Mišković se ne vraća u Zvezdu
[ # ]

miskovic

Uprkos uveravanjima predsednika Crvene zvezde Toplice Spasojevića da će se Marko Mišković vratiti u Upravni odbor kluba, jer je samo "zamrznuo" status, od toga neće biti ništa.

Barem dok Spasojević, Tomić i saradnici ne napuste Ljutice Bogdan 1. Mišković će o toj odluci pismenim putem obavestiti čelnike crveno-belih.

Prema pisanju, "Kurira" i "Glasa javnosti", Marko Mišković nije tražio pomoć oca u sukobu sa Spasojevićem.

On je odluku o odlasku sa "Marakane" doneo zbog uzdržanog stava Crvene zvezde prilikom glasanja za novog predsednika FSS. Mišković smatra da je rukovodstvo kluba napravilo dogovor sa Tomislavom Karadžićem, sa kojim Marko ne govori.

"Marko više ne želi da sedi, a kamoli da ima zajednički posao sa Spasojevićem, a posebno sa Tomićem. On neće da Partizan vodi politiku u Zvezdinoj kući. Ljut je i ogorčen na njih jer su napravili 'dil' sa Karadžićem iako se Upravni odbor kluba tome protivio", kaže neimenovani izvor Kurira blizak Marku Miškoviću i dodaje:

"Zbog toga što Spasojević zamajava javnost pričama da će se Marko vratiti u klub u septembru i da je zamrznuo funkciju, a posebno zato što Tomić priča da mu je Marko kao sin i da ga vode emocije, a ne razum, mladi finansijer odlučio je da im napiše pismo. U njemu od njih traži da više ne lažu novinare i da svima jasno kažu da je on definitivno otišao zbog neslaganja sa vođenjem klupske politike".

23.07.2008. ...14:54 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi