Seksi slike zena - Lijepe djevojke

srijeda , 26.12.2018.

VOLIM SVOJU VAGINU: Žene kače fotke svog međunožja! (FOTO) (VIDEO) (18+)










Click here: Seksi slike zena






Kada druga osoba pristup prihvati sa odobravanjem, telo postepeno nastavlja svojim govorom koji bi na kraju trebalo da dovede do seksa. I pruža jak osećaj intimnosti: lica su vam tako blizu, da je poza savršena za strasno ljubljenje. Ako im se u ruci nalazi čaša sa pićem, one će lagano milovati njenu ivicu. Kada druga osoba pristup prihvati sa odobravanjem, telo postepeno nastavlja svojim govorom koji bi na kraju trebalo da dovede do seksa.



seksi slike zena

Na blogovima kao što je , svaka žena koja postavi fotografiju svog polnog organa uz malu pričicu, dobija od drugih korisnica povratnu informaciju punu podrške i pomalo navijačkog tona. U takvom trenutku, muškarac i žena, najčešće su potpuno usklađeni u pogledu govora svog tela. Kako li su reagovali oni muškarci koji su se tu pronašli u nezavidnoj situaciji ne zna se, ali je reklama bila i te kako zapažena.



seksi slike zena

VOLIM SVOJU VAGINU: Žene kače fotke svog međunožja! (FOTO) (VIDEO) (18+) - Kružni pokreti pružaju različit osećaj od uobičajenih kretnji gore-dole.



seksi slike zena

Fotografije golih muškaraca u reklamnim kampanjama, časopisima, modnim editorijalima ni za leka. Primat u aktovima i dalje drže žene i samo neko se usudi da pored slike obnažene lepotice stavi i muškarca koji na sebi nema ničeg. Pored reklama za donji veš, muškarcima nije ostalo ništa više što bi mogli da pokažu. Neki slikari, vajari i fotografi pokušavaju da prikažu muškarca kao nešto više od skupine lepo razvijenih mišića. Problem je u tome što muškarac ne predstavlja seksualni objekat o kome se priča i ljudima nije prijatno da gledaju nago muško telo. Čega se to samo stide i zašto je ono malo zastupljeno u medijima bilo koje vrste. Zar je i dalje tabu obnažen muškarac i njegovi kvaliteti i nedostaci? Kult muškog nagog tela spominje se u Antičkoj Grčkoj, javlja se ponovo i tokom renesanse i otada ga skoro i nema. Možda je Mel Gibson u jednom svom filmu pokazao svoju pozadinu, možda se Robi Vilijams i suviše pokazuje, ali gde je muškarac u umetnosti danas? Da li to znači da muškarac nema šta da ponudi? Još uvek je retkost videti golog muškarca u filmu ne misli se na neke odrešene filmove , reklami, muzičkom spotu. Malu pometnju napravila je jedna reklama za votku na kojoj su prikazana tri naga muškarca koja svog životnog saputnika sakrivaju flašama votke u tri različite veličine. Kako li su reagovali oni muškarci koji su se tu pronašli u nezavidnoj situaciji ne zna se, ali je reklama bila i te kako zapažena. Sasvim je moguće da je razlog ignorisanja muškog tela komercijalne prirode. Možda je razlog sasvim prost i jednostavan — ko bi kupovao magazine sa nagim muškarcima na naslovnim stranama i kojoj ciljnoj grupi bi se oni obraćali. Da li biste ih možda vi ikad kupili? Kako biste reagovali kada biste ih samo i videli na kioscima?



SCANDAL! 629 Stanija slala gole slike Kristijanu i Vereniku! Poslednje Jecino pismo muzu Zoranu!
Grešimo ako mislimo da su muškarci ti koji prvi naprave potez u zbližavanju. Možda je Mel Gibson u jednom svom filmu pokazao svoju pozadinu, možda se Robi Vilijams i suviše pokazuje, ali gde je muškarac u umetnosti danas? Za klitoralnu stimulaciju, on neka legne na leđa, a vi lezite preko njega, tako da se dodirujete stomakom i karlicom. Kult muškog nagog tela spominje se u Antičkoj Grčkoj, javlja se ponovo i tokom renesanse i otada ga skoro i nema. Mnogi seksolozi i stručnjaci misle da prve poteze, i to u većini slučajeva, čine žene, bilo za vreme plesa ili na neki drugi način, jer time određenom muškarcu pokazuju svoju dostupnost. Njihov će hod biti uspravan i odlučan. I pruža jak osećaj intimnosti: lica su vam tako blizu, da je poza savršena za strasno ljubljenje.

[Sajt za upoznavanje za sex|Veza brak poznanstvo butiga|Evo kako do posla u Švajcarskoj: Procedure za dobijanje radne dozvole]






Oznake: volim, svoju, vaginu, žene, KAČE, fotke, svog, međunožja!, foto, video, 18

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.