Turci odlučuju o dolasku Zemana u Zvezdu
[ # ]

zeman

O dolasku Zdenjeka Zemana na kormilo Crvene zvezde mogao bi direktno da odluči rezultat nedeljne utakmice Češka - Turska na Prvenstvu Evrope. Poznati trener uzeo je tajmaut za odgovor klubu sa „Marakane“, jer postoji mogućnost da u slučaju smene Karola Bruknera postane selektor Čeha. Druga mogućnost je preuzimanje nekog italijanskog kluba, a treća dolazak u Zvezdu.

Smena Aleksandra Jankovića označila je samo početak velikog spremanja u domu crveno-belih. Odlazak četvtog po redu trenera u sezoni znači samo jedno: pokušaj njenih čelnika da se operu pred navijačima za neuspehe kluba koji je posle nekoliko godina ostao bez ijednog domaćeg trofeja.

To je, ipak, lakše nego javno priznati sostvene greške. Jer, teško je verovati da su zaklinjanja u mladog trenera kao Zvezdinu persrpektivu bila samo maska za traženje stranca sa jakim imenom. Da je tako, ne bi 35-godišnjem stručnjaku dali na potpis dvoipogodišnji ugovor, što su retko činili i sa zvučnijim imenima.
Kad planovi padnu, uvek se nađe neki „Pedro“ koji treba da visi. Ovog puta u liku ambicioznog, ali neiskusnog Jankovića.

13.06.2008. ...01:27 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi