Goran Bunjevčević o prelaznom roku
[ # ]

Bunjev<br />
i

Sportski direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda, u razgovoru sa predstavnicima medija, govorio je o letnjem prelaznom roku i promenama u igračkom kadru našeg tima.
Očekuje se da u narednih nekoliko dana Crvena zvezda predstavi 5-6 igrača, dok će se imena onih koji napuštaju naš Klub, znati posle razgovora predstavnika kluba sa prvotimcima koji će se obaviti u narednih nekoliko dana.

”Danas već imam razgovore sa nekima od potencijalnih pojačanja. Mogu da kažem da sam blizu dogovora sa Subašićem, napadačem koji igra u Azerbejdžanu, kao i sa bivšim mladim reprezentativcem Mijailovićem. Što se tiče ostalih konkretnih imena, ne želim da još uvek pričam, jer ne bi bilo korektno prema klubovima iz kojih ti fudbaleri treba da dođu, ali eto mogu da kažem da danas na razgovore dolazi i Vranješ iz Banjaluke.
Postoje igrači koje planiramo da dovedemo odmah kao pojačanja, ali i oni koji bi bili dovedeni da bi bili perspektiva našeg Kluba. Videćemo da li će ti igrači ići na pozajmicu u Srem koji se takmiči u 2. ligi, a uz to se trudimo da se oformi liga „B“ timova, ako to bude moglo.
U koliko sve bude u redu, Edgar iz Porta bi trebao da bude ovde u sredu, a isto tako i situacija oko golmana Stamenkovića iz Napretka bi trebalo uskoro da se reši.
Sa Nikolom Lazetićem sam razgovarao juče i ostaje još danas vidimo da li do saradnje definitivno može da dođe, a slično stvari stoje i sa Bobanoim Maksimovićem, igračem iz Švajcarske.
Što se tiče Princa Tagoea, koji je aktuelan duže vreme, mi smo već poslali jednu veoma konkretnu ponudu sa naše strane, u kojoj je sadržan i novac i jedan naš igrač, još uvek čekamo odgovor.“

Razgovori se vrše i sa klubovima u Srbiji, interesovanja su obostrana.
Narednih dana bi trebalo da se znaju imena onih koji posle Anđelkovića i Baste, eventualnio napuštaju Marakanu.

„Bio sam u Novom Sadu, na razgovorima sa Predsednikom Vojvodine, ništa konkretno za sada nije dogovoreno. Mi smo otvoreni za saradnju u oba pravca, ako Vojvodinu budu interesovali neki naši igrali, mi smo tu, pa ćemo da vidimo.

Sutra imam razgovore sa nekim od prvotimaca, u toj grupi je i Milovanović koji je najbliži odlasku. Dobili smo još ponuda za neke igrače, ali čekamo da vidimo da li će ti transferi da se realizuju, da bi mogli da ih objavimo.
Razgovarao sam sa Kastiljovim menadžerom oko njegovog ostanka u našim redovima. Trebalo bi vrlo brzo da znamo da li imamo šanse da ga zadržimo, što je velika želja svih nas. Moja sportska procena je da je Kastiljo jedan od najbitnijih naših igrača, ukoliko on ipak ode, trudićemo se da dovedemo nekoga koga na toj poziciji može dostojno da ga zameni. Spreman sam da veliki deo novca koji imamo na raspolaganju za prelazni rok, uložimo upravo za igrača na toj poziciji. Imamo nekoliko kandidata, koji mogu dostojno da ga zamene i koji su i neka zvučna imena, ali samo ukoliko ode, prvo i osnovno je da želimo da ga zadržimo.
Koroman za sada ostaje i pored toga što ima nekoliko dobrih ponuda. Ukoliko se i desi da odu igrači koji su nosioci igre kao što su on, Milovanović, Milijaš, mi prvo moramo na te pozicije da dovedemo adekvatne zamene.
Ne bi želeli da napravimo puno povratnika, koji su već igrali u Crvenoj zvezdi, ali Milan Biševac je jedan od onih koje bih želeo da vidim ponovo u crveno-belom dresu. Njegovi kvaliteti su poznati, a ukoliko finansijska ponuda bude zadovoljavajuća i ukoliko želi da se vrati, što se tiče mene on bi od sutra bio naš igrač.“

Promene očekuju i naš stručni štab. Posle razgovora sa Predsednikom Toplicom Spasojevićem znaće se nešto više.

“Aleksandar Kristić će biti asistent našeg novog trenera Zemana. Očekuju nas razgovori sa Sekretarom stručnog štaba i Tehničkim koordinatorom, kao i sa ljudima na još nekim pozicijama. Danas imam razgovor sa Predsednikom, tako da ćemo posle toga definisati mnoge stvari i znati na čemu smo.“

23.06.2008. ...17:07 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi