Zvezda ispred Atalante
[ # ]

INTERESOVANJE Crvene zvezde za Prinsa Tagoea (22) traje od zimus, njegov dolazak je najavljivan za leto kao siguran, ali sada postoji mogućnost da Ganiac ode u Italiju. Naime, Atalanta je "bacila udicu" mladom napadaču koji je protekle nedelje pružio sjajne partije u dresu reprezentacije. Gana je u kvalifikacijama za SP 2010. pobedila Libiju (3:0) i Lesoto (3:2), a Tagoe je u prvom meču bio strelac, a oba puta igrao je u startnoj postavi.
- Tačno je da se Atalanta interesuje, ali to ne znači da Prins ipak neće doći u Crvenu zvezdu - kaže menadžer mladog napadača Goran Milovanović. - Obojica želimo da dođe u Beograd, u veliki klub. U planu njegove karijere Zvezdu smo predvideli kao sledeći korak. Kontakti sa klubom postoje, Prins je spreman da zarađuje 10-15 odsto manje nego sada u saudijskom Itifaku, ali sigurnoneće pristati da mu ugovor bude prepolovljen.
Pored činjenice da je Zvezda veliki klub, Milovanović smatra i da bi dolazak u Srbiju bio idealan za Tagoea zbog adaptacije na Evropu.
- U Srbiji bi igrao lakšu ligu nego u Italiji, pa bi se samim tim brže privikao na igranje u Evropi. Takođe, on dolazi iz drugog podneblja, do sada je igrao na temperaturama od 30 do 50 stepeni, a kod nas će morati da igra i po minusu. Zato, idealno bi bilo da naredne dve godine provede na "Marakani" - kaže Milovanović.
Zvezda je u poslednjih godinu dana bila na korak do potpisa ugovora sa Benitezom, Palasiom, Nikulaeom... Svi su promenili pravac zbog oklevanja crveno-belih i već danas njihova cena je višestruko veća, a Palasio je na meti Mančester junajteda! Ostaje da se vidi da li će grešku ponoviti i sa Tagoeom...
Još jedno moguće pojačanje Portugalac Edgar će najverovatnije završiti u Crvenoj zvezdi.
"Kako stvari stoje, Edgar je bliži Zvezdi nego Partizanu", rekao je menadžer Zoran Stojadinović.

11.06.2008. ...23:39 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi