Odgojno obrazovni ciljevi upoznavanje prirodnih ljepota - Pula

nedjelja , 16.12.2018.

I. osnovna ąkola Čakovec










Dating Site: Odgojno obrazovni ciljevi upoznavanje prirodnih ljepota






Aktivni odnos treba pomoći u izgradnji samopouzdanja i samopoštovanja jer je samo takva osoba sposobna djelovati u svijetu prema održivim i pravednim načelima. Radi se o najvećem izazovu naše generacije — kako načela ekosustava temeljena na povezanosti i ravnoteži primijeniti na djelovanje našega društva i civilizacije. Nadalje, ova međupredmetna tema pridonosi razvoju osobnoga identiteta, prepoznavanju i poštivanju nacionalne prirodne i kulturne baštine uz istodobno uvažavanje različitosti i drukčijih načina razmišljanja i življenja.



odgojno obrazovni ciljevi upoznavanje prirodnih ljepota

Ostvaruje se na obaveznim i izbornim predmetima, satu razrednika, integriranoj nastavi, u sklopu projekata, izvanučioničkoj nastavi, terenskoj nastavi i izvannastavnim aktivnostima te je povezana s ostalim međupredmetnim temama i područjima kurikuluma. Krajnji rezultat jedinstveni digitalni obrazovni sadrľaji koji povezuju sport, prirodu i informacijsko komunikacijsku tehnologiju. Uči nas ravnoteži između potrebe za očuvanjem naših osobnih, regionalnih ili nacionalnih identiteta i poštivanja tuđih, čini nas sposobnima imati globalni pogled na održivi razvoj i uskladiti ga s djelovanjem na lokalnoj razini.



odgojno obrazovni ciljevi upoznavanje prirodnih ljepota

I. osnovna ąkola Čakovec - Postalo je nužno da čovjek svoje djelovanje uskladi s mogućnostima prirodnih sustava, odnosno da implementira principe održivoga razvoja.



odgojno obrazovni ciljevi upoznavanje prirodnih ljepota



Gersonova terapija HR
Učenje i poučavanje međupredmetne teme Održivi razvoj osposobljava učenike za samostalno i odgovorno odlučivanje o pitanjima važnima za njih same i za društvo u cjelini. Usmjerenost na cjelinu pomaže osigurati mjerljive rezultate koji su veći od pukoga zbroja pojedinačnih djelovanja. Bitno mjesto unutar međupredmetne teme Održivi razvoj imaju i vrijednosti integriteta i poduzetnosti, odnosno slobodno i otvoreno izražavanje mišljenja i djelovanje u skladu s načelima održivosti. Pri tome Povezanost obuhvaća temeljna načela održivosti i međuovisnosti u ekosustavima, Djelovanje obuhvaća potrebu aktivnoga širenja i primjene prikladnih znanja i vještina za održivo življenje, a Dobrobit obuhvaća prava i odgovornosti u ostvarivanju željenoga cilja: dobrobiti za sve ljude, okoliš i buduće generacije. Med Murom i Dravom' kriju se mnoge prirodne ljepote, bogata flora i fauna s kojom je čovjek od davnina ľivio u suľivotu.

[Bila je moja srodna dusa samo ja to nisam vidio|Tips on dating an ex con|Free speed dating clapham]






Oznake: E-SAVJETOVANJA

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.