Zeman izgubio strpljenje,sutra preuzima Zvezdu
[ # ]

zeman

Zdenjek Zeman je izgubio strpljenje i odlučio da prihvati ponudu Crvene zvezde! Poznati stručnjak ne želi više da čeka smenu selektora Češke Karela Bruknera kako bi seo na njegovu klupu, pa bi već danas na „Marakani“ mogao da finalizira dogovor.

Da je reč o sinhronizovanim potezima Zemana i Zvezdine komisije za izbor trenera potvrđuje i podatak da je za sutra zakazana sednica rukovodstva crveno-belih.

Zeman je u karijeri dugoj 27 godina vodio 13 italijanskih klubova i ovo će mu biti prvi izlet van zone kalča. Slovenački mediji spekulišu da bi njegov pomoćnik i prevodilac trebalo da bude Slaviša Stojanović, trrener Domžala, dvostrukog šampiona Slovenije. Zemanova plata po ranijem dogovoru iznosiće 40.000 evra, a predviđene su i bonus-premije za titulu i nacionalni kup. Ugovor će biti potpisan na godinu dana s opcijom da se produži ukoliko obe strane budu zadovoljne saradnjom i rezultatima.
Letnji odmor za Zvezdine fudbalere zavrpiće se 25. juna, a 1. juila crveno-beli će otputovati na jednomesečne pripreme (dve faze) u Austriju i Sloveniju.

15.06.2008. ...15:12 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi