KKCZ:Radna grupa SD do nove Uprave
[ # ]

kk

Upravni odbor košarkaškog kluba Crvena zvezda održao je u sredu sednicu, na kojoj je konstatovao da mandat tom telu ističe 1. jula 2008. godine. S tim u vezi, Upravni odbor je doneo odluku da u saradnji sa sportskim društvom Crvena zvezda formira Radnu grupu.

Zadaci radne grupe biće priprema i organizacija redovne sednice Skupštine KK Crvena zvezda na kojoj će biti izabran novi Upravni odbor, potom da obavi konsultacije sa svim relevantnim sportskim, privrednim i društvenim institucijama i predloži Skupštini Kluba najbolje kandidate za novog predsednika i novi Upravni odbor KK Crvena zvezda, kao i da obezbedi nesmetano funkcionisanje Kluba do izbora novih organa upravljanja.

Konsultacije oko formiranja radne grupe sa Sportskim društvom Crvena zvezda su već započete tako da se formiranje radne grupe očekuje krajem sledeće nedelje. Članovi upravnog odbora su uvereni da će proces izbora novog Upravnog odbora Kluba uz podršku i pomoć Sportskog društva Crvena zvezda doprineti daljem razvoju Kluba.

19.06.2008. ...18:40 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi