Vidić u poseti Marakani
[ # ]

vidic

Posle naporne i trofejne sezone u kojoj je sa Mančester junajtedom osvojio titulu u Premijer ligi i Ligu šampiona, Nemanja Vidić vratio se u Beograd gde će provesti narednih nekoliko dana. Slobono vreme srpski repreznetativac iskoristio je da prvi put od odlaska iz kluba u Spartak iz Moskve poseti Crvenu zvezdu u kojoj je stekao fudbalsku afirmaciju.

“Uvek mi je drago kada dođem na Marakanu, jer sam ovde doživeo neke od najlepših trenutaka u svojoj karijeri. Crvena zvezda mi je u srcu i stalno pratim zbivanja u klubu. Žao mi je što se trentuno dešavaju neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom i nadam se da će se sve uskoro normalizovati. Crvena zvezda predstavlja važan deo moje karijere i života, na koji ću se uvek sa ponosom sećati“ – istakao je štoper Mančester junajteda.

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević čestitao je Nemanji Vidiću na velikom uspehu.

“Zvezdina snaga je u tome što ima fudbalere u inostranstvu kao što je Nemanja Vidić koji na najbolji način predstavljaju srpski fudbal i naš klub. Nemanja Vidić je prvi srpski fudbaler koji je podigao trofej Lige šampiona od 1996. godine i to je činjenica na koju svi moramo biti ponosni. Svi smo sa velikom pažnjom pratili Nemanjine nastupe u Ligi šampiona i Premijer ligi Engleske i zajedno smo se radovali sjajnim rezultatima koje je ostvario u prethodnoj sezoni. Drago mi je da je Nemanja došao u Crvenu zvezdu i nadam se da će svaki put kada bude imao vremena dolaziti da nas poseti“ – kaže Goran Bunjevčević.

Nemanja Vidić proveo je i nekoliko minuta u srdačnom razgovoru sa Generalnim sekretarom Crvene zvezde Zoranom Damjanovićem.

03.06.2008. ...18:56 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi