sorry šta te guran, on ka ništa, ništa, samo ti ajde. I iden ja ća, opet prolazin kraj njega i pita on mene da al iden ća a ja njemu da iden kad on ne želi s menon. I opet se ja vračan do seda blago telečim pogledom, i kad san zadnji put išla ća, prvo se onaj lik koji se sviđa meni i Tonki, okrene prema meni i počne plesat s menon i nikako ga se otarasit, da bi prošla dalje i srela tog lika kraj kojeg san svaki put morala proć. Zagrli on mene oko struka i neće da me pusti. S oba san ga lakta opalila u drob i otišla ća.

nema šta, večer je bila fenomenalna, još se dosta toga desilo ankon šta san otišla, al mi se neda pisat o tome, u vezi tonke je i jednog lika koji joj se viđa pun kurac.
Tome jučer nije bija u gradu jer mu se opet nije dalo, pa mi je poručija po mojoj Jubi i po Kristini da ne msin bit s nikin tu večer, jer san prošle 2 zabrijala s nekin likovima. Sinoć nisan, al san mu poručila da bi mu bilo pametnije da mu se počne dolazit....pa nek on to svati kako oće!
svi me pitaju oće bit šta s njin, a ja ni sam ne znan....
ma dobro, već san napisala i predug post, znan da san naporna....
Ugl, provavala san kupači od prošle godine. Tugo božja..... ugl, ja bi ovakav, al sumnjan da ću ga ikad nać....
Image Hosted by ImageShack.us
Eto, to bi bilo to, još samo velik pozdrav mojoj Kaštelanki koja se žalila da je nikad ne spominjen..... pusa svima!!!!

23.04.2006. u 17:50 | 11 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Image Hosted by ImageShack.us