Mišković otišao iz Zvezde zbog Toleta!
[ # ]

miskovic

Marko Mišković od utorka uveče nije član Upravnog odbora Crvene zvezde, a ostavku je podneo zato što crveno-beli na izboru za predsednika Fudbalskog saveza Srbije nisu glasali protiv Tomislava Karadžića.

Mišković je, piše "Kurir", sasuo u lice sve što je imao predsedniku Toplici Spasojeviću, generalnom sekretaru Zoranu Damjanoviću i potpredsedniku Miletu Tomiću, optuživši ih da su ga izdali i da ne može da im oprosti što su dali tihu podršku čoveku koji je na sraman način preko sudija u prošloj sezoni oteo oba trofeja crveno-belima.

List navodi da je Mišković dao reč funkcionerima Vojvodine, Napretka i regiona zapadne Srbije da će klub iz Ljutice Bogdana biti protiv Tomislava Karadžića i da smatra da Tole ne bi tako lako mogao da slavi pobedu da je Zvezda jasno zauzela stav da je protiv dosadašnjeg prvog čoveka Partizana.

Mišković i Karadžić imali su verbalni duel posle revanš utakmice polufinala Kupa Srbije, nakon čega je finansijer crveno-belih odlučio da ode iz kluba, ali je na nagovor Spasojevića i Damjanovića ipak ostao.

Inače, telefon Marka Miškovića usijao se u sredu. Prijatelji zovu i proveravaju da li je istina da je napustio UO Crvene zvezde, a sa druge strane žice stiže odgovor "Da!".

Sredinom aprila Mišković se predomislio, a da li će i ovog puta - videćemo.

16.07.2008. ...15:30 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi