Princ i Edgar u napadu
[ # ]

princ tagoe

POSAO sa Zdenjekom Zemanom je završen, Crvena zvezda sada traži igrače po ukusu češkog trenera sa italijanskim pasošem. Nema sumnje da su prioritet napadači, jer svi u klubu, kao i sam šef stručnog štaba, gromko najavljuju ofanz ivnu i atraktivnu igru u formaciji 4-3-3.
Baš tu je Crvena zvezda deficitarna. Argentinac Ernan Barkos napustio je Srbiju posle slabe sezone. Najavljuje se da ni Nenad Jestrović, najbolji strelac lige sa 13 golova, najverovatnije neće da ostane na "Marakani". To znači da je Betoligar Misdongard trenutno jedini špic za novu sezonu, pa su golgeteri najvažniji u prelaznom roku.
- Zainteresovani smo za Brazilca Edgara iz Portugala i Princa Tagoea iz Gane - ne krije sportski direktor Goran Bunjevčević.
Ognjen Koroman gotovo sigurno ostaje u Crvenoj zvezdi. To znači da će da zauzme jednu stranu, a na drugoj bi mogao da bude Nikola Lazetić, jer na "Marakani" ne kriju da postoji kontakt, kao i mogućnost da bivši reprezentativac ponovo obuče crveno-beli dres.
Neizvesno je ko će na gol u novoj sezoni. Najavljuje se dolazak Stamenkovića (Napredak), a tu su Ranđelović, godinama standardan, kao i Pavlović (bio pozajmljen Bežaniji) i Bajković (priključen prvom timu u drugom delu sezone).
Desni bek trebalo bi da bude Ninkov, leviPoljak Bronovicki, koji zbog povrede nije igrao na EP. Jedan štoper je siguran - Gaj, dok se drugi traži (prethodne sezone prvo je bio standardan Tutorić, a kasnije mladi Tomović).
Kada je u pitanju vezni red, čini se da ima najviše dilema. Standardni su kapiten Dejan Milovanović, Nenad Milijaš i reprezentativac Ekvadora Alehandro Kastiljo. I svi se često pominju kada počne priča o igračima koji bi mogli da odu iz Crvene zvezde. Zeleno svetlo od kluba najpre ima Milovanović, a čini se da crveno-beli nemaju velike šanse da zadrže Kastilja, koliko god to želeli.
Dakle, najmanje dilema u timu za novu sezonu ima u odbrani, mada se kao jedno od ključnih pojačanja čeka štoper. Čelnici kluba su kao prioritete najavili još centralnog veznog i napadača.

PARTIZAN "OTERAO" STOJANOVIĆA
UMESTO na "Marakanu", Slaviša Stojanović se preselio u Celje. Kandidat za jednog od asistenata Zdenjeka Zemana potpisao je u sredu četvorogodišnji ugovor sa ovim slovenačkim prvoligašem.
Stojanović je bio veoma blizu Crvene zvezde, ali je, po svemu sudeći, presudila činjenica da je za klupski sajt Domžala, čiji je trener bio u prethodnom periodu (dve titule za dve godine kao šef stručnog štaba), kao omiljeni strani klub izdvojio - Partizan.

18.06.2008. ...21:18 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi