denisseselj.blog.hr

četvrtak, 26.03.2015.

Otvoreno pismo g.Boži Petrovu i njegovim „Mostovcima“

Poštovani gospodine Petrov, nakon onog razotkrivanja susreta Vas i g.Karamarka pustio sam da vrijeme odmakne toliko dovoljno a da tema ne promakne. Cilj puštanja i laganog odmaka je upravo da vidim poslijedice tog čina te čina „mog razotkrivanja Vas i Vaše politike“!!
Naime,ubrzo nakon tog čina dobio sam niz uvrijedljivih dopisa u moj inbox što smatram nije nešto posebno. Zaključio sam kroz „mučan“ dijalog da se radi o vašim „pacijentima simpatizerima“. Ne znam jel to sukob interesa kad svoje pacijente iskorištavate u političke svrhe ili to oni dragovoljno bez terapije čine. Žalim ako se tu radi i o dužnosnicima Most-a što ne isključuje i njihovu bolesnu stranu.
Al pustimo sad to. Vaše političko djelovanje te djelovanje opciji kojoj pripadate je uistinu blisko i djelovanju najjače oporbene stranke u Hrvata. Osim što su pripadnici Vaše opcije nazvane MOST većinom bivši razočarani HDZ-ovci koji su izgubili unutarstranačke izbore HDZ-a Grada Metkovića isto je moguće vidjeti i osobe koje možemo nazvati i „mladunčad HDZ-a“.
Razlog pisanja ovog pisma leži u činjenici da se po kuluarilma „metkovskih kafana“ u režiji vaših „glasnika“ raširila priča o mojoj povezanosti s Vašim bivšim Gradonačelnikom i „Tatom“ Stipom Gabrićem Jambom.
Priznajem, surađivao sam nehotice u raskrinkavanju susreta Vas i g.Karamarka.
Al da krenemo iz početka. O Vašem susretu s Karamarkom u Hotelu Merlot doznajem od doslovno običnog građanina, čovjeka koji mi napiše SMS tipa: „Šešelju,sve si bio u pravu.Evo Petrova i Karamarka piju kavu u Merlota“!
Nakon toga,zamolim ga da poslika taj događaj al čovjek,običan građanin je opravdano kukavica jer slikati bivšeg šefa tajnih službni i čovjeka kojeg se svi u Hrvatskoj potajice boje nije baš pohvalno i preporučljivo.
Nakon toga, zovem jednog Metkovca koji je uistinu „jambičevac“ i to ne krije te se događa ono što sam i htio. On alarmira Stipu i njegovu ekipu koja slikaje Vas kako izlazite iz smrdljive autobusne postaje.
Nisam imao sliku Vas i Karamarka ali sam svojevrsnom „fintom“ ili trikom u svojim objavama statusa na fejsbuku dao do znanja kako imam a znajući da mi pratite objave sve se odigravalo kako treba.
Dužan sam reći i da sam slike dobio MMS-om s meni nepoznatog broja i osobe. Samo načelno mogu znati o kome se radi i to po kazivanju ovog „jambičevca“!
Taj čin je presudio. Vi ste u podne bili s g.Karamarkom a tek nakon 5 sati ste se oglasili po tom pitanju novinarima Index.hr koji su Vas zvali niti dva sata od događaja da potvrdite susret. Zvali su i mene da im dam sliku Vas i g.Karamarka a ja sam novinarki rekao „da sliku ne dam nego tek tad ako Vi zanijećete susret“! Napominjem i da je novinarima Index-a bilo jasno da uvjek spreman g.Petrov za izjavu o bilo ćemu odjednom nije dostupan za razgovor i to nekoliko sati.
Da ste znali da nemam sliku koju nisam ni imao nikad susret ne bi potvrdili nit bi bio otkriven kao što javnost ne zna za Vaše susrete i susrete Vašeg zamjenika sa g.Milanovićem,g.Karamarkom i g.Milijanom Brkićem više puta.
I gdje je sad problem? Problem leži u činjenici da se spočitava moja sposobnost reagiranja u datom trenutku a ne Vaše političko licemjerje koje će kad –tad doći na naplatu.
G.Petrov , stotinu puta sam Vam rekao da Vas s HDZ-om vežu vaši ljudi,stil i demagogija koju prosipate. Kao što svi znaju, HRAST je HDZ a Vi gospodine Petrov s Vašim zamjenikom ste bili dio te grupacije. Oni koji su Vas inagurirali u HRAST danas su jedni od bitnijih HDZ-ovaca na nivou zemlje, te tvorci „novog“ HDZ-a!
MOST-a možda ne bi ni bilo da je g.Karamarko prihvatio Vaš zahtjev za preuzimanje HDZ-a u Metkoviću što svi bitniji HDZ-ovci u Gradu Metkoviću znaju. Znaju za sastanak i znaju za zahtjev. Karamarko je to odbio.
Spočitavati meni bilo kakvu politički povezanost sa g.Gabrićem Jambom je teška povreda zdravog razuma! Naime, ja nikad niti itko moj nisam(nije) bio povezan sa tim metkovskim tajkunom. Dapače, ja sam čak i žrtva političkih obračuna u vrijeme vaše kampanje kad sam bio i osobno napadnut. U to vrijeme bi „jambini“ pacijenti nazivali na mobitel i prijetili kao što danas „Vaši“ pacijenti prijete i vrijeđaju putem fejsbuk inbox-a.
Posebice se ističu u vrijeđanju sluge i zadužnici koje ste zaposlili kao svoje u javnu upravu te poduzeća u vlasništvu grada Metkovića. Slično je radio i „Vaš“ Tata Stipe Gabrić koji je kako je poznato mnogima od Vas pa i Vama g.Petrov pohodio u obiteljsku kuću na ručkove povodom svetkovina. Zlobnici kažu da ste od njega imali koristi.
Osobno,protiv Vas nemam ništa al Vam ne vjerujem i zbog ekipe oko Vas te načina (ne)rada u Metkoviću gdje se pomak ne vidi al se vidi žestoka promocija preko medija i to upravo onih koji su sumnjivo privatizirani a u njima Barba Luka ima velik utjecaj što sam osobno istražio te bio žrtva neobjavljivanja već odrađenog intervjuia.
Ne vjerujem Vam jer su ljudi oko Vas klasična „mladunčad“ HDZ-a Metkovića koja je u HDZ-u bila za vrijeme Ive Sanadera i Barba Luke a svi znamo da se tada dogodila ogromna pljačka državne imovine.
Ne vjerujem Vam jer smatram da ste „klasični trgovci“ i prodavači magle. Nitko onaj tko bi trebao biti treći put nema se što sastajati s „prvim i drugim“ putem a to što Vi niste dobro sa HDZ-om u našoj županiji to je potpuno irelevantno za „znalca“ tipa mene jer HDZ nije homogena cijelina i ima svoje struje te mogu zaključiti da Vi samo ne pripadate HDZ-ovoj struje koja vodi našu županiju nego onoj koja HDZ vodi na višem nivou pa ste zato u sukobu. Prodavači magle ste jer iza Vas ne stoje nikakva pozitivna dijela nego nebitne političke inicijative tipa ove zadnje o „nazivniku na auto-pločicama“ gdje se dobro vidi Vaš populizam.
Ne vjerujem Vam jer iza Vas stoji ogromna mašinerija i novac! A tko novac danas ima? Pa onaj tko se nakrao u zadnjih 25 godina. Ozbiljni ljudi,novinari,PR stručnjaci mi kažu da je Vaša kampanja za Grad Metković koštala milijun kuna minimum a trajala je 6 mjeseci. Sada dok se pripremate za Izbore za Sabor svakodnevno izlazite u dobro čitanim novinama koje upravo pokrivaju 10 izbornu jedinicu kojoj pripadamo. To sve košta a mojom analizom dolazim do zaključka da ste dobro promovirani upravo Vi makar takovih pokreta u Hrvatskoj ima na desetke. MOST Metković,slučajno?
Ne vjerujem Vam jer ste u samom startu pokazali „rezerviranost“ prema meni a prošlost mi govori da svak onaj koji nije imao časne namjere prvo je želio degradirat mene kao bolesna čovjeka. Obvezno je bilo spominjanje „bolesti“! To su službe radile a Vi me po stilu rada podsjećate kao produkt iste ili bliskost tome! Mislim da u Hrvatskoj ni nema psihički zdrav čovjek ukoliko svakodnevno promatra stanje u državi. Sretnici il nesretnici(kako se uzme) bježe preko granice. Predviđam Vam izvrsnu karijeru u struci jer će psihijatri bit traženi a vidim i da struka dobro dođe i za politički angažman! Pitanje , jel Hrvatima treba terapija psihijatra il nova radna mjesta i zapošljavanje ostavljam čitatelju! Vjerujte mi gospodine Petrov da je najbolja terapija kad „legne“ plaća! Apropo povezanosti s Jambom il bilo kim drugim dajem Vam laganu obavjest, ja i supruga smo nezaposleni! Tek toliko da znate istinu!

S osobitim zadovoljstvom pravaški Vas pozdravlja
Denis Šešelj

- 15:35 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2015 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Lipanj 2019 (1)
Prosinac 2017 (2)
Kolovoz 2017 (2)
Srpanj 2017 (1)
Svibanj 2017 (2)
Siječanj 2017 (1)
Listopad 2016 (1)
Rujan 2016 (2)
Kolovoz 2016 (2)
Srpanj 2016 (2)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (2)
Travanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (4)
Veljača 2016 (2)
Prosinac 2015 (2)
Studeni 2015 (2)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (2)
Kolovoz 2015 (1)
Lipanj 2015 (2)
Svibanj 2015 (1)
Travanj 2015 (2)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (2)
Siječanj 2015 (2)
Studeni 2014 (1)
Listopad 2014 (1)
Rujan 2014 (1)
Kolovoz 2014 (1)
Srpanj 2014 (1)
Lipanj 2014 (1)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (4)
Veljača 2014 (1)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (4)
Studeni 2013 (2)
Listopad 2013 (6)
Rujan 2013 (3)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (6)
Lipanj 2013 (9)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (1)
Ožujak 2013 (8)
Veljača 2013 (2)
Siječanj 2013 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Politička doktrina!!




    Osobne karakteristike;

    -Pravaš,član HSP-a od 92g, kršćanin,hrvat,domoljub,
    demokrat,
    starčevićanski liberal,stvarni antifašist te antikomunist!
    -rođen 20.veljače 1975g u Metkoviću a živi od rođenja u mjestu Podgradina
    nedaleko Opuzena, Općina Slivno!
    -Završio srednju školu, smjer Promet
    -oženjen,otac dvoje djece
    -maloljetni dragovoljac D.R.

    Obiteljske karakteristike:
    - tipična hrvatska obitelj koja je uvijek i sa očeve i majčine strane njegovala katoličku vjeru
    te hrvatski nacinalni identitet
    -nitko od članova obitelji nije bio član K.P. te suradnik UDBE

    Političko djelovanje od prije:
    Dugogodišnji dužnosnik Hrvatske stranke prava(1992-2012)

    Trenutne političke dužnosti: Pravaš-član Živog Zida

    Interesi:
    -Jačanje domoljubno-pravaškog nauka kod mladih
    -očuvanje tradicije i dostojanstva te časti hrvatskog naroda
    -jačanje pravne države posebno u lokalnim samoupravama
    -prozivanje onih čiji su osobni interesi iznad općih interesa naroda.

    Kontakt:
    Adresa:
    Podgradina 19, 20355 Opuzen
    mob: 099/ 822 6227
    e-mail: denisseselj@gmail.com


Linkovi