Bunjevčević:Posle novih pet igrača,u pregovorima smo sa još trojcom
[ # ]

Photobucket

Fudbalski klub Crvena zvezda danas je predstavio 11 novih igrača, tačnije novih pet imena uz šestoricu od pre neki dan.
Marjan Marković, Saša Stamenković, Dragomir Vukobratović, Nemanja Nikolić i Ibrahim Some su nova, a neki i stara imena u Crvenoj zvezdi.

Sportski Direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda, istakao je da su pregovori u toku sa još 3 igrača, za koja je može reći da predstavljaju zvučna imena. Pregovori sa klubovima koji su zaineresovani za naše igrače su u toku.

“Danas je za nas počela nova sezona od koje očekujemo mnogo. Igrači će već danas istrčati na teren, a u ponedeljak se kreće na pripreme, koje će proći u visokom ritmu sa čime su igrači već upoznati. Za sada kao što znate, doveli smo jedanaest igrača, a taj broj se može povećati već u narednim danima.

Slobodno sada mogu da kažem da smo poslali ponudu za Darka Kovačevića, koji ima veliku želju da se vrati u Crvenu zvezdu, kao i mi. Trenutno su pregovori sa Olimpijakosom u toku, a jedini problem predstavlja njegov ugovor koji traje još godinu dana. Videćemo već uskoro da li ćemo uspeti da se dogovorimo.
Milan Biševac i pored ponude jednog francuskog kluba, ima želju isto kao i Darko da se vrati u Crvenu zvezdu. U pregovorima smo sa Lansom i isto tako ćemo znati na čemu smo veoma brzo.
U zavisnosti od budućnosti Kastilja na Marakani, koji je naš veoma bitan igrač, zavisi da li ćemo u slučaju njegovog odlaska dovesti nekog igrača na toj poziciji.
Ono što se lepo dešava u poslednje vreme je da se veliki broj naših bivših igrača vraća na Marakanu. Nenad Kovačević je juče bio u Zvezdi, gde smo razgovrali o mnogim stvarima. Što se tiče njega on ima ponudu jednog kluba, pa ćemo videti da li će se nešto destiti i sanjegovim povratkom. Kao što sam več rekao, to zavisi i od njegove ponude, ali i od ostanka ili odlaska Kastilja, jer je iluzorno imati takva dva igrača na istoj poziciji.
Među igračima koji igraju na toj mestu na terenu je i Nikola Drinčić sa kojim smo isto u kontaktu.

Crvena zvezda je imala veliku želju, isto kao i Nikola Lazetić da se on vrati u naš Klub. U ovom momentu nismo uspeli da se dogovorimo.“

U Crvenoj zvezdi se na probi nalazi i mladi Miloš Jokić, a da li će i on obući crveno-beli dres znaće se u narednim danima.

28.06.2008. ...13:25 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi