Delboy mirror - vijesti s tržnice i okolice

< veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

delboy mirror @ ` ` @ @ @ @
Mjesečnik u kojemu ćete svakoga tjedna moći pročitati dnevno svježe informacije o kojima svi druge šute, samo zato što ne znaju ništa o njima!

E-Majl, pa linkovi ` @ ` ` ` `
Ako nešto oćete, a nećete reći javno, javite se na e-majl:
delboy
A vođe su neki linkovi:
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Tipdana

@ @
Free Hit Counter
Hit Counter

06.02.2005., nedjelja

Rukometaši

Zlato je ipak ovaj put izostalo, ali ne trebamo biti tužni, upravo suprotno! Ova generacija će za mene biti doživotno zlatna, makar ne dobili više nikoga. Posebno sam sretan i ponosan što sam protiv nekih iz ove repke (Balić, Lacković) igrao nekada davno u mlađim kategorijama. Osvajamo medalje u kontinuitetu, a to je najvažnije. Ovo danas je bilo pomalo i očekivano, možda ne baš na ovoj utakmici, ali bilo je neminovno da nakon 2 godine apsolutne dominacije netko prekine taj niz. Moralo je kad-tad doći do pada. Zakon velikih brojeva definitivno nije bio na našoj strani danas. I nije sramota izgubiti od španjolaca koji u rukomet ulažu strašno puno i koji uz Njemačku imaju najjaču ligu na svijetu. To se moralo reflektirati i na reprezentativnom planu. Današnje finale igrale su dvije reprezentacije koje su trenutno za koplje od ostalih na svijetu i koje igraju daleko najljepši rukomet. Danas je prevagnulo na jednu stranu, sutra bi možda na drugu. Možda bi sutra Hrvatska dobila istom ili čak većom razlikom. Takav je sport. No, treba biti velik u porazu, treba čestitati španjolcima i reći da su bili bolji. I treba uživati u zasluženo osvojenom srebru. Svi znamo koliko je teško bilo do njega doći. Dva zlata za redom na SP posljednji puta osvojila je Rumunjska daleke 1974. godine!!! U današnjem spartanskom sportu to je gotovo nemoguće.
Čestitam našim reprezentativcima predvođenima neponovljivim Linom i zahvaljujem im se na svemu što su nam pružili! A sada idemo po Europsko prvenstvo!
Kada dodam i Janičin fantastični uspjeh, mogu reći da sam danas posebno ponosan što sam Hrvat!
- 20:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>