Lovre na meti Crvene zvezde
[ # ]

lovre

Direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević najavio je nekoliko dodatnih pojačanja pred početak nove sezone, a na meti beogradskog kluba sada se nalazi i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore Goran Lovre. 26-godišnjem fudbaleru je ovog leta istekao ugovor sa Groningemom, a kako se sa holandskim klubom još uvek nije dogovorio oko produžetka saradnje, u trku za nekadašnjeg omladinca Partizana uključila se i Crvena zvezda, prenosi beogradska štampa.

Lovre bi došao kao zamena za Segunda Kastilja, čiji je prelazak u engleski Blekburn još uvek aktuelan. Prethodne dve sezone nastupao je za Groningem (52 utakmice, 15 golova), a pre toga je od 1998. do 2006. bio član belgijskog Anderlehta. Bio je u sastavu mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore na EP u Nemačkoj i na OI u Atini, 2004. godine.

Lovre je jedan od nekoliko potencijalnih pojačanja Crvene zvezde, a u igri je i dalje reprezentativac Gane Princ Tagoe, koji bi trebalo da bude pozajmljen 'crveno-belima' na godinu dana, kao igrač Palerma.

23.07.2008. ...12:52 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi