denisseselj.blog.hr

subota, 29.09.2012.

Zaključak Predsjedništva stranke Ruže Tomašić!!!

STRANKA DRUGARICE RUŽE I OSTALIH HDZ-OVACA KOJI SU NAPUSTILI STRANKU PRAVA A PRIJE NJE I VOLJENI HDZ DONJELA JE OČEKIVANU ODLUKU

Sukladno Statutu HSP dr. Ante Starčević održana je 5. sjednica Predsjedništva stranke. Ista je održana u Splitu, u Časničkom domu HV-a (Lora-Poljud), dana 29.09.2012. sa početkom u 10,00 h. Sjednicom je predsjedavala predsjednica stranke Ruža Tomašić. Izvješća o političkim i organizacijskim aktivnostima u periodu od prošle sjednice podnijeli su predsjednica stranke Ruža Tomašić, Glavni tajnik Pero Ćorić i zamjenik predsjednice prof. Ivan Tepeš. Prihvaćen je način izlaska stranke na predstojeće lokalne izbore u 2013. godini. On je u skladu sa Statutom prepušten na odlučivanje stranačkim organizacijama na razinama Županijskih vijeća te gradskih i općinskih Podružnica.

Jednoglasno je prihvaćen Sporazum o trajnoj političkoj suradnji sa HDZ-om za parlamentarne izbore i izbore za Europski parlament.

Na tragu prihvaćenog Sporazuma preporuča se organizacijama stranke na nižim razinama izlazak na lokalne izbore sa strankama pravaškog, starčevićanskog, demokršćanskog i domoljubnog korpusa. Neće biti dopušteno predizborno, niti postizborno koaliranje niti bilo kakva suradnja sa SDP-om i HNS-om zbog njihovog vođenja antihrvatske i antikršćanske politike na razini države.

OČEKIVATI DRUGAČIJU ODLUKU JE ISTO KAO DA LOKOMOTIVA IZ ZAGREBA PUSTI UTAKMICU HAJDUKU UKOLIKO SU BODOVI POTREBNI NJENOM VLASNIKU DINAMU!!!!!!!!

STRANKU RUŽE TOMAŠIĆ JE NELEGALNO I PROTIVNO ZAKONU O POLITIČKIM STRANKAMA OSNOVAO HDZ TE MINISTAR IZ TE STRANKE MLAKAR!

ČLANAK KOJI IZRIJEKOM GOVORI DA STRANKA NIJE SMJELA POSTOJATI POD IMENOM HSP DR. ANTE STARČEVIĆ:

Članak 11.

Odbit će se zahtjev za upis u registar političkih stranaka ako se naziv jasno ne
razlikuje od naziva već registriranih političkih stranaka.

TOLIKO O PRAVNOJ HRVATSKOJ DRŽAVI!!!!!!!!!

HDZ UZ POMOĆ MEDIJA I NOVACA IZ OPLJAČKANIH FIRMI OSNOVAO SVOJU STRANKU PRAVA I S NJOM DANAS KOALIRA A ONU KOJA NIJE ŽELJELA SLUŠAT BACA NA MARGINE!!!!!!!!!!!!!

- 23:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 28.09.2012.

Brat od Viteza Velimira Kvesića, Viktor!!

Bosna i Hercegovina je duplo gora jer ima dva HDZ-a!!


- 19:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 24.09.2012.

Jaca djeli HDZ po Bosanskom ključu!

Jadna je svaka zemlja koja HDZ ima a sad zamislite državu sa dva HDZ. Uz Bosnu i Hercegovinu to bi trebala bit i Hrvatska!




Zemlja puna Udbaša kojoj je malo jedan HDZ doživjet će takav demokratski napredak ukoliko entuzijasti osnuju drugi HDZ.

Ovaj put nema šale, ČISTI TUĐMANIZAM! Tuđman je bog ko nama pravašima Starčević. On je Otac korupcije i nepotizma a naš Otac je gladan i bez imovine umro!

Ko te pita! Ovaj je stvorija državu a ovaj "moj" bio istjeran iz stranke koju je osnovao!

Naime, već ima deset dana iz provjereno udbaško krugova (to su ovi naši -rvati) doznajem za info koji tek sad pišem. Zašto ja nepišem nekad kad doznam? Zato što svojim pisanjem otkrijem i uništim procese a zašto bi to radio ako su procesi u mom interesu!?

Moj sugovornik kaže da je postalo neizdrživo u HDZ-u. Jednostavno,Karamarko MORA čistiti stranku i to je logičan proces a političari ne vole čistke ukoliko se radi o njima.

Karamarko nevjeruje nikome a ta činjenica se vidi i kroz postavljanje Milijana Brkića na čelo Zagrebačkog povjerenstva.

Iz pouzdanih izvora doznajem da su se na noge digli Ivić,Matušić,Bačić,Bebić,Šeks,Prgomet,Golem i ini drugi JER očekuju čistku do načelnika najmanje općine u Hrvatskoj.

Zamislite sad Vi da Vam strano tijelo,čovjek koji je jučer bio Van HDZ-a i direktor kampanje Stipi Mesiću dođe u stranku koju Vi stvarate 20 godina i promjeni baš sve a Vas baci na margine.

Očito je i očekivano pucanje po svim šavovima te stranke a idu lokalni izbori, idu liste,liste potpisuje i ovjerava Predsjednik,čovjek kojeg oni nisu podržali!?

Šta se može očekivati od tih ljudi nego da se odvoje na vrijeme,pripreme Saborski klub zastupnika,osnuju stranku na temeljima Tuđmanovštine i iziđu na lokalne izbore!?

Ne treba zamjerat ni Karamarku jer i on štiti svoje ljude i položaj koji je osvojio, ustvari zar bi mu Jaca mogla nešto reći, il Sanader možda il Tuđman????

Tuđman je anulirao Veselicu,Sanader Pašalića,Kosor Sanadera pa red je i da Karamarko bude tradicionalan,zar ne??

Udbaška stranka,udbaške djece,bezkičmenjaka i ološi 70 godina stvarane parenjem stoke sitnog zuba.

Zar nisam u pravu?????

- 23:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 22.09.2012.

Hocemo Osvetiti Svoje



Ante Paradžik (Ljubuški, 10. veljače 1943. - Zagreb, 21. rujna 1991.), hrvatski političar, dopredsjednik HSP-a, jedan od osnivača i prvi načelnik Ratnog stožera HOS-a.
[/IMG]

KAKO JE UBIJEN ANTE PARADŽIK

Izrešetan na točki “Jež 2”

Policajci su tvrdili da se automobil nije zaustavio ni na njihovom, ni na punktu prije “Ježa 2”, no Paradžikov intimus Dobroslav Paraga tvrdio je da se “niva” od Križevaca do Sesveta na policijskim kontrolama zaustavila pet puta

Ante Paradžik, pokojni dopredsjednik HSP-a i kum Dražena Budiše koji je u rujnu otkrio kako je i on umalo došao pod ciljnik atentatora, poginuo je u nemilosrdnoj pucnjavi policajaca, 21. rujna 1991. godine na blokadnom punkru “Jež 2” u Sesvetama.

Te je večeri Paradžik održao govor na tribini svoje stranke u Hrvatskom domu u Križevcima. U ratnom praskozorju njegova je pravaška retorika bila predvidljiva: pozivao je da se Hrvatska oslobodi jugoslavenskog jarma i uvjeravao je stotinjak građana i simpatizera da poslušaju Tuđamana ako ih pozove na sveopći ustanak, iako ga je bio označio kao kolebljivca.

Tribina na kojoj je Paradžikov tjelohranitelj skočio među publiku s automatom na gotovs, potrajala je do devet sati navečer i Paradžik se tad zaputio u Zagreb s tajnikom HSP-a iz Toronta Ivanom Oršanićem. “Ladom nivom” upravljao je Branko Perković. Cesta do Zagreba bila je zamračena zbog zračne opasnosti.

Prilikom dolaska u Zagreb, policajci na blokadnoj točki “Jež 2” dobili su dojavu kako se u “ladi nivi” nalaze sumnjive osobe koje treba provjeriti. Sumnjivci su, glasila je dojava, najvjerojatnije bili “martićevci”.

Oko 22.20 sati, prilikom dolaska na punkt, “niva” se zaustavila na signale policijske ekipe u kojoj su bili Željko Grgić Vučemilović, Branko Matošević, Željko Čeko i Paško Palić. No, prema tvrdnjama policajaca, tada se začuo pucanj. Jedan policajac prišao je vozilu, a onda se udaljio nekoliko koraka, repetirao “kalašnjikov” i bez upozorenja ili provjere otpočeo s nemilosrdnom vatrom. Pridružili su mu se i ostali, a Paradžik, Oršanić i Perković uspjeli su uzvratiti vatru iz “kalašnjikova” i pištolja “CZ 7,62 mm” koje su nosili sa sobom.

Paradžika je pogodio jedan jedini metak, no nažalost bio je koban: pogodio ga je u slabinu, oštetio jetru i probio plućno krilo. Gotovo istog trenutka Paradžik je umro. Branko Perković zadobio je prostrijelnu ranu desne ruke, a Ivan Oršanić nekim je čudom ostao neokrznut. Što se policajaca tiče, jedan od njih pogođen je u desnu natkoljenicu.

Očevid ubojstva vodio je dežurni istražni sudac zagrebačkog Okružnog suda Branko Čižmek. Na mjestu događaja zatekao je “nivu” na kojoj su sve gume bile izbušene. Tridesetak rupa na karoseriji bilo je raspoređeno sa sa svih strana. Od stakala “preživjelo” je samo zadnje desno. Oko “lade” na tlu je pronađeno pedesetak čahura, a u samom vozilu ostale su krhotine streljiva.

Policajci su kasnije tvrdili da se automobil nije zaustavio ni na njihovom, ni na punktu prije “Ježa 2”, no Paradžikov intimus Dobroslav Paraga tvrdio je da se “niva” od Križevaca do Sesveta na policijskim kontrolama zaustavila pet puta. Žalopojke policajaca-ubojica nisu pomogle. Sudac Okružnog suda, danas ugledni odvjetnik, Branko Šerić osudio je četvorku 14. listopada 1993. godine. Međutim po izlasku iz zatvora Paradžikove ubojice vratili su se u policiju i nastavili “štititi” hrvatske građane.

- 15:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 21.09.2012.

THOMPSON Ka bez duse

- 20:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 19.09.2012.

Milanović je državotvoran političar!!!!!

[/IMG]
Karta NDH


U zadnje vrijeme puno pišem a hvala bogu imam i vremena za takve radnje. Moje izrećene teze i stavovi se nikako ne pobijaju i to je skoro pa nemoguće jer natpisi su argumentirani i potkrijepljeni činjenicama.

Naime, da je Milanović državotvoran političar pokazuje u najmanje dvije činjenice.

Prva činjenica je dogovor s BiH oko visine Pelješkog mosta. Zbog ćega taj most mora biti toliko visok u prvom planu (67m) a sad može biti i duplo niži. Bez ljutnje al BiH nema nikakvo pravo na dva škoja jer oni NIKAD nisu pisani u Katastru BiH što je temeljni argument al eto Tuđman je to dogovorio i vjerovatno je imao razloge. Danas «državotvorcu» Tuđmanu isti oni koji su se kleli u njega zamjeraju da je bio star i senilan kad je to dogovarao i oni doslovno kažu da je bio «bolestan» u najgorem smislu u kojem čovjek može biti a to je psiho problem a vidi vraga šef Vladajuće strukture poštuje Tuđmanove tekovine.
Poslijedice dogovora Zagreb-Sarajevo i ratifikacije istog osjetit ćemo u dogledno vrijeme i bit će nam jasno jesu li to samo «dva kamena» il se nešto veće kotrlja iza toga!?

Došle Vile k očima............

Koje je to lip osjećaj za pravaša kad vidi sinergiju HDZ-a i SDP-a.

Partije su to ko sestra i brat,jedna sjaši dok druga uzjaši. U provedbi nema nekih razlika al u retorici je bitka golema.

Druga činjenica je Hrvatska u dva dijela! Svaka čast! Zamislite Hrvatsku u 5 il više dijela za deset godina? To bi bilo strašno. Prije svega, ako ćemo dijelit Hrvatsku onda moramo razmisliti i o realnom zahtjevu Dubrovčana koji s pravom očekuju posebnost a posebnost im je čak dala i NDH. Za deset godina bi bilo pitanje odcjepljenja tih regija i ako pogledamo povjest onda nam je jasno da su mnoge države slično propale i da ne idemo daleko evo npr. Juga. Juga se razdjelila temeljem Ustava iz 74 g. Da je prošao Plan Z4 tada bi imali i malu srbiju što još nije isključeno iz planova nekih ludih glava!

Temeljem gore napisanog stoji činjenica da je Zoran Milanović poslijednji Tuđmanist državotvorac i svi ostali argumenti pokazuju da je on državotvoran političar a ja kao izvorni državotvorni pravaš gledajući što radi a ne ko radi moram dati podršku s tim da državu treba decentralizirati zbog efikasnije i jeftinije uprave al na realnim i povjesnim podjelama! S tim u svezi prikazat ću kartu NDH i njeno uređenje. Možda to i nije neki primjer al osim njega imamo uređenje Općina u SFRJ što nije lošiji primjer od ovog što sad imamo.

Suma sumarum, ovih dana je mnogima jasnije da i SDP poštuje najmlađeg Titovog Generala što ozbiljne nacionalne političare treba zabrinuti a Hrvatsku desnicu okrenuti izvornom pravaštvu koji je jedini na braniku drugačijeg pogleda na uređenje države .

Sva tuga naših poslijednjih 22 godine i uporno ubacivanje Keruma i Bandića u desničare mora pasti u vodu jer Hrvatsku su ovakvu kakva jest (kifla avnojevska) utemeljili,organizirali,opljačkali i još uvjek pljačkaju komunisti i njihova «deca» a ustaša i njihove dice nema ni za bacit besidu. Oni se zovu Jorge,Michael,John i slabo govore Hrvatski i teško razumiju beskičmen narod u domovini. Oni ne razumju bolest naroda koja traje 70 godina i njihovoj naivnosti nema kraja.

Stanje naše nacije se može usporediti i sa životinjskim svijetom. Stočari koji šire stado i žele imati zdrav potomak ostavljaju od najboljih grla potomak zbog nastavka kvalitete stada a kod našeg naroda se već 70 i više godina činila sasvim druga i obrnuta selekcija. Osobe svih negativnih ljudskih karakteristika obnašali su najistaknutije dužnosti a njihova «deca» napredovala brzinom munje.

Ubijajući i goneći članove društva «koji su mislili svojom glavom» selekcija društva došla je do te razine da je zabrinjavajuće stanje.

Na kraju mogu reći da nam ostaje čekati,čekati ................

- 19:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 18.09.2012.

Pravaštvo nije desnica!!!!!!!!

Uvijek sam se pitao jesam li ja pravaš il sam zalutao na tu političku scenu! Mnogi intelektualci i ljudi koji su bili pravaški lideri gvorili su mi "da sam ja pravi pravaš"! Govorili su da nas nema puno i da smo rijetki ko bijeli vukovi i da desničarenje nije izvorno pravaštvo. Govorili su oni a ja upijao i izgrađivao se godinama čitajući literaturu koju je teško pronaći. Izvorno pravaštvo se prenosi s koljena na koljeno i na razne se načine tumaći i svak ima svoj stil ali ono nije fobistično prema nićemu i nikome. Voljeti svoje ne znaći da se mora mrziti tuđe.


Nije pravaštvo, kako obično nazivamo ideologiju hrvatskoga nacionalizma što su ju u drugoj polovici XIX. stoljeća oblikovali i kanonizirali dr. Ante Starčević i dr. Eugen Kvaternik, neka okamenjena misao niti skup citata koje bi sljedbenici te ideologije mogli zgodimice potezati, pa iz toga izvlačiti tobožnje pravo na jedino autentično tumačenje i zastupanje hrvatskih nacionalnih interesa. Jer, sva povijest pravaštva pokazuje njegovu slojevitost, razvitak i duhovno bogatstvo koje je, nema sumnje, uvelike pridonijelo cijepanju pravaških stranaka, nastanku bezbrojnih frakcija i neuspjelih pokušaja. No, uvijek je pravaštvo značilo misao slobode, osobne odgovornosti i kulturne odnosno vjerske snošljivosti i napretka.

Kad bi neka od grupacija koja je izvorno koketirala s pravaštvom izgubila ta obilježja, sama bi sebe izopćila iz pravaškoga misaonoga kruga. Ona bi prestajala biti pravaškom, unatoč tomu što se i dalje htjela zaogrtati tim imenom, svjesna njegove magnetske snage.

Upravo zbog te svoje otvorenosti i slobodarskoga duha, pravaštvo je pod svoj barjak uvijek privlačilo literarne i uopće kulturne prvake; upravo zbog svoje vjersko-kulturne snošljivosti pravaška je ideologija mogla hrvatskoj nacionalnoj misli privući nekatolike odnosno muslimane, pravoslavne i židove.

Bilo je u našoj povijesti puno stranaca koji su se drage volje odricali duhovne baštine u kojoj su se rodili, prigrljujući bez rezerve zemlju u kojoj žive, ali su praktično samo oni koji su k nama dolazili kroz pravaška vrata, postajali hrvatskim rodoljubima. Većina onih drugih bludila je po jugoslavenskim, sveslavenskim, kozmopolitskim stazama. Dok su prvi postajali prvoborcima hrvatskih težnja, drugi su se nerijetko pretvarali u janjičare naše slobode.

I uoči Drugoga svjetskoga rata i u njemu, svatko tko je htio mogao je – a može i danas, ako hoće – posve jasno vidjeti razliku između onih koji su odrasli i sazreli u pravaškom okruženju, i onih koji su kao skorojevići i laktaši pristupili nacionalističkom pokretu, vukući za svojim nogama vlastiti ideološki talog koji je u konačnici bacio ljagu na najplemenitija nastojanja čitavoga jednog naraštaja.

Vremena se mijenjaju, ali načela ostaju ista. Zato je i danas, u svoj silnoj i suvišnoj galami oko tobožnjega «neofašističkog» skupa u Zagrebu, potrebno podsjetiti: pravaštvo na desnicu mogu svrstavati samo oni koji su zlonamjerni ili oni koji su posve neupućeni u nepomirljive razlike između pravaštva i ideološkoga konglomerata koji se prividno stapa u jedan tok što ga politolozi nazivaju europskom Novom desnicom.

To, dakako, ne znači da taj skup – ili bilo koji, pa i ideološki suprotstavljeni – valja zabranjivati ili nasiljem priječiti. Ideje se ne mogu suzbiti nasiljem, a upravo oni koji se pozivaju na demokratska načela, morali bi znati, primjerice, za odluku Europskog suda za ljudska prava u predmetu Lehideux and Isorni v. France.

Nakon što je francuski sud osudio navodne «hvalitelje kolaboracionista», odnosno one koji su u lijepu svjetlu opisivali maršala Pétaina, Europski sud za ljudska prava konstatirao je u presudi od 23. rujna 1998. godine kako takve ideje mogu izazvati kontroverze i uznemiriti pojedine skupine ljudi – pa možda i većinu pučanstva – ali se sloboda izražavanja, zajamčena u okvirima iz čl. 10. Europske konvencije za zaštitu ljudskih prava i sloboda, ne odnosi samo na općeprihvaćene ideje ili misli koje se smatraju nevažnima i neuvredljivima, nego se odnosi i na misli i ideje koje uznemiruju, šokiraju ili vrijeđaju. To zahtijeva pluralnost društva, snošljivost i otvorenost bez koje nema demokracije.

Drugim riječima, zabrana tobože «neofašističkog» skupa bez ikakve je sumnje politički pogrješna. No, puno je važnije da je ona načelno nedopustiva, pače i skandalozna s demokratskoga gledišta. Ali to ne znači da je pravaštvu mjesto pod kišobranom Nove desnice: kad ga počne tamo tražiti, ono prestaje biti pravaštvom.

- 21:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 17.09.2012.

Zločin u Trnu star 68 godina!!!

[/IMG]
Trn,Općina Slivno


U malom mistu Trn u Općini Slivno prije otprilike 68 godina, 1944 godine domaći partizani pogubili su osmoricu vrlo mladih Hrvatskih vojnika tek pridošlih s područja Slavonije!

Tijela tih nesretnih mladića danas lako možemo identificirati a do dana današnjeg Hrvatske vlasti ništa nisu poduzele.

U narodu se sve znade i govori te su postojali i očevici koji su krišom gledali smaknuće. Moj izvor govori da je očevidac ni manje ni više bio od moje supruge pok.djed koji je bio udaljen 50-tak metara i čuo je zapomaganje mladog vojnika koji prvim hicom nije ubijen nego ranjen. Ranjeni mladić je zapomagao : "Nemoj molim te ,jedinac sam u majke"! Osoba koja je poznata autoru teksta kaže da je ta spodoba od čovjeka drugi put bila preciznija.

Tako ubijene vrlo mlade momke vjerovatno tek unovačene pred sam kraj rata ubojice su zakopale na zemljište i na toj lokaciji je danas velika smokva.

U Općini Slivno 22 godine je na Vlasti HDZ i nikad se nije pokrenulo istraživanje a Država osim inertnog DORH-a nema druge institucije za bavljenje tom tematikom!

Zanimljivost je da je osoba na čijoj je zemlji pokopana hrvatska mladost velik prijatelj sa Barba Lukom a možda i taj detalj otkriva razloge zašto se istraživanje nije vršilo do sada.

To grobište i nije jedino na području moje općine a zanimljivo je da NIKAD u Neretvi nije otkrivena ni jedna jama nit obilježena a svi znamo tko je gubernator našeg kraja bio 22 godine!

U GROBIŠTIMA I JAMAMA TIM NAĆI ĆE KRVAVE RUKE OSNIVAČA HDZ-a JER onaj tko prikriva zločin isto spada pod zločince!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 20:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 14.09.2012.

Šta nam kaže Otac Domovine?????

[/IMG]

- 18:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Moja kobila Suzi

- 14:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Pod kišobranom se dobro dimi!!!!!!!!!

[/IMG]



Hrvatska, zemlja pušača?

U ovoj nemoralnoj zemlji novinare ne zanima politička korupcija nego obiteljski život političara! OK! Javna osoba je pod prismotrom javnosti ALI zar članak u Večernjem ne bi bio korisniji da se obradila tema "Kako je stvorena politička stranka Ruže Tomašić!?"

Zašto Hrvatska javnost ne bi znala odgovor na slijedeća pitanja;

a) Što je Ruža radila u Kanadi i koja je njena dodirna točka sa agentom KOS-a Šuškom?? Odgovor bi mogao ponuditi netko iz emigracije a koliko ja znadem ima zainteresiranih!

b) Trag novca kojim je osnivan HSP AS, uplatnice iz Vukovarsko -srijemske županije te izjave ljudi koji su osnivali stranku a sad više nisu u njoj!

c)Nemoralnost političara u izičaju stavova a toga ima ohoho kod ove dotične političarke!


Sigurno da je novinarima bitna i činjenica da je gđa.Tomašić svu svoju karijeru izgradila na "borbi protiv narkomafije" a gle čuda ima droge i u njenom dvorištu navodno kako kaže osoba iz novinarskog izvora.

Osvrt urednika bloga



Tekst iz Večernjeg lista:


prljave igre pravaša


Kampanju počeli tvrdnjama da je kći Ruže Tomašić narkomanka


Čelnica HSP-a dr. Ante Starčević kaže da će kćeri javno odrezati kosu dokaže li testiranje da je ovisnica, a ona zna da nije.


I prije nego što su se registrirali kao nova politička stranka, čelnici HSP-a dr. Ante Starčević – predsjednica Ruža Tomašić i glavni tajnik Pero Ćorić – započeli su hladni rat s Antom Đapićem i njegovim HSP-om. Ništa se nije promijenilo ni nakon što je Đapić na čelo HSP-a “postavio” Daniela Srba. Osim osobne nesnošljivosti između glavnih aktera “sestrinskih” stranaka, oni su u stalnom sukobu jer i jedni i drugi znaju da u “antikukuriku” koaliciji ima mjesta samo za jednu “pravašku grupu”. Tko oko sebe okupi sve ostale pravaške stranke i uništi glavnog rivala, može računati da će na idućim parlamentarnim izborima HDZ-u biti ono što je danas HNS SDP-u.(Hladni rat pretvorio se u totalni pa se sada krenulo u obračun povlačenjem prljavog obiteljskog rublja. Tako je i do nas došla priča da je kći Ruže Tomašić, žene koja je političku karijeru izgradila na borbi protiv droge, zapravo ovisnica koju je u taj svijet uvukao dva desetljeća stariji partner.

“Mali mi je pao s drogom”


– Ako onaj tko vam je to rekao to kaže punim imenom i prezimenom, javno ću kćeri odrezati kosu i dati je na testiranje na drogu. A potom će taj “hrabri” gospodin zaraditi tužbu jer moja kći nije narkomanka – poručila je Ruža Tomašić, ne krijući da je točno da je njezina kći dvije godine u vezi s dvadeset godina starijim muškarcem, da njih dvoje imaju financijskih problema...

Očiti povod za prljavu kampanju dogodio se prije sedam dana, kad je policija objavila da je kod Hrvoja Ćorića, sina Pere Ćorića, pronašla pet stabljika marihuane. (Iz Đapićeva HSP-a poručuju da to nije prvi “faul” mladog Ćorića, da je on već jednom “pao” s drogom i da je zbog toga njegov otac Pero, tada još bliski Đapićev suradnik, pritisnut ucjenama iz HDZ-a, pristao rušiti HSP iznutra, a kasnije, uz Ružu Tomašić, biti kolovođa raskola stranke i osnivanja nove. Mladi Ćorić “pao” je u (ne)zgodno vrijeme – baš uoči parlamentarnih izbora 2007. godine. U HSP-u kažu da je Ćorić podlegao ucjenama i pristao biti HDZ-ov igrač za raskol HSP-a, a zauzvrat mu je obećano da ga se neće “razvaljivati” po novinama napisima da mu je sin narkoman, pa čak i diler.(– Nešto prije izbora prišao mi je Pero i rekao: “Šefe, imam problem, mali mi je pao s drogom. Ucjenjivat će me iz HDZ-a, ali ja se neću dati” – tvrdi Anto Đapić. Kaže da Ćorić nije kriv što mu sin ima problema s drogom, ali mu zamjera što je dopustio da bude ucijenjen.(– Za HDZ je odrađivao prljave poslove, rušio je i mene i stranku – tvrdi Đapić.

Štoviše, nekoliko HSP-ovca ide još dalje i tvrde da je glavni razlog osnivanja HSP-a dr. Ante Starčević upravo Ćorićevo odrađivanje specijalnog posla – uništavanje HSP-a i Đapića – za HDZ Ive Sanadera!( Tvrde da je Ruža Tomašić “jedna obična licemjerka” jer je karijeru gradila na borbi protiv dilera s Korčule Jakše Cvitanovića Cvika, a sve je vrijeme štitila Ćorića iako je znala da je zbog sina ucjenjivan i da je pod utjecajem HDZ-a.

Ćorić niječe ucjene

– Nikad nisam bio ucjenjivan, a Anto Đapić je običan lažljivac i prevarant. Ne znam jesam li Ruži ikada rekao da mi je sin uhvaćen s nekoliko džointa 2007., ali siguran sam da to nisam rekao Đapiću – tvrdi Pero Ćorić.(– Vjerojatno je to uvertira u kampanju za lokalne izbore – kaže Ruža Tomašić i dodaje da s HSP-om neće biti zajedništva sve dok su tamo Anto Đapić i njegovi. – Te priče o Ruži nemaju nikakve veze s nama. Prvi put čujem da njezina kći ima problema – kaže predsjednik HSP-a Daniel Srb.

Ne odobravam vezu u kojoj je moja kći, ali ona je zaljubljena 23-godišnjakinja

– Moja kći je samo zaljubljena. Kao roditelj sam žalosna zbog veze u kojoj je, ali što ja tu mogu? Pa ona ima 23 godine – kaže Ruža Tomašić.

Kad smo je prije nekoliko dana pitali kada je doznala da je sin njezina stranačkog kolege Pere Ćorića “pao” s drogom još 2007. godine, Ruža Tomašić nam je odgovorila da o tome do našeg poziva nije imala pojma.

– Ovo mi je prvi glas. Časna riječ – najprije je ustvrdila.

A onda je kazala da je čula nešto o tome, ali da tome “nije pridavala važnost” jer je mislila da je “to podmetačina”.

- 13:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 12.09.2012.

USKORO! Predstavljanje knjige prof.Josipa Jurčevića!!!!!

[/IMG]


- 10:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Stvarni prikaz stanja na Gradilištu PM-a

- 09:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 11.09.2012.

Još nam kroje,još nas more s Udbašima sve je gore!!!!!!

[/IMG]

Prokletnici su stvorili novu generaciju svojih podanika!
Oni koji su ubili Bušića i Kraljevića!
Oni koji su ubili firme i banke!
Oni gospodari tame i podzemlja!
Oni koji ogledalo ne koriste!
Oni koji se vlastite djece srame!
Oni koji po noći oka ne sklapaju!
Oni kojih se mi bojimo!
Oni koji se nas boje!

Oni su tu među nama,prikazuju se našom braćom jer s pozicije neprijatelja su nemoćni!

- 21:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Dan Dolazi





Dan o kojemu Thompson pjeva došao bi i prije da neki od nas nisu služili Udbi za novac. Izdali su interese Hrvatskog naroda i sad se bogati drugima smiješe i smatraju ih budalama.

Hrvatska kao država ima sve manje vitezova koji su spremni na osobna odricanja u općenarodnom interesu a sve više špijuna i varalica.

Svakim danom iz Hrvatske isele mladi i školovani ljudi koji svoju budućnost traže u prekooceanskim zemljama.

Dok se mediji zamaraju tko nije a tko je poljubio potpuno ludu bivšu premijerku te prate razvoj bračnih nevolja obitelji Severine Vučković, mladi Hrvati iseljavaju a narod nam izumire.

Pitam te glupake ZA koga graditi ceste i mostove ako smo totalnom demografskom padu i čiji je to interes da radimo takve poteze kao što su saniranje banaka i prodaja u bescijenje te pravljenje autocesta i davanje u koncesiju!!??

Jeste li svjesni što radite svom narodu??

- 11:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.09.2012.

HDZ napokon napravio Pelješki most!

Eto, završio je cirkus i predstava.
Konačno smo napravili taj most, ustvari konačno je i HDZ ispunio svoje obečanje!

Nehotice i ja sam pomogao u tom igrokazu. Pomogao sam Udrugama iz domovinskog rata. Simpatični momci! Posebice su me se dojmili dopredsjednik Zavjeta Boris Mužanović i legendarni Klek. Njihov stav je legitiman a on je povezivanje Hrvatske «bez okolišanja» što je sukladno mom mišljenju! U njihovo domoljublje niti ne želim sumnjati, stoga je i moj obol bio čin domoljublja(bar ja tako mislim)!

Nakon sjednice predsjedništva HDZ-u u Solinu vodstvo stranke se spušta južnije i krajnjim naporom gradi most.
Telefoni i mobiteli lokalnih hadezejaca su bili užareni od poziva članova oli «podanika».
Sva «stoka sitnog zuba» je zaveslala lađu il brodicu a bilo je i onih koji su tu došli iz uvjerenja što je na koncu i legitimno!

Iz prikrajka se moglo namirisati zadah smrdljive prevare i zaluđivanja naroda. Sluge režima i plaćenici ogorčeni na aktualnu vladu Zorana Milanovića sebi u bradu piskavo govore «prokleti crveni» a jedan od najvećih ljudi naših naroda i narodnosti u Neretvi kroči po makadamu u pratnji supruge kao da mu je devetnaest godina, uzdignuta čela kao da je sad izašao iz «Bitke na Neretvi» Barba Luka kao vrhunski boljševik lokalnim dubrovačkim medijima govori o potrebi izgradnje mosta ako ništa drugo onda zbog uloženog novca u pelješka zemljišta.

Gradilište mosta su posjetili svi južni HDZ-ovi političari koji su radove otvarali u više navrata. Njihova ozarena lica pokazuju žal za Ivom Sanaderom!

Iz mase se moglo čuti da «ovo nije pravi hdz» jer pravi HDZ bi organizirao zakusku na koju ih je Ivo naučio. Kakvo janje,il vola pa i čevapi bi dobro došli, al ništa!

Zaluđene mase «stoke sitnog zuba» bi pocrkale od žeđi da nije bilo čuvara mosta koji je došao sa pićem i kavom da počasti nesretne ljude iz nesretne države.

Žal za Sanaderom na licima hadezeovaca za vremenima kad se «kralo i imalo» ubilo je jako dobru atmosferu koju inaće neretvani mogu stvorit. Pelješki kanal je izgledao kao Neretva u vrime maratona lađa, sve je bilo slično pa je bio i centralni brod za VIP goste. U VIP zoni na istaknutim mjestima su sjedili dužnosnici stranke koji su četiri puta otvarali gradilište mosta. Prilikom spajanja «živog mosta» jedan od dužnosnika hdz-a (mislim na onoga šta je torbu zaboravio) je viknuo: « Evo Ga, napravili smo most! Tko kaže da HDZ nemože napravit Pelješki most?»

Drugi do njega vikne «Prokleti crveni,neznaju ga napravit, vidite da HDZ ZNA»

Barba Luka sav sretan ,uzarena lica i zadivljen veselom ruljom rukom pokazuje na svoje zemljište. U stilu svog idola Mao Tse Tunga obožava svoje priglupe obožavatelje od kojih će neki i plakati kad on krene tamo gdje svi na kraju moraju otić.

Moglo se primjetiti i nedolazak djela lađara, više od polovice lađa je prazno bilo privezano uz kraj. Razlog tomu možemo naći i u strahu djela vodstva krovne lađarske udruge od sindroma Alke. Naime, predsjednik republike je pokrovitelj Maratona pa se neki pametniji među njima upitaše «A di ćemo dogodine po lovu za Maraton,a Marušiću??»!

Igrokaz ili ne, Pokušaj dizanja sustava(kao splitska riva) ili ne, mene ne zanima a Vi sami zaključite, uostalom samo kreten može biti protiv spajanja države a ja koji sam ne što sam zaposlenik nego ustvari kao politički dužnosnik napisao na desetke članaka ZA PELJEŠKI MOST ne želim niti hoću mjenjati stavove po tom pitanju!


ŽIVI I VESELI BILI!!!

- 16:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 04.09.2012.

KAŽU MI: «Ne vjeruj svojim ušima i očima»




Obavještajna zajednica zauzela desnicu


Obavještajna zajednica u RH se ne bavi pronalaženjem kriminalaca koji rade na štetu Države i Naroda nego se bavi prisluškivanjem i uhođenjem političkih protivnika!

Najjači pritisak se može osjetiti na desnici a posebice na pravaškoj sceni!

Sluga i vazala u Hrvatskoj ima na pretek te čak toliko da se tuću tko je prije izdat,prevarit il koalirat sa HDZ-om.

Prilikom pripreme preuzimanja HDZ-a Tomislav Karamarko i njegov tim donjeli su odluku da iz obavještajne zajednice pošalju svoje ljude po pravaškim strankama i dali im za zadatak da kontroliraju pečate al da ne otkrivaju svoje «crno lice»!

Stranka koju je HDZ osnovao,nelegalno i protivno zakonu RH nazvana HSP Ante Starčević ima u svakoj županiji po nekoliko agenata HDZ pa čak i ljudi koji to ni ne skrivaju. Ta stranka,od osnutka je imala svoje zadaće a znajući da njeno osnivanje nebi bilo moguće bez potpisa «danas» otvoreno Karamarkovog čovjeka tadašnjeg ministra uprave Davorina Mlakara! Da ironija bude veća istoimeni ministar je prisustvovao Saboru te surogat stranke.
Obavještajna zajednica je preko svojih ljudi kažemo dokazano registrirala stranku protivno zakonu RH a cilj je bio mrvljenje desnice.

E sad je ta ista obavještajna zajednica koja je bila na «obavještajnim funkcijama» za vrijeme najveće pljačke narodne imovine montirajući nove stranke u dilemi gdje usmjeriti 200 tisuća takvih glasova!?

Pošto su preuzeli HDZ u potpunosti te raspuštajući ogranke to besprijekorno rade svjesni su činjenice da postoje birači i desnijeg «stila» koje treba staviti u funkciju stoga sada traže riješenje problema kojeg su sami inicirali.


Karamarko svima namiguje a sa svima ići neće

I tehnički nije izvedivo ubaciti sve političke sisavce u koaliciju stoga Karamarko smatra da treba stvoriti jednu jaku «protukukuriku» koaliciju od malo njih,Ruže, seljaka i umirovljenika (HDZ;HSS;HSP AS;BUZ) te da bude svakom hrvatu ponešto! Tu koaliciju možemo nazvati «VARIVO» em je varljivo em ima svega tu ko u varivu


Uništit će pravaše ako ne postave «njegove» ljude


Plan B je da u postojećem kako «oni» zovu pravaškom ološu pronađu i postave svoje ljude na čelo lista il kao osigurače! Pošto je bara mala a puno krokodila ONI će ih složiti te će zapovjediti njihovim čelnicima da koaliraju i liste slože na način da uvjek ima «njegovih» na vrhu koji će odraditi posao ako bude falio jedan il dva u županijskoj skupštini!
Ako preostali pravaši(osim Ruže) budu glumili frajere tada će ih mediji koji su isto pod kontrolom obavještajne zajednice razderati do boli.


Nova stranka HDSSD

Ova stranka na nivou Dalmacije nema šanse, razlog tomu leži u načinu osnivanja i tko je vodi. Njen lider smatra da sve snage treba upregnut u Split,djelomično Splitsku županiju a ostalo je spreman raditi iza izbora makar i osobno znam da ako ne prođe u Splitu se povlači.
Poznavajući politički sustav uvjeren sam da ta stranka neće izići niti na 10% birališta u Dalmaciji a u samom Gradu Splitu nema šanse proći izborni prag osim koaliciji s nekim tko bi to jamčio. Naime, kvaka ove stranke je u tom što AMA BAŠ NIŠTA ne može odlučit sama pa ni izbor svog znakovlja. Takav ponižavajući odnos spram Dalmaciji mogu napraviti samo Dalmatinci po kazni, što je status šefa te stranke i Hercegovci što je status prvih do njega. Pravi Dalmatinac nikad ne bi dopustio da mu određuju neki iz Mostara il Osijeka. Nadam se da će birači to shvatiti na vrijeme.

Pozdrav od slobodnog pravaša!

p.s. primjetili ste da nigdje ne spominjem riječ UDBA a pitam vas zar nije lakše napisati UDBA nego Obavješ.... ...........! Nije g.... nego se pas p....!!

- 14:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2012 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Lipanj 2019 (1)
Prosinac 2017 (2)
Kolovoz 2017 (2)
Srpanj 2017 (1)
Svibanj 2017 (2)
Siječanj 2017 (1)
Listopad 2016 (1)
Rujan 2016 (2)
Kolovoz 2016 (2)
Srpanj 2016 (2)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (2)
Travanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (4)
Veljača 2016 (2)
Prosinac 2015 (2)
Studeni 2015 (2)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (2)
Kolovoz 2015 (1)
Lipanj 2015 (2)
Svibanj 2015 (1)
Travanj 2015 (2)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (2)
Siječanj 2015 (2)
Studeni 2014 (1)
Listopad 2014 (1)
Rujan 2014 (1)
Kolovoz 2014 (1)
Srpanj 2014 (1)
Lipanj 2014 (1)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (4)
Veljača 2014 (1)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (4)
Studeni 2013 (2)
Listopad 2013 (6)
Rujan 2013 (3)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (6)
Lipanj 2013 (9)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (1)
Ožujak 2013 (8)
Veljača 2013 (2)
Siječanj 2013 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Politička doktrina!!




    Osobne karakteristike;

    -Pravaš,član HSP-a od 92g, kršćanin,hrvat,domoljub,
    demokrat,
    starčevićanski liberal,stvarni antifašist te antikomunist!
    -rođen 20.veljače 1975g u Metkoviću a živi od rođenja u mjestu Podgradina
    nedaleko Opuzena, Općina Slivno!
    -Završio srednju školu, smjer Promet
    -oženjen,otac dvoje djece
    -maloljetni dragovoljac D.R.

    Obiteljske karakteristike:
    - tipična hrvatska obitelj koja je uvijek i sa očeve i majčine strane njegovala katoličku vjeru
    te hrvatski nacinalni identitet
    -nitko od članova obitelji nije bio član K.P. te suradnik UDBE

    Političko djelovanje od prije:
    Dugogodišnji dužnosnik Hrvatske stranke prava(1992-2012)

    Trenutne političke dužnosti: Pravaš-član Živog Zida

    Interesi:
    -Jačanje domoljubno-pravaškog nauka kod mladih
    -očuvanje tradicije i dostojanstva te časti hrvatskog naroda
    -jačanje pravne države posebno u lokalnim samoupravama
    -prozivanje onih čiji su osobni interesi iznad općih interesa naroda.

    Kontakt:
    Adresa:
    Podgradina 19, 20355 Opuzen
    mob: 099/ 822 6227
    e-mail: denisseselj@gmail.com


Linkovi