Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavili 17 godina braka - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 17.12.2018.

ČESTITAMO:Dragana Mirković i Toni Bijelić slave 17 godina braka FOTO










Click here: Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavili 17 godina braka






Svakako bih voleo da naši ljudi koji mogu da doprinesu pobedi, to i učine. Ipak, čini se da njen voljeni i nije baš ubeđen u istinitost njenih tvrdnji, već je došao da lično proveri šta mu radi mlađana devojka.



Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavili 17 godina braka

Naime, Nata i Kristina su zbog poslovnih obaveza bile van stana u kasnim popodnevnim časovima kada im je javljeno da je ceo stan poplavljen i da se hitno vrate kući! Uživam dok gledam kako dvorac dobija na sjaju.



Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavili 17 godina braka

17 godina ljubavi: Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavili godišnjicu braka! FOTO - Nanosila je stetu i jos je nanosi svojim uticajem na mlade, svojim muslimanskim lelekanjem u pesmama. Tamo smo imali svoju kamp-kućicu, igrali smo tenis i družili se.



Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavili 17 godina braka

Nakon stresnih trenutaka koji su sada za njima, i Toni Bijelić uživaju u svakom trenutku svoje ljubavi, piše. Iako nije želela da odaje detalje porodične drame kroz koju je prolazila, Dragana Mirković je u svakom trenutku bila tu uz svoga supruga Tonija koji je nedavno imao operaciju na mozgu. Dragana se potpuno posvetila svom suprugu, a nedavno je naišla na iznenađenje koje će svima prepričavati. Poznata po svojoj skromnosti, Dragana Mirković je u više navrata pokazala da joj je važan ne samo poklon već i čin pažnje, ali i poruka koju taj poklon nosi. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Bićete zadovoljni onim što čujete. Povoljan je period i za sudske procese. Možete da se nadate srećnim okolnostima. Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Pred vama je povoljan... Veoma ste izričiti u svojim namerama i saradnici vam ukazuju poštovanje. Pred vama je period u kom možete postići dosta važnih stvari. Držite se svoje analitičnosti. Pred vama su važna dešavanja. Ovo polje vam je stabilno postavljeno, znate dobro na čemu ste i kakvo... Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dokažete svoje poslovne sposobnosti. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom... Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa. Posavetujte se s osobom od poverenja i rešićete sve svoje nedoumice. Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani.



Dragana Mirkovic se SELI
Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani. Emina kaže da se njen život promenio otkad je rodila još jednog sina. Veliki deo sebe sam dala jer sam kompletan autor, tako da ćete moći zaista da doživite pravu Eminu. Sta su ti uradila da sa svojom pristojnom platom promenis u svetu? Pored sedam pesama s najnovijeg albuma, Cecini fanovi imali su prilike da još jednom čuju i uživaju u taktovima njenih najvećih hitova.

[Brutalne erotske price|Trudnoca i spolni odnos|Online upoznavanje, Stranica za Online upoznavanje, Upoznavanje samaca, Osobnosti]






Oznake: 17, godina, ljubavi, Dragana, Mirković, i, toni, bijeli, proslavili, godišnjicu, braka, foto

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.