Drugi dan „pakla“
[ # ]

pripreme

Drugi, od četiri dana pakla, kako su ih nazvali igrači Crvene zvezde zbog intenziteta kojim se radi i rigorozne ishrane koja je predviđena za sve članove tima, protekao je u najboljem mogućem redu.

Igrači su ponovo u 9 i 30 bili spremni za početak kondicionog treninga. U odnosu na prvi dan priprema, stručni štab predvođen Zdenjekom Zemanom promenio je samo jednu stvar. Umesto 9, u sredu se trčalo čak 10 kilometara. Ponovo u tri grupe. Ponovo sa kondicionim trenerom na biciklu na početku i Zemanom na kraju kolone, koji su nadgledali rad.

Dejan Milovanović i Marjan Marković prvi su osetlili posledice žestokog tempa i rada koji je nametnuo češki stručnjak na početku priprema. Pod budnim okom kondicionog trenera Bate Radulovića radili su odvojeno od ostatka ekipe, ali su i pored manjih problema sa zadnjom ložom obojica morali da istrče zadatih deset kilometara.

Popodnevni trening takođe će biti verna kopija jučerašnjeg. I tako sve do petka. Igrači će malo raditi sa loptom, mnogo više na sticanju snage. Ekspedicija Crvene zvezde danas će biti kompletirana. Preostali igrači i članovi stručnog štaba koji su zbog administrtivnih problema ostali u Beogradu pridružiće se ekipi večeras. Među njima će biti i Ibrahim Gaj.

Vreme u Bad Tacmandorfu i danas je veoma toplo. Temperatura dostiže i čitavih 30 stepeni. Noći su mirne i prijatne za spavanje. Igrači koriste svaki trenutak slobodnog vremena kako bi se odmorili, jer kako sami ističu, treba izdržati ogromne napore kojima su izloženi.

ovde mozete pogledati slike sa prvog dana priprema:
KLIKNI

a ovde od drugog dana 2.07.2008.:
KLIKNI

02.07.2008. ...15:10 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi