Humanitarni koncert na Marakani
[ # ]

Photobucket

FK Crvena zvezda je sa zadovoljstvom prihvatila poziv Delija da pomogne u organizaciji humanitarnog koncerta koji će se na Marakani održati u utorak 3. juna sa početkom od 20 časova. Prisutnim novinarima su se u sali Media centra obratili: Vladimir Šavija ispred Delija, Nikola Hadži Nikolić-frontmen grupe 357 i Stefan Ivanović-Direktor Marketinga FK Crvena zvezda.

Šavija

Ovo je drugi koncert humanitarnog karaktera u organizaciji Delija. Ponovo će sva prikupljena sredstva piti prosleđena našem življu na Kosovu i Metohiji. Mi se ovakvim radom bavimo još od 2000. i i ova manifestacija ima zvaničan blagoslov Srpske Pravoslavne Crkve. Poenta su upravo bratska pomoć i duhovna izgradnja svih nas koji ćemo sutra biti na Marakani.

Učešće na koncertu uzima sedam grupa: 357, Bajaga i Instruktori, Bora Čorba kome se posebno zahvaljujemo što će nastupiti iako je skoro imao hirurski zahvat, Neverne Bebe, Đorđe David, grupa dece iz Kosovskih enklava-Kosovski Božur i etno grupa-Rašanke koju čine deca iz Raške oblasti. Kapije stadiona će biti otvorene već od 19 časova a cena karte je 400 dinara. Voditelj programa će biti Milan Kalinić a očekujemo i oca Predraga Ulemeka iz manastira Đurđevi Stupovi kao i svešteno lice ispred hrama Svetog Save koji će se obratiti prisutnima. Specijalni gosti koncerta će nam biti stotinu kosmetske dece.

Ovo je prilika za sve one kojima su Kosovo i Metohija u srcu da pomognu a ja im ispred organizatora obećavam lep provod i dobru svirku ispred severne tribine našeg najvećeg stadiona.

Hadži Nikolić

357 je i prošle godine učestvovao na humanitarnom koncertu na Marakani. Očekujem da će sutrašnji odziv biti još veći i apelujem na roditelje da dođu bez predrasuda jer je i prošle godine bilo puno porodica i male dece. Drago nam je da je grupa 357 ponovo dobila poziv a još veći broj učesnika od prošlogišnjih garantuje još bolji provod.

Nadam se da ćemo skupiti dovoljno sretstava za naš narod na Kosmetu jer će zima doći brzo i želimo da mu pomognemo da je što spremniji dočeka.

Ivanović

I ja ispred FK Crvena zvezda pozivam sve ljude koji žele da pomognu da sutra dođu na Marakanu i uživaju u pravom programu bez obzira za koji klub navijaju. Svi su dobrodošli.

03.06.2008. ...12:18 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi