Edgar uz Devića
[ # ]

vukaain devi

CRVENA zvezda prva pojačanja dobija iz - Portugala. Veoma blizu "Marakane" su mladi brazilski napadač Edgar Bruno da Silva (21), zvanično igrač Porta, i srpski štoper Vukašin Dević (23), koji je poslednje sezone nosio dres Belenensesa.
O Edgaru se već dugo priča u Crvenoj zvezdi. Sportski direktor Goran Bunjevčević potvrdio je pre nekoliko dana zainteresovanost za Brazilca, a čini se da je sada pitanje trenutka kada će posao da se završi.
Dević je beogradsko dete. Iz novobeogradskog Radničkog otišao je u istoimeni klub iz Pirota, a onda u Portugal. Prvo je bio u Beira Maru, pa u Belenensesu. Ime mu se često pominjalo prošle zime, ali tada se pričalo da bi mogao da pojača odbrambenu liniju Partizana.
Uz Edgara i Devića, očekuje se da uskoro zvanično u Crvenu zvezdu pređe golman Napretka Srđan Stamenković,dok se istovremeno nastavljaju mnogobrojni pregovori, analiziraju ponude raznih menadžera, jer je novi trener Zdenjek Zeman "naručio" devetoricu novih fudbalera, među kojima bi, sve izvesnije, trebalo da bude i Nikola Lazetić.
Klub su, zasada, napustili Dušan Basta (Udineze) i Dušan Anđelković (Kodžaeli), a transfer-lista trebalo bi da bude saopštena u ponedeljak. Nema sumnje da će da bude duga.
Bunjevčević je najavio "borbu za Kastilja", ali i naglasio da Milovanović i Milijaš ne mogu da odu ovog leta. Prednost ima kapiten, ako bude ponuda koje će da zadovolje i klub i njega. Kada je Milijaš u pitanju, čini se da je Majorka odustala od želje da ga dovede zbog - finansijskih problema.
Želja svih u klubu je da se dobar deo posla završi do 1. jula, kada počinje prva faza priprema u Austriji.

21.06.2008. ...01:16 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi