Delboy mirror - vijesti s tržnice i okolice

< kolovoz, 2004 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

delboy mirror @ ` ` @ @ @ @
Mjesečnik u kojemu ćete svakoga tjedna moći pročitati dnevno svježe informacije o kojima svi druge šute, samo zato što ne znaju ništa o njima!

E-Majl, pa linkovi ` @ ` ` ` `
Ako nešto oćete, a nećete reći javno, javite se na e-majl:
delboy
A vođe su neki linkovi:
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Tipdana

@ @
Free Hit Counter
Hit Counter

10.08.2004., utorak

Iz ostalih medija:

Akcija socijaldemokrata Hrvatske najavila je danas da zbog odugovlačenja povrata duga umirovljenicima, osniva odbor za pripremu izlaska 'penzića' na ulice.

Akcija socijaldemokrata Hrvatske (ASH), vanparlamentarna politička stranka, najavila je danas da zbog odugovlačenja povrata duga umirovljenicima, osniva odbor za pripremu izlaska umirovljenika na ulice.

"ASH više ne može trpjeti ponižavanje onih koji su to najmanje zaslužili pa osniva odbor za pripremu izlaska umirovljenika na ulice, jer nitko nema pravo varati i krasti naše roditelje", priopćila je ta stranka.

ASH oštro kritizira čelnike i zastupnike Hrvatske stranke umirovljenika (HSU), tvrdi da će, dok god se oni postavljaju u upravne i nadzorne odbore poduzeća u državnom vlasništvu, primajući velike naknade, umirovljenici i dalje živjeti bez zasluženih mirovina.

Postavljanje HSU-ovaca u spomenute odbore, ASH tumači kao dokaz ispravnosti svojih tvrdnji da je između HSU-a i HDZ-a potpisan ugovor o političkoj trgovini, pa iz tog razloga oni punih džepova otkazuju povrat duga.


- 14:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>