psihoterapeutkinja-prije bioenergije

četvrtak , 12.04.2018.

Nije bioenergija prvo što sam pokušala u izlječenju..

Savjetnica - psihoterapeut

lijepih nekoliko razgovora.. i da.. drugi posjet, već dobivam lijek.. ni više ni manje xanax i jošjedan..kom se ne mogu sjetiti naziva!

i pitanje..znam li zbog čega sam pod stresom i u depresiji, znam li uzrok? znam. posao. obitelj.

treći posjet i savjet: "ostavite muža i posao"!

prilično površno,neodgovorno i neozbiljno, mislim si..mogu li samo tako pobjeći od ta dva uzroka i ne pokušati ništa popraviti? svatko se proziva terapeutom!

četvrti razgovor.."kako bi se riješili problema koji držite u sebi, pokušajte svoje probleme izgovoriti na glas i izjadati se"

upravo sam zato tu!

" ako mislite ne želite druge opterećivati svojim problemima i jadati im se, možete jednostavno sve svoje probleme iznijeti jasno i na glas, sami sa sobom. koliko god vam to sad čudno zvučalo, uistinu pomaže"

svakako često razgovaram sama sa sobom!

" a možete ispričati i svojoj životinji. ako se odlučite pojadati svom kućnom ljubimcu, ukoliko vas ne želi slušati, nemojte inzistirati. mačke primjerice nemaju puno strpljenja, pa ukoliko joj se neda slušati vas, ona će otići i trebate ju pustiti".

sad mi već zvuči neozbiljno. doduše..moja pesa me uvijek tako vjerno sluša i ne pobjegne!

"jedan od trikova rješavanja problema, i pronalaženja rješenja je i pisanje pisma ili e-maila. Napišite pismo ili e-mail i napišite sve što vas muči. pišući ćete se oslobađati stresa i rješenje za problem će doći samo od sebe. naravno pišite to pismo i zamišljajte da ćete ga poslati osobi koja će vam riješiti sve probleme"

i eto mene kod vas..po liječničkom receptu..ne mislim da ćete mi riješiti probleme..ja samo "govorim na glas"
unatoč, napustila sam terapeutkinju, bacila xanax, ostavila posao , doduše, ne i muža :)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.