dejvid haselhof fanklub

nedjelja, 19.02.2006.

HASELHOF GROZNICA SE NASTAVLJA…

Nakon vikenda predaha i odmaranja očiju, nastavljamo s reportom… Haselhof, Haselhof, Haselhof… Kamo god se okrenem, njegov predivni lik nazire se sa svih strana… Ovakve, a i još provokativnije plakate, pronašao sam na 67% oglasnih ploča diljem lijepe naše, izgleda da akcija «Dovedimo Dejvida u RH» uzima maha, te će, ukoliko se skupi dovoljno ljudi, ovo biti najveći događaj u povijesti ove naše zemlje..



Osim plakata, mlade, zgodne i neustrašive cure odjenule su majice s Njegovom slikom, pogledale prema nebu tražeći Njega u znak odobravanja i ponosno krenule pred Banske dvore .. Cilj ? Uštogljene političare malo izvući na svjež zrak iz zagušljivih prostorija da vide ono što se iz Sabora ne vidi – zgodne cure i Dejvid .. Drugi cilj je bilo potpisivanje svih potrebnih papira da On dobije statut počasnog konzulata dobre volje , te zajedno sa time, dobije više nego zasluženu vikendicu iznad Markova trga u Zagrebu… Treći cilj? Odvući Šeksa od šanka..



Iz zapadne Europe stižu nam prvi dokazi da je On obaviješten o NAŠOJ akciji .. Naime, dopisnici iz Dojčlanda, Franc i Hans, posjetili su Dejvida na njegovoj turneji te mu sve objasnili uz tri paketa Jegermajstera, kojega je velikodušno platio našim kolegama, kao znak pažnje i zahvalnosti što ga volimo i cijenimo ga… Dejvide, Bože naš, Hvala TI … Dakako, on, kao oličenje božanske ljepote, nije mogao odbiti mali photosession, a ja vam, da ne ostanete ovog puta zakinuti uživanja, donosim jednu sliku Njega.. I suradnika ovog bloga, između ostalog… Da..



Iz Fan kutka, bloger nadimka DE-GI poslao je malu karikaturu Dejvida H., koju prenosim u originalnoj veličini.. Kao što DE-Gi kaže, jednog se jutra probudio sav znojan i umoran, s osjećajem kao da ništa nije kao što bi trebalo biti, a pred njegovim očima stvorio se blijedi i proziran lik Haselhofa, koji ga je sexy osmjehom jednostavno prisilio da GA nacrta u Njegovu slavu.. DE-GI je rekao da ne zna crtat – na što mu je Dejvid rekao : ''To te nitko nije pitao.'' .Koliko je pogođen lik i karizma Njega, prosudite sami ..




Iz stranih fan krajeva svijeta, donosimo Vam jedan zanimljiv link, na kojem možete pronaći 3 fenomenalne flash igrice [potreban flash, kojeg, nadam se, već svi imate na kompu] u kojima je Dejvid H. glavni lik, bio pozitivni ili negativni.. Tu su redom hoffman, u kojem Njegovom glavom jedete sve ko sebe i prolazite nivoe.. Druga je klon legendarnih space invadersa, u kojima se morate obraniti od opakih glava dejvida (inače nisu opake, to je tako samo u igrici).. Treca igra je ona u kojoj njime prelazite preko ceste i preko vode, pazeći da se nešto s njime ne desi… Sve je na :

http://www.transbuddha.com/index.php/buddha/the-hasselhoff-arcade


prikaz igara : Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Ps. To je za ovaj put sve… Ne zaboravite, kako bi Sanja rekla, ako imate priču, dodjite nam.. Tj. Pišite.. Na bouncedj@net.hr

PPS. [meantime update] Posvojio sam jednu malu životinjicu, mačkicu sive boje, te je u slavu Dejvida nazvao Dejvid Mali.. S desne strane imate igračku s kojom možete mačkici pružiti minute i minute slatkog zadovoljstva,a ona će Vam se zahvaliti slatkim osmjehom, baš poput Haselhofa sama..



adopt your own virtual pet!



PPPS. Kao što već znate, prijavljen sam zbog spama i reklamiranja bloga, pa mi je onemogućeno komentiranje drugih blogova, bar dok sam ulogiran.. Stoga se ispričavam što Vas baš ne častim svojim komentarima, jer mi bez linka to nije to. A neki, što je najgore, imaju i zabranu komentiranja od strane anonimaca.. Baš me zanima hoće li mi ikad prestati zabrana ?