Opuštajuća masaža šibenik - Pronađi pratnju

subota , 29.12.2018.

Masaža - Šibenik










Click here: Opuštajuća masaža šibenik






Ljudsko stopalo čini 28 kostiju povezanih ligamentima i zglobovima. Mi ti od danas stojimo na raspolaganju za sva pitanja u svako doba na ili na! Masaža imati raspon od lagane do dubokih pritisaka.



opuštajuća masaža šibenik

Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. The beds were really comfortable with nice sheets. Prvih par masaža može biti bolno, a nakon toga masaža postaje relaksirajuća i opuštajuća.



opuštajuća masaža šibenik

Opuštajuća masaža cijelog tijela - Rijeka - S obzirom na novosti u zakonodavstvu Europske unije, dužni smo obavijestiti Vas kako koristimo kolačiće.



opuštajuća masaža šibenik

Tijekom mjeseca rujna u novootvorenom Beauty centru Ivana unutar Shopping centra Plodine u Ražinama iskoristite 20 posto popusta na sve tretmane lica te vrhunsku akciju 2+1 svih vrsta masaža! Priuštite svom tijelu beauty i opuštajuće tretmane kakve zaslužuje te se prepustite stručnim i spretnim rukama educirane voditeljice i vlasnice salona Ivane Bujas. Ovaj moderni i skladno uređeni salon u Ražinama zasigurno će postati vaša nova relaxing zona. Mjesec rujan idealan je period da svom tijelu pružite svu potrebnu njegu koja mu je tijekom ljetnih mjeseci nedostajala. Kad tomu još nadodamo neodoljive popuste i akcije koje vam novi Beauty centar Ivana u Plodinama nudi povodom otvorenja, nemate se što premišljati, već pravac u Ražine po svoj željeni beauty tretman! Iskoristite tako super popuste od 20 posto na sve tretmane lica; od klasičnog čišćenja, njege lica kisikom, njege lica vitaminima C i A, masaže lica pa do hijaluronskih, aquatermalnih i raznih anti age tretmana te vratite svojoj koži sjaj kakav zaslužuje! Odaberite neku od željenih masaža te iskoristite akciju 2+1 koja također traje tijekom mjeseca rujna. Ukoliko, primjerice, odaberete dvije WAI-TAI masaže s elementima THAI masaže i stretchinga u trajanju od 45 minuta, treću dobivate gratis! No, to nije sve. U ovom lijepo uređenom salonu možete se naručiti za depilaciju voskom svih zona tijela te na njegu tijela i razne anticelulitne tretmane. Ženstvenost i profinjenost kreće od vaših ruku. Neka vaši nokti zablistaju jer Beauty centar Ivana radi s američkom linijom Cuccio, od klasične manikure i pedikure pa do spa manikure i pedikure koje uključuju piling, masku, masažu te oblikovanje. Osim brojnih usluga, u Beauty centru Ivana pobrinuli su se da se prilikom tretmana osjećate kao u vlastitom dnevnom boravku pa se možete opustiti u udobnoj wellness fotelji s jaccuzzijem za noge u modernom interijeru sa skladnim detaljima i pravim wellness ugođajem. Potražite ih u Shopping centru Plodine na Ražinama ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 14 sati, utorkom i četvrtkom od 14 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati. Kontaktirati ih možete i na broj 098 647 530 ili putem. Pratite ih i na.



Saveti fizioterapeuta: Opuštajuća masaža za bebe
Uz upute o tretiranju i konzultacije o vježbama nakon tretmana može se riješiti većina problema. Osim brojnih usluga, u Beauty centru Ivana pobrinuli su se da se prilikom tretmana osjećate kao u vlastitom dnevnom boravku pa se možete opustiti u udobnoj wellness fotelji s jaccuzzijem za noge u modernom interijeru sa skladnim detaljima i pravim wellness ugođajem. Zaboraviti ćete na sat vremena svakodnevne probleme i stresove i iz našeg salona ćete izaći potpuno napunjenih baterija. Koristi masaže Masaža se općenito smatra dijelom komplementarne i alternativne medicine. Upravo to je ono što Olympia Vodice nudi. Ta luksuzna oaza ljepote nudi jedinstvene kozmetičke usluge po najpovoljnijim cijenama u gradu. Ako ga za par trenutaka ne nađeš u svom inboxu provjeri da nije završio u neželjenoj pošti. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Osim navedenog, u salonu Rita na Bualama, u tijeku su mnoge akcije koje, zbog velikog interesa Šibenčanki, traju sve do kraja ožujka! Osim samog tretmana, terapeut daje i usmene savjete o prehrani i načinu života, kao podršku iscjeljenju osobe i dugotrajnijeg uklanjanja tegoba. Osobni oglasi se postavljaju vrlo lako. Duž svakog meridijana nalaze se akupunkturne točke.

[Starije gospode traze mlade|Zabava, astrologija, licni horoskop, vicevi, upoznavanje kontakti, |Plavi oglasnik opustajuca masaza]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.