Bunjevčević:Za sada šest pojačanja,očekujemo još toliko
[ # ]

bunjevcevic

Sportski Direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda, danas je saopštio imena igrača koji će pojačati našu ekipu, ali to nije konačan broj, jer se već danas i narednih dana očekuju razgovori sa još potencijalnih pojačanja.
Trener Zeman je upoznat sa svim mogućim pojačanjima i o tome se razgovara svakodnevno.

„Edgar Bruno da Silva, Vukašin Dević, Boban Maksimović, Nikola Mijailović, Dejan Jaković i Branimir Subašić. su igrači koji su već u našem Klubu i sa kojima očekujem da ćemo danas potpisati ugovore.
Ostaju još dva igrača sa kojima treba da se reši situacija već sutra, kao i još trojca koja su na listi želja i sa kojima uveliko vodimo pregovore. Smatram da sa igračima koje smo već doveli, kao i sa ovim koje očekujem da ćemo dovesti narednih dana, imamo tim koji je spreman da igra značajnu ulogu u evropskom takmičenju.

Marjan Marković je jedan od imena koja planiramo da dovedemo. Što se tiče Aleksandra Rankovića, u ovom trenutku nismo uspeli da postignemo dogovor, ali dosta toga i zavisi od toga ko će napustiti naš Klub.
Golman Stamenković bi trebao sutra da dođe i da parafira ugovor.
Sa Nikolom Lazetićem smo svakodnevno u kontaktu, u ovom trenutku on je jedan od igrača oko kojeg imamo najviše polemika da li će doći ili ne. Njegova želja, kao i naša je da što pre znamo da li će doći na Marakanu. Mislim da ćemo tokom današnjeg dana imati jasnu situaciju oko njega.
Još jedan od igrača koje smo pratili i koji je na listi želja je Ibrahim Somé Salombo. I po pitanju njegovog dolaska ćemo znati nešto više u narednim danima.
Inače, po pitanju Princa Tagoea još uvek nismo dobili odgovor na našu ponudu i pokušaćemo da inteziviramo pregovore već danas.
Sa Milanom Biševcom razgovarao sam juče dva puta. Trenutno je u pregovorima sa nekoliko francuskih klubova, ali je bio izričit da bi voleo da se vrati u Crvenu zvezdu.
Danas ćemo imati razgovore sa predstavnicima Lansa i pokušaćemo da neđemo neko rešenje.

Postoji još jedan igrač za kojeg lično insistiram da dođe u Zvezdu, ali postoji više faktora koji to sprečavaju. Na meni je da se izborim da on ipak dođe, jer se radi o igraču za kojeg mislim da će nam mnogo značiti u narednoj godini i kojoj smo spremni da ponudimo dobre finansijske uslove.”

I po pitanju stručnog štaba biće promena, ali će i neki stari članovi ostati.

„Trener Zeman dovodi svog čoveka na poziciji kondicionog trenera. Sa naše strane želimo da pomognemo novom treneru u vidu asistenta Aleksandra Hristića i Tim menadžera Bratislava Živkovića. Obojca su željni dokazivanja i poznaju jezik, što je meni bilo veoma bitno kao spona između trenera i igrača, da najlakše prenesu ono što Zeman očekuje od njih.
Uz Sekretara Stručnog štaba, to su ljudi na koje želim da se oslonim u narednom periodu.
Trener golmana Maksimović ostaje, isto kao i Bata Radulović koji će raditi i sa prvim timom, ali i sa Omladincima.“

Isto tako, napravljan je i spisak igrača kojima će naš Klub pomoći u pronalaženju nove sredine.

„Zvaničnu ponudu, za sada, jedino je dobio kapiten Dejan Milovanović, sa kojim sam juče imao razgovor. Crvena zvezda će njemu u potpunosti izaći u susret, ali je na njemu da li će neku od ponuda prihvatiti ili ne. Mi smo ponudili novi ugovor, ukoliko ne napusti naše redove, jer se radi o igraču koji se pokazao kao pravi lider i kakvog sigurno želimo da imamo.
Što se tiče Kastilja, sa njegovim menadžerom sa imao razgovor pre par dana. On je istakao da Kastiljo ima ponude, ali nama ta ponuda nije stigla i nismo je videli, tako da je on još uvek naš član. Čekamo da se uskoro definitivno reši situacija oko njegovog ostanka ili odlaska.
Ponavljam, ukoliko Kastiljo ode, planirano je jedno pojačanje koje će na toj poziciji u potpunosti biti adekvatna zamena, a možda i dobijemo na kvalitetu.
Što se tiče ostalih igrača, zvaničnih ponuda nije bilo.

Igrači koji imaju odrešene ruke u izboru nove sredine su: Ivan Ranđelović, Bojan Pavlović, Đorđe Tutorić, Nikola Trajković, Milanko Rašković, Vladimir Đorđević, Bojan Miladinović, Dragan Stančić i Vladimir Mudrinić.
Sa Erikom Misdongardom treba da obavimo razgovore o njegovoj budućnosti kada se vrati u Beograd.
Sa prvim strelcom naše ekipe, Nenadom Jestrovićem obavljen je razgovor i on je izrazio želju da pronađe novi klub. Želi da ode u zemlju u kojoj će još napredovati i mi mu nećemo prativi problem oko odlaska.
Ranđelović ima ponudu jednog kluba i Crvena zvezda će mu izaći u susret da nađe aganžman. Tutorić isto ima ponudu i on je jako blizu odlaska iz Zvezde. Miladinović je na probi u jednom klubu.
Prethodno su već Basta i Anđelković realizovali svoje transfere.

Svi igrači sa ovog spiska koji ne nađu novi klub i koji odluče da ostanu u Crvenoj zvezdi, ostaće naši članovi, ali će raditi odvojeno od prvog tima i neće biti na spisku igrača koje ćemo licencirati za novu sezonu.“

26.06.2008. ...20:18 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi