Defile bez potpisa
[ # ]

GUŽVA na "Marakani", pravi defile igrača, kancelarija sportskog direktora Gorana Bunjevčevića bila je "pod opsadom". Nastavljaju se pregovori sa mogućim pojačanjima, ali još se čeka prvi potpis u prelaznom roku. Sa doktorom Purićem na lekarske preglede otišli su brazilski napadač Edgar (bio na pozajmici u nekoliko portugalskih klubova), štoper Vukašin Dević (Belenenses) i vezista Boban Maksimović (Vintertur, igrao za mlađe švajcarske selekcije).
Bivši igrač crveno-belih i reprezentativac Jovan Stanković, saradnik agencije koja zastupa Edgara i Devića, siguran je da stižu prava pojačanja:
- Uveren sam da će Edgar i Dević da donesu neophodan kvalitet koji zahteva Crvena zvezda.
Kasnije su na stadion Crvene zvezde došli Branimir Subašić (reprezentativac Azerbejdžana), pa Marjan Marković, koji je slobodan igrač posle rastanka sa Dinamom iz Kijeva. Bliži se kraj pregovora sa golmanom Napretka Srđanom Stamenkovićem, čeka se i rasplet sa Ibrahimom Someom, napadačem koji je prethodnu polusezonu proveo u Bežaniji...
Dolazak na stadion najmanje je prijao sekretaru stručnog štaba Goranu Negiću, jer mu je saopšteno da u novoj sezoni neće da obavlja istu funkciju. Mesto je, po svemu sudeći, rezervisanoza Vojislava Lalatovića, koji bi se vratio na mesto na kojem je bio godinama, a u poslednje vreme radio je u FSS.
Fudbaleri Crvene zvezde okupiće se u subotu u 10 časova na "Marakani", a do odlaska u Austriju (ponedeljak posle podne) planirani su uobičajeni testovi.
Još se ne znaju imena svih igrača koji su planirani za prozivku, a sigurno će izostati Ibrahim Gaj i Alehandro Kastiljo. Razlozi kašnjenja fudbalera iz Senegala nisu poznati, dok je reprezentativac Ekvadora (uz priče da sigurno neće ostati na "Marakani"), imao produženu sezonu (južnoameričke kvalifikacije za SP).

GRCI NE DAJU KOVAČEVIĆA
NA "Marakani" ne kriju da žele Darka Kovačevića (34), koji je poslednju sezonu odigrao odlično u Olimpijakosu. To je u petak potvrdio i direktor Bunjevčević, ali iz Grčke je stigla informacija da je klub iz Pireja odbio ponudu Zvezde, a Darko, navodno, izjavio da želi da ostane u Atini.
Ipak, da još ništa nije propalo, govori izjava novog trenera Olimpijakosa Ernesta Valverdea, koji je istakao da "želi mlad tim i da Kovačeviću ne može da garantuje da će biti starter." Možda će baš sigurno mesto u startnoj postavi biti presudno da iskusni golgeter ipak stigne na "Marakanu".

28.06.2008. ...12:10 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi