Zvezda - Koroška Dravograd 9:0
[ # ]

Photobucket

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su slovenačku ekipu Koroška Dravograd rezultatom 9:0 (3:0).


U šestoj prijateljskoj utakmici tokom priprema Zvezda se raspucala protiv slovenačkog trećeligaša, koji je u termin "uskočio" tokom dana kao zamena za sofijsku Slaviju. Tri gola postigao je Tričkovski, po dva Edgar i Burzanović, a po jedan Maksimović i Perović. Meč je odigran u Dravogradu pred oko 300 gledalaca, uglavnom Zvezdinih navijača.

Posle dva uzastopna poraza, u duelima sa Šljonskom i Sigmom, Zvezda je protiv upadljivo slabijeg rivala kontrolisala igru od samog starta. Posle dva Edgarova promašaja, Brazilac se odlučio na asistenciju Maksimovića za Zvezdino vođstvo u 14. minutu.

Isti tandem je zamenio uloge u 27. minutu, a Edgar je glavom savladao Veršovnika. Samo dva minuta kasnije Edgar je ponovo najviši u skoku posle Markovićevog kornera i Zvezda vodi 3:0.

Na poluvremenu Zdenjek Zeman vrši pet izmena (Dević je umesto Maksimovića ušao još u finišu prvog dela), a najbolji utisak od novih igrača na terenu ostavio je Tričkovski. Makedonski reprezentativac je već posle tri minuta pogodio prečku na asistenciju Tomovića i najavio het-trik, koji će uslediti.

U 51. minutu domaća ekipa je dobila najbolju šansu na utakmici, ali je Stamenković odbranio penal Šteharniku.

Samo dva minuta kasnije Perović dodaje Burzanoviću za četvrti gol dana. U 58. minutu Tomović i Tričkovski ponovo kombinuju za prvi gol Makedonca i peti gol Zvezde. Još šest minuta trebalo je Zvezdi za šesti gol, posle odličnog duplog pâsa sa Perovićem pogodio je Burzanović.

Stotinak sekundi kasnije u strlce se upisao i Perović, na pâs Tričkovskog. Preostala dva gola postiže bivši član Rabotničkog u završnih deset minuta.

Crvena zvezda: Radivojević (od 46. Stamenković), Marković (od 46. Tomović), Jaković (od 46. Nikolić), Gaj, Bronovicki, Trajković (od 46. Tričkovski), Diakite (od 46. Vukobratović), Burzanović, Maksimović (od 39. Dević), Perović, Edgar.

21.07.2008. ...01:08 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi