Menadžer:Kastiljo sigurno ide,majstor Salas
[ # ]

kastiljo

Miroslav Nestorović, menadžer koji je u Crvenu zvezdu doveo Segunda Kastilja (između ostalih), tvrdi da je reprezentativac Ekvadora otišao na odmor u domovinu, a da je njegova avionska karta bila u jednom pravcu.

"Kastiljo se neće vraćati u Zvezdu. Postoji klauzula u ugovoru, sve je precizirano i verujem da posle razgovora sa čelnicima crveno-belih neće biti problema. Lepo je što žele da ga zadrže, ali kada je Segundova karijera u pitanju, planovi su sasvim drugačiji", rekao je Nestorović za "Sportski žurnal".

Pouzdani vezni fudbaler je od trenera Zvezde Aleksandra Jankovića dobio program po kojem bi trebalo da radi tokom letnje pauze.

"Janković očigledno nije obavešten da 5. juna počinju pripreme reprezentacije Ekvadora, koja 15. juna igra protiv Argentine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a tri dana kasnije protiv Kolumbije. Posle toga će se znati u kojem klubu će nastaviti karijeru".

Nestorović je kritikovao Zvezdinog šefa struke i zbog toga što je Frenklin Salas otpušten kao promašena investicija. On je naglasio da bi na mestu trenera koji je tako nešto procenio - "istog momenta ostavio taj posao".

"Neko je za 20 minuta procenio da on nije igrač za Zvezdu i ne znam zašto ga proglasio najskupljim pojačanjem u istoriji kluba, iako je plaćen 600.000 dolara. To je mnogo manje nego što je odvojeno za 'njegovog' Tričkovskog! Neverovatno je da Salas nije mogao da igra protiv Banata i Mladosti iz Lučana, a može protiv najboljih brazilskih, argentinskih i meksičkih timova".

Kao Maurisio Molina posle prelaska u Santos, Salas je tokom proleća "eksplodirao" u ekipi LDU Kito, sa kojom se plasirao u finale Kupa Libertadores!

Moglo bi da se dogodi da Ekvadorac koji nije prošao na Marakani, u decembru zaigra na završnici Svetskog klupskog prvenstva u Japanu.

05.06.2008. ...16:42 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi