Freiheit über alles.

subota, 30.12.2006.

Alexi Laiho+Janne Warman? Samo glasine i slike. Istinite glasine? Nisam sigurna, ne znam... a slike ne lažu, no ne mora značiti da prikazuju istinu... ako se mene pita, oni nisu gay!!! Pogotovo nije Dani! To mu ni malo ne pristaje!

Ovo su Janne Warmwn i Alexi Laiho! Ostala sam bez teksta.eekzalivensmijehili sam samo pukla od smjeha! To su 2 gaya iz Children of Bodom...nismo ni svjesni kolko ih ima (nemam ništa protiv takvih ljudi, jer je to njihiva stvar) I to se nije dogodilo samo jedamput, to je trajalo 1 mjesec, kolko sam čula!

Image Hosted by ImageShack.us

Alexijevoj Grospićki se Warman tolko gadi da ga ne može podnjeti, jednostavno joj je odvratan (njoj je fakat suđeno da ne voli klavijaturiste! npr. mrzi Tuomasa iz Nightwisha jer je izbacio Tarju iz benda). I tako se Alexijeva Grospićka zapitala da što je njen Alexi vidio u Warmanu! Ili su Alexi i Warman stvarno gay ili su pijani, a tome se ni malo ne čudim, jer su pijandure na kvadrat! No jedino što je sigurno, Alexi je komad i pol, a i Warman isto. Alexijeva Grospićka je ljubomorna na Warmana.headbangmadburninmadpuknucu

Image Hosted by ImageShack.us

I što vi kažete na ovaj par? Pričalo se da je Alexi gay jer duže vrijeme nema curu... A sad moram razočarati sve one koji su zatreskani u Alexija... Alexi se ponovo ženi za svoju bivšu suprugu Kimberly Goss i čekaju bebu... evo vam slika od Kimberly... znam, neki bi poželjali njenu sliku zakeljit na zid i npr. igrat pikado na njoj... Alexijeva Grospićka bi bila prvi kandidat za taj pikado! Ona bi bacila atomsku bombu na tu sliku, a na strelicu!puknucumadheadbangburninmad

Image Hosted by ImageShack.us

A nedavno sam čula da postoji još jedan gay... nebiste vjerovali da ja to moj mali Mali Sadomazo Dani Filth!cerekeek Tko zna što on izvodi na turneji dok mu žena nije uz njega... baš mi je to čudno! A možda ipak postoji nada da vara svoju ženu, i to s muškima! Zamislite da to ona sazna! To bi bilo tako ponižavajuče za nju! Dani bi možda bio ponovo slobodan! To bi bilo zakon! Ma pogledajte vi samo tog mog malog Danija! Ni muške ne ostavlja ravnodušnima... Kojima je zgodan, fakat im je napaljujući!cerek Ja baš i nisam sigurna dal je gayeek, ali tko zna... Još neznam koji je taj sretnik da je osvojio Danija, ali jedno je sigurno, LJUBOMORNA SAM NA TOG SRETNIKA!!!headbangpuknucuburninmadmadblabla

Image Hosted by ImageShack.us

30.12.2006. u 20:15 • 31 KomentaraPrint#

četvrtak, 28.12.2006.

Mortiis

Image Hosted by ImageShack.us
Ovaj bend je potpuno drugačiji od svih bendova koje slušam i baš mi je zakon. Mortiis spada pod electro metal, a to je podvrsta industriala. Dok bi uvalili ovaj bend nekome tko nema pojma o takvom metalu, taj bi pomislio da je to techno! No Mortiis i electro metal nemaju nikakve veze s technom!
Oni približno spadaju tamo kamo i spada Marilyn Manson.

28.12.2006. u 20:29 • 11 KomentaraPrint#

DANI FILTH (e, ljudi ja sam vam luda! Pišem o njemu po ne znam koji put i sve je to zato jer je on moja svetinja i moje sve. Post o njemu mora biti naprijed! Tako da ću često selit ovaj post naprijed.)

cerekPravo ime Dani Filtha je Daniel Lloyd Davey.
Rođen je 25.7.1973. u Hertfordu, u Engleskoj.
Visok je samo 165cm (Mali Sadomazo).


Na moju žalost ima suprugu.headbang Ona se zove Toni.zaliven Vjenčani su 31.10.2005. Vjenčani su na Noć vještica. Imaju kčer Lunu. Luna je rođena 8.2.1999.

Ima tri mačke Lilith, Mushka & Rumbie.

Dani voli Slayer, Misfith, Judas Priest, Iron Maiden, Paradise Lost, Emperor, Destruction...thumbup
Inspiriraje ga bendovi poput Venom, Bathory, Diamanda Galas, Sisters of Mercy, Bauhaus...


Prvo je bio u death metal bendu koji se zove The lemon grove kids. Od 1991. je u black gothic metal bendu Cradle of filth kao vokal i glavni član benda. Sam piše svoje tekstove.thumbupcerek
Redatelj je horor filma Cradle of Fear. Glavni je lik tog filama u kojem se zove The Man. Glumi ubojicu u kojem je demon. Trebate samo vidjeti kako je zgodan dok ubija i dok je obliven krvlju.:)cerek itd.Film je bolesno zakon, s puno morbidnih scena, krvi do koljena, ima maštovitih ubojstva...

Dani nosi čizme tj. bakandže s visokim platformama jer je visok samo 165cm. Tko zna, možda je njegova žena niža od njega? E pa baš bi bilo dobro da je Toni sitna. Bilo bi je lakše zgazit, ubit. Jako me zaboljelo dok sam čula da Dani ima curu, a još više me boljelo dok se vjenčao za nju!burninmadheadbangmadpuknucu Život je tako okrutan i nepravedan! Ja vam ne mogu izraziti, a ni vi ne možete zamisliti kolko ga volim! Znam da i vas mući isti problem, pa hajdmo se mi ljepo udružit (koji ste za) i dočepat se Danija! Pa mislim stvarno, šta će mu ta jedna bezvezna žena ako može imat nas tisuću? I tako, Metal Freakusha mi je rekla da je Dani udario jednog fana koji mu je dodirnuo čizmu! Ma nije valjda da je Dani tolko vjeran svojoj ženi?lud Očito se ne da dirat... Danjija treba j***t!cereknut


Black metal je najnekomercijalizirana vrst metala. Black metal vrlo je emotivan (obično negativno) pravac u metalu. Razvio se osamdesetih godina prošloga stoljeća, ali black metal koji većina današnjih slušatelja poznaje, zapravo je black metal ranih devedesetih godina, koji se kroz godine razvio i postao, u mnogim slučajevima, vrlo progresivan i melodičan.

Prvi black metal

Prvi black metal bio je zapravo jako brza i žestoka (za ono vrijeme) svirka heavy metala. Mnoge su rasprave vođene oko toga tko je prvi počeo svirati black metal, pa se ne može sa sigurnošću reći tko je napravio black metal. Smatra se da su to bendovi Black Widow, Venom, Celtic Frost i Bathory jer su oni prvi izjavljivali da sviraju black metal, ali kasnije su počela "natjecanja" tko će svirati "žešći metal" između Hellhammera, Venoma, i sličnih Thrash bendova.

Današnji black metal

Metal potječe iz Norveške, a počeli su ga svirati bandovi Mayhem, Darkthrone, Emperor i Enslaved. Njihov zvuk je u početku bio dosta primitivan i sirov no, razvijajući svoj zvuk, ovi su bandovi postavili temelje za nadolazeće "moderne" black metal bandove. Zvuk im je brz, mračan, ali i melodican, što omogučava posebna tehnika sviranja bubnjeva (ukrućivanje ruke da bi se postigao što brži zvuk - blastbeat tehnika) i gitarskih riffova ("klizeći" riffovi). Bit je Black metala da bude neobičan, čak primitivan na neki način. Stvar su promijenili novi bendovi koji oponašaju začetnike Black metal. Primjer današnjeg Black metala je npr. Akercocke.

Neke od podvrsta Black metala su Symphonic black metal (npr. Dimmu Borgir), Symphonic gothic black metal (npr. Cradle of Filth), i da ne nabrajam, ima ih dosta u svim mogučim kombinacijama.

Zaštitni znakovi Black metala su dvostruke sjekire, buzdovani, pentagrami, jarci, križevi naopako, crno-bjeli make up, članovi tih bendova nose najviše spajkova, skoro uvijek su preliveni krvlju, najčešće nose kožu i naravno crninu, tekstovi pjesama su im morbidni, sotonski, okultni, gnjevni, ponekad depresivni i jako emotivni,ali u negativnom smislu.

Black metal je meni najbolj vrsta metala.

DIMMU BORGIR

Image Hosted by ImageShack.us

Dimmu Borgir je norveški black metal bend, čiji počeci sežu u rane '90-e. Tijekom godina DB je postajao sve značajniji, između ostalog i iz razloga jer je svaki njihov album donosio nove elemente, koji su probijali okvire klasičnog black metala.
Tako je DB uspio izgraditi svoj, prepoznatljivi stil, koji im je svakim novim albumom donosio veću bazu fanova. Stoga se usuđujem reći da danas, petnaestak godina nakon početaka, Dimmu Borgir suvereno vlada black metal scenom.
Nezadovoljni produkcijom originalnog albuma "Stormblast", koji istina, uživa status jednog od najbitnijih izdanja u black metal povijesti, izašlog 1996. godine, Shagrathcerek & Co su ga odlučili nanovo snimiti. Odluka o tome donešena je još prije nekoliko godina, no članovi benda su bili zaokupljeni promocijama, touriranjem i side projektima, pa je ova ideja ostala po strani sve do ljeta ove godine, kada u studiju Abyss, s producentom Peterom Tagtgren (Hypocrisy, Pain), započinje snimanje.
U snimanje nisu bili uključeni svi sadašnji članovi benda. Naime, radili su ga Shagrath;cereknutkiss vokali, gitare i bass, Silenoz; gitare, bass i vokali, Mustis; klavijature i piano, dok se kao session bubnjar pojavljuje se Hellhammer (ex-Mayhem, ex-Covenant, ex-Immortal…).
Snimanje albuma s Tagtrenom samo po sebi, bez dodatnih objašnjenja, znači da ćete imati vrhunsku produkciju, pa je to i slučaj ovdje, i to je najvažnija, neki su skloni reći i presudna razlika između originala i ovog izdanja. Tekstovi su na norveškom, tu također nema bitnih izmjena, a ono što će posebno zanimati fanove je podatak da se na novoj verziji nalaze dvije pjesme koje nisu bile objavljene na originalu - "Sorgens Kammer-Del II" i "Avmaktslave", dok je u pjesmi "Antikrist" došlo do manje promjene lyricsa. Kako to vjerojatno ne bi bio dovoljno dobar mamac za njegovu nabavku, novi "Stormblast" nudi i posebnu poslasticu.
Uz CD, sastavni dio albuma je DVD, na kojem se nalazi kompletan video zapis s prošlogodišnjeg "Ozzfesta", na kojem je Dimmu Borgiru pripala izuzetna čast; on je bio prvi black metal bend koji je nastupio na tom superrenomiranom festivalu. Na nastupu im se kao session bubnjar pridružio Tony Laureano, obzirom da ih je nešto ranije napustio Nick Barker (ex-Cradle Of Filth, ex-Old Man's Child). Upravo je taj DVD prava vrijednost kompletnog materijala, jer prikazuje DB u pravom svjetlu, kao moćan koncertni bend, a i ponudio je u, istina kratkoj set listi, nekoliko najznačajnih pjesama cjelokupne povijesti.
Ne znam kako će na ovaj 'moderni' black album reagirati stari fanovi, koji su ih počeli slušati u vremenima prva dva-tri albuma, jer ovo ovdje zvuči dosta drukčije od originala, no, siguran sam da će biti nezaobilazno štivo za sve koji su DB počeli pratiti posljednjih 6-7 godina, otkada bend uvelike koristi elemente sympho metala i kada je postajao melodičniji.yesthumbup
Što nije bio slučaj u vremenu izlaska "Stormblasta" '95., koji je bio orijentiran u pravcu klasičnog black metala. Ali ima nešto što će privući obje populacije. Naime, ovo se izdanje prodaje po cijeni običnog disca. A i ime Dimmu Borgir nešto je što se nikako ne bi smjelo zaobilaziti.smijeh


CRADLE OF FILTH

Image Hosted by ImageShack.us

Cradle of Filth je formiran godine 1991. u Suffolku (Engleska). Čovjek koji je došao na ideju da osnuje jedan black metal bend po uzoru na skandinavske black metal legende Mayhem i Emperor i mozak Cradle Of Filth-a je Daniel Lloyd Daveycerek (najzgodniji tip na svijetu), metal svijetu poznatiji kao Dani Filth. Kad je završio s obrazovanjem 1991. odlučio je osnovati bend COF i tadasnja postava izgledala je ovako: Dani Filth (vokal), John Richard (bas gitara), Paul Ryan (gitara), Darren (bubnjevi) i Benjamin Ryan (klavijature).

1992. oni su snimili demo"Invoking The Unclean" . Za COF su karakteristične česte izmjene postave, a od ove prvobitne "demo" postave pa do danas jedino je Dani bio čitavo vrijeme u bendu. Na drugoj demo snimci "Orgiastic Pleasure" iz 1993. drugu gitaru je svirao Robin Eaglestone (Robin Graves). Robin je ubrzo napustio bend, ali se isto tako i vratio, ali ovaj put kao basist nakon što je John Richard napustio bend. Kao drugi gitarist došao je Paul Allender. U ovoj postavi snimaju i treći demo "Total Fucking Darkness" koji je kako i sam Dani kaže jedini važan.

1994. COF potpisuju ugovor s nezavisnom izdavačkom kućom Cacaphonus Records za koju izdaju i prvi album "The Principle Of Evil Made Flesh". Prije snimanja albuma bend je napustio Darren, a za bubnjevima ga je zamjenio Nicholas Barker. Ovaj album je odmah prodan u 32.000 primjeraka što predstavlja veliki uspjeh za prvi album jednog black metal benda. Do ovog albuma, Dani je uglavnom "koristio" vokale death metal tipa, dok su na "The Principle Of Evil Made Flesh" uvedeni Danijevi visoki vokali, demonski piskavi. Za razliku od mnogih drugih black metal bendova, COF su bili i ostali nešto posebno sa svojim jedinstvenim mješanjem standardnog skandinavskog blacka i dosta elemenata gotike. Na stageu su koristili crno-bijeli make-up, tzv "corpse-paint" i redovito se polijevali krvlju. Glavne značajke njihove glazbe su tekstovi koji sadrže elemente sotonizma, vampirizma, morbidne erotičnosti i naravno gotike, kao i apokaliptične gitare i vokali. 1995. bend napustaju braca Ryan (Ben i Paul) i osnivaju svoj bend Blood Devine. Zamjenili su ih Damien Gregori za klavijaturama i Stuart Anstis za gitarom. Imali su problema sa izdavačem, Cacophonus-om.

1996. izdaju mini CD/album "Vempire Or Dark Faerytales In Phallustein". Po prvi se put na njihovim albumima pojavljuje Sarah Jezebel Deva kao ženski back vokal, a od ovoga albuma će ih stalno pratiti iako nije stalni član benda. Jared Dementer je doveden kao session gitarist za snimanje albuma.

Još iste godine potpisuju ugovor s "Music For Nations" i u studenom 1996. g. izdaju svoj prvi pravi monumentalni album "Dusk And Her Embrace", inače drugi službeni album benda (ili treći ako ćete smatrati Vempire pravim oficijalnim albumom kao što većina i smatra) sa Gianom Piresom kao permanentnim gitaristom. Viktorijanski romantizam i srednjevjekovni utjecaji su bili očiti na ovom odličnom (i po meni njihovom najboljem) albumu. Na ovom albumu gostovao je i legendarni Cronos iz Venoma kao gost vokal (pjesma Haunted Shores). COF su izdali 3 verzije albuma, uključujući "Coffin" izdanje (kutija u obliku kovčega) koja je sadržavala obradu Slayerove pjesme "Hell Awaits". 1997. ih napušta klavijaturista Damien, a kao novi na toj poziciji došao je Les "Lecter" Smith (ex. Anathema i Ship of Fools). Također su te godine održali dva najveća koncerta i to na Dynamo festivalu i Milwaukee Music festivalu (oba u SAD-u).

1998. izlazi njihov slijedeći album "Cruelty And The Beast". Također su izdali ograničeno, Gravestone izdanje albuma u obliku keltskog križa, koji je bio zabranjen u nekim zemljama (npr. Francuskoj) zbog krvavih slika u CD bookletu. Postoje i druga izdanja "Cruelty and the beast" albuma (Japanska verzija, Sa ograničenim bonus CD-om) koji su sadržavali bonus pjesme - obrade i remixe. Održana je jako dobra, duga i uspješna turneja, a broj fanova je rapidno rastao. Bili su čak uhapšeni i u Vatikanu zbog svojih slavnih kontraverznih majica. Na ovom albumu se pojavljivala i glumica Ingrid Pitt u pjesmi "Bathory Aria" i to kao ženski vokal, uz naravno i Sarah i još jedan ženski back vokal Danielle Cottington.

Dugogodišnji bubnjar Nicholas ih napušta 1999. i odlazi u Dimmu Borgir. Sve je počelo kad je Nicholas postao nezadovoljan sa mix-om bubnjeva na "Cruelty And the Beast"-u. On je privremeno bio zamjenjen sa Wesom Sarginsonom (ex. The Bloody Devine, Extreme Noise Terror i December Moon), koji je bio bubnjar u Cradle Of Filthu u ranijim danima. Ali, za vrijeme snimanja "From The Cradle To Enslave" spota, Dave Hirscheimer (ex. Infestation) je ubačen u postavku kao "permanentan" bubnjar. To nije dugo trajalo i Dave je ubrzo bio zamjenjen sa zgodnim Adrianom Erlandssonomcerek (ex. At the gates, The Haunted).
Ove godine izdaju i jedan EP i to "From The Cradle To Enslave" EP za koji su snimili i njihov prvi spot "From The Cradle To Enslave" koji je nešto najkrvoločnije, najbizarnije i najmorbidnije što je svijet do tada imao priliku vidjeti. Izlazi i krvoločni video "PanDaemonAeon" koji sadrži Cradle of Filth-ov prvi spot "From The Cradle To Ensalve". Režisiran od strane Alexa Chandona (Perverilla, Bad Karma, Cradle of Fear), FTCTE je jedan od najkrvavijih spotova ikad izdatih - sadrži više krvi nego Hellraiser filmovi.

2000. Lector napušta bend, a dolazi Martin Powell iz My Dying Bride na mjesto klavijaturiste. Također se i Paul Allender vraća na mjesto gitariste i postava izgleda ovako: Danicerek (vokali), Gian Pires (gitara), Paul (gitara), Robin (bas), Adriancerek (bubnjevi) i Martin (klavijature). U toj postavi snimaju najuspješniji album do danas: "Midian", koji predstavlja pravo remek-djelo COF-a, a i metal glazbe uopće. Legendarni Doug Bradley, poznatiji kao Pinhead iz filmova Hellraiser, je jedan od gostiju (sve što je rečeno običnim dubokim i jasnim riječima govori on). Ovaj album je zaista nešto nevjerojatno dobro, a COF već duže vremena glasi kao jedan od najboljih black metal bendova u svijetu.

Na tržištu se pojavio i film Cradle Of Fear, jedan krvoločni underground horor. Glavnu ulogu vampira igra, naravno pogađate, majstor strave i mraka Dani Filthcerek. 2001. izdaju "Bitter Suites To Succubi", ovaj put ne za "Music For Nations", nego za svoju izdavačku kuću "Abracadaver". Nakon ovoga albuma dugogodišnji basist Robin Graves napušta bend iz nekih svojih osobnih razloga. Kao zamjena je doveden Dave Pybuscerek iz Anatheme.

2002. izdaju i službenu "best of" kompilaciju "Lovecraft & Witch Hearts" na dva diska, gdje se praktički nalazi sve najbolje što su do tada snimili. Također ove godine treba izaći prvi službeni live album, također na dva diska (u kolovozu). Naravno, nisu zaboravili ni rad na slijedećem studijskom albumu, kojeg isto uskoro možemo očekivati, ali ipak ne prije slijedeće godine.

Danas Cradle Of Filth važe za jedan od najboljih metal bendova. Ne predstavljaju klasični black metal, već su s originalnim mješanjem gotike i blacka uspjeli izgraditi svoj vlastiti prepoznatljivi zvuk. Svakako su jedan od najkontroverznijih bendova današnjice, nikada se ne zna što bi se moglo točno očekivati od njih. Ali jedno je sigurno, to će uvijek biti nevjerojatno dobra metal glazba. Imaju i vjerovatno najsloženije, najbolje i najzanimljivije tekstove koje neljudskim vokalom izvodi mozak ovog benda, Dani Filthcerek

2004. izdaju album Nymphetamine.Ove godine u bendu su prisutni Danicerek (vokal), Adrian Erlandssoncerek (bubnjar), Paul Allender (gitara), James McIlory (gitara)cerek, Dave Pybus (bass gitara)cerek, Martin Powell (klavijature)

2006. izdaju album Thornography. Adrian je napustio Cradle of Filth. Spuš! A tak sam se nadala da ću ga vidjet na koncertu. Trenutni članovi su Dani Filthcerek (vokal), Paul Allender (gitara), Dave Pybus (bass gitara)cerek, Charles Hedgercerek (gitara), neki novi bubnjar i neka ženska na klavijaturama.

28.12.2006. u 11:54 • 17 KomentaraPrint#

subota, 23.12.2006.

Deathstars (bili su pred grupa na koncertu od Cradle of Filth, u Boogaloo clubu)

Deathstarsi su se stalno šetali u back stage od Noctifere, i onaj gitarist s dredovima iz Deathstarsa je stao metar ispred mene i poslao mi je pusu!...zakon...cerekkisssmijehnutPjevača iz Deathstarsa su ženske iz publike stalno pipkale! Čak su mu išle hlaće skidat! Raskopčale su mu remen i šlic na hlaćama! Trebalo mu je pet minuta da se zakopča, zakopčavao se samo s jednom rukom, jer je u drugoj ruci držao mikrofon i morao je pjevati! Jadan se namućio,a nije si ni uspio remen do kraja zakopčati! Zakon!
...
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Obratite pozornost na ruku koja se nalazi na pjevačevoj guzici! (nije moja, moje ruke su bile na digitalcu)
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

23.12.2006. u 23:30 • 11 KomentaraPrint#

SLIKE S KONCERTA OD CRADLE OF FILTH, 29.11.2006., Boogaloo, Zagreb

Ovo su slike s koncerta od Cradle of Filth (ja sam slikala). Evo ih samo nekoliko (inače ih imam oko dvjesto). Za vrijeme cjelog koncerta sam ih slikala! Jadan moj digitalac...











ovo je Dave... čak mi je namignuo i onak me gledao neko vrijeme...:)smijehcerek
Dave Pybus je rođen 4.7.1970., u Heckmondwikeu, u West Yorkshire (Engleska). On je današnji gitarist u Cradle of Filth. 1990-1994 je radio kao grafički dizajner u Peaceville Recordsu. itd. i zgodan je.smijehcereknut

Image Hosted by ImageShack.us

James i Dave...
Image Hosted by ImageShack.us

Ovdje je Dani ispao kao manekenka na modnoj pisti!smijehcereknut ha ha
Image Hosted by ImageShack.us

Charles... njega mi je bilo naj lakše slikat jer je stajao samo 2 metra ispred mene...
Image Hosted by ImageShack.us

Danija je bilo naj teže slikati, jer je stalno trčkarao i skakutao po pozornici, i još je mali pa ga je trebalo dobro
Image Hosted by ImageShack.us

23.12.2006. u 14:56 • 20 KomentaraPrint#

nedjelja, 17.12.2006.

Evo me opet o Dani Filthu

Ja samlud obsjednota s Dani Filthom! Najbolje bi bilo da sam ja on!cereksmijehkissnutyesthumbupnaughty

DANI FILTH JE ZAKON!

17.12.2006. u 16:28 • 9 KomentaraPrint#

I opet o Daniju

E ljudi moji, Dani Filth je tolko zgodan, al u živo je još zgodniji!cereknutkisssmijeh

17.12.2006. u 16:12 • 2 KomentaraPrint#

subota, 16.12.2006.

Alexi Laiho

Alexicerekthumbupsmijehyes je vokal i gitarist finske metal grupe Children of Bodom. Rođen je 8.7.1979. u Espoou, u Finskoj.
Kao petogodišnjak je počeo svirati violinu, a u to vrijem je njegova starije sestra slušala heavy metal i pod njenim je utjecajem počeo svirati gitaru.thumbup U 16.godini je napustio školu, kako bi se potpuno posvetio svom bendu koji je osnovao s frendovima. 1997. su objavili svoj prvi album Something Wild i iduče godine je Alexi doživio živčani slom.
Popio je 30 tableta u rastrojstvu, zalio ih je viskijem i onda se onesvijestio.ludbang Na sreću, pronašao ga je frend i odveo ga u bolnicu. Nakon oporavka, Alexi se odlučio za lječenje glazbom, potpuno se posvetio sviranju i to ga je izvuklo. I danas je sklon depresijama, no utjehu je pronašao u svojoj gitari. Alexi kaže da je ovisan o metalu kao što su drugi ovisni o drogama.thumbup

Najdraži bendovi su mu Nine Inch Nails, Stone, S.O.A.D., Shadows Fall...

U slobodno vrijeme tulumari, igra video igrice i krmi.thumbupsmijehpartysmokinrofl

Kako već duže vrijeme nema curu, proširile su se glasine da je gay, no on na to odmahuje rukom i smije se. Vidla sam sliku na kojoj se Alexi Laiho i Janne Warman ljube i to u usta! A na jedno slici su oni dva kako sjede zagrljeni!ludbangsmijeh
Alexi je zgodan. Moja naj frendica Grospička ga obožava ko ja Dani Filtha.smijehcerek

Alexi je zgodan, ali mali Dani Filth je još zgodniji! Dani je najzgodniji, i jeste li znali da je Dani visok samo 165cm? Danija zbog tog zovem Mali Sadomazo. Danijeva niska visina je odgovor zašto nosi platformke! E da, ma ja sam vam zatreskana do bola u Dani Filtha! Ne možete ni zamisliti koliko! Čak sam se 4 puta do sad plakala za njim od kad sam ga vidla u živo! Ma Dani Filtha treba j***t!!!cereknutsmijehcerekkissludbangcereksmijehblablacerek

Jučer mi je rekla razrednica da za moj prsten treba oružani list! To nije bilo kakav prsten, nego to je pandža kakvu ima Dani Filth.

16.12.2006. u 19:54 • 12 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.

Opis bloga


O MENI:




-B-Day: 1.6.1989. (Blizanci)
-imam 21 godinu
-studiram modni dizajn na tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu
-visina: 175cm
-težina: 50kg
-kosa: dvobojna, donji sloj crven, preko njega crna kosa (imam kosu dulju od struka)
-oči: zelene
-izlazim: Runa, Zvuk, Ribnjak, Soba, 2. Otok, Route 66, Stotka, Željezničar, Sirup, Boogaloo, Fanatic... ; TNT, Nautilus (Kc)...
-išla sam u ŠPUD
-hobiji: crtanje, visenje na kompjutoru, trošenje novca, cuganje, igranje kompjutorskih igrica (Prototype, Tomb Raideri, The Sims 3...)
-navike: trošenje novca, ljenčarenje i kašnjenje
-moje najizražajnije osobine: obsjednutost morbidnim stvarima, tvrdoglavost, nastranost, promjenjivo raspoloženje, uvjek vraćam istom mjerom, kreativnost, smisao za humor kojeg svi ozbiljno shvate, a i ne razumiju, rastrošnost, visok ego, srcolomka, sklonost sadizmu, fascinira me sve što je krvavo, vrlo lako mogu svakome zgadit bilo šta (zahvaljujući svojoj mašti)
-dobra sam samo prema onima do kojih mi je stalo
-družim se samo s posebnima i onima koji su poput mene, a ostale ne doživljavam

-mrzim:
hase
cigane
tokio hotel
pljuge
smrad po cigaretama
dok se ljudi ne peru i smrde
napaljene stare pijandure
smrdljive gužve u tramvajevima

-volim:
neke određene osobe
EBM Partye
cugu (Višnjevac, Jagermaister, Kruškovac i sl.)
Isusa

-obožavam:
mačke
zmije


-Alexijeva Grospićka mi je naj naj naj najbolja frendica

-Music:
Hellektro, Terror EBM, Electronic body music, Harsh Ebm, Industrial music, Dark Wave, Dark ambient, Synthpop, Symphonic black metal, Schranz, Dark psy, Psychedelic music, Trance music, Hc Techno, Techno, House music;

Xenomorph, Psykovsky, Narcosis, Jesus Raves, Necropsycho, Sopor Aeternus, Mortiis, Zombie Girl, God Module, Hanzel und Gretyl, Organix Cage, Stahlfrequenz, Agonize, E-Craft, Nachtmahr, Third Realm, Terrorfakt, SAM, Amduscia, Tamtrum, Hocico, Adam Kult, Demian Ashes, Dawn of Ashes, Gewaltakustik, Alien Vampires, Dulce Liquido, Decoded Feedback, Psychotektrauma, Asphyxia, Unter Null, Tactical Sekt, Columbine, Unterart, Straftanz, Painbastard, Grendel, Xotox, FabrikC, Aesthetic Perfection, Psyclon Nine, Acid Trauma, Centhron, Terminal Choice, Combichrist, Nitzer Ebb, Malice Mizer, Blutengel, Icon of Coil, Felix Marc, VNV Nation, Hecate Enthroned, Agathodaimon, Anorexia Nervosa, Abyssos, Opeth, Arkona, Limbonic Art, Lux Occulta, Dornenreich, Immortal, Cenobita, Catamenia, Etylen, Bodycall, 666, Delta 9, Dj Tiësto, Brooklyn Bounce, Marilyn Manson, Billy Idol, Von Thronstahl... and more...

-Movies:
Horros.
The best producer: Alfred Hitchock
...Psycho, The Birds, ...Mirrors, Silent Hill, Saw, Cradle of Fear, The Ring, Lord of the Rings, Sleepy Hollow, Night of the Living Dead, Day of the Dead, The Omen 666, The Adams Family, Tomb Raider... all movies about vampires and occultism... etc.
-Television:
Happy tree friends, Vidoviti Milan, Oz...

Image Hosted by ImageShack.us




MY WEBSITES

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001534622458&ref=ts
http://www.myspace.com/desmodus_rotundus616
http://vampirefreaks.com/Contessa_Hecate
http://www.formspring.me/ExitusLetalis88

Image Hosted by ImageShack.us