Upoznavanje djece kroz igru - Petrinja

nedjelja , 16.12.2018.

Usluge










Dating Site: Upoznavanje djece kroz igru






Direktor Centra za socijalni rad Banjaluka Borka Vukajlović istakla je da je veličina projekta socijalizacije djece u druženju djece koja su u širem kontekstu opterećena socijalnom problematikom i djece sa posebnim potrebama sa vršnjacima iz redovnih škola, koja nemaju takvih problema. Djeca koja su došla na današnje druženje istakla se da su zadovoljna, te da bi voljeli da se organizuje još sličnih druženja. Kao brižni roditelj verovatno stavljate mališane na prvo mesto. A kada se malo bolje upoznamo sva naša crtanja, maštarije, glumljenja i igrice posvećujemo određenom cilju.



upoznavanje djece kroz igru

Ovakve aktivnosti najbolja su prilika da se djeca bar na trenutak rasterete tih teškoća, zbog kojih su došli u jedno posebno stanje potrebe. Djeca koja su došla na današnje druženje istakla se da su zadovoljna, te da bi voljeli da se organizuje još sličnih druženja. Svake nedelje ćemo imati jedan cilj, a do cilja ćemo dolaziti kroz igru i druženje — sve ono u čemu mališani najviše uživaju.



upoznavanje djece kroz igru

Usluge - Ovakve aktivnosti najbolja su prilika da se djeca bar na trenutak rasterete tih teškoća, zbog kojih su došli u jedno posebno stanje potrebe. I to je u redu.



upoznavanje djece kroz igru

Kao brižni roditelj verovatno stavljate mališane na prvo mesto. I to je u redu. Ali njima ste najdraži kada ste odmorni, raspoloženi i zadovoljni. I kako onda postići sve? Dok ste vi na treningu i radite nešto zbog čega ćete se osećati snažnije i bolje, mališani će se uz igrarije i maštarije družiti sa vršnjacima i savladavati veštine koje će im pomoći da budu još Zdraviji, Srećniji i Uspešniji. Zašto su naša druženja važna? Svake nedelje ćemo imati jedan cilj, a do cilja ćemo dolaziti kroz igru i druženje — sve ono u čemu mališani najviše uživaju. Naš cilj je jačanje samopouzdanja, socijalne i emocionalne inteligencije dece, njihovog pozitivnog vrednovanja sebe upoznavanje rešavanje određenih problema sa kojima se suočavaju u razvoju. A sve to postižemo kroz igru! A kada se malo bolje upoznamo sva naša crtanja, maštarije, glumljenja i igrice posvećujemo određenom cilju. Ako nam je, igru primer, cilj da razumemo zašto je bitno da drugima upućujemo lepe reči i koja je snaga lepe djece, naučićemo to kroz kreativnu igricu i pitanja koja će mališane podstaći na razmišljanje. A ko je sve kroz osmislio? Kao master psiholog, praktičar transkacione analize i psihološki savetnik u edukaciji radila je sa decom iz Kroz za socijalni rad, decom ometenom u razviju kao i sa mališanima na projektu u Turskoj. Za koji uzrast su radionice za decu? Na druženja su pozvani svi mališani uzrasta od 3 do 7 godina. Kreativne radionice za mališane održavaće se svakog utorka i četvrtka u 17:45. Odlična prilika da se mame i tate opuste uz trening koji je baš njima namenjen, a mališani uživaju u druženju igru vršnjacima. Da li su radionice besplatne? Održavaju se u istom terminu kada i program što roditeljima daju šansu da uživaju u treningu dok se mališane druže, uče i igraju. Ukoliko niste nas član, pozivamo djece i vaše mališane na besplatan probni trening i druženje! Mogu li i roditelji upoznavanje prisustvuju radionicama? Ali ne možete da se igrate sa nama.



učimo slova,boje,brojeve,zivotinje i zanimanja:)
Druženje djece kroz igru na bazenu 11. Odlična prilika da se mame i tate opuste uz trening koji je baš njima namenjen, a mališani uživaju u druženju sa vršnjacima. I to je u redu. Dok ste vi na treningu i radite nešto zbog čega ćete se osećati snažnije i bolje, mališani će se uz igrarije i maštarije družiti sa vršnjacima i savladavati veštine koje će im pomoći da budu još Zdraviji, Srećniji i Uspešniji. Zašto su naša druženja važna? Svake nedelje ćemo imati jedan cilj, a do cilja ćemo dolaziti kroz igru i druženje — sve ono u čemu mališani najviše uživaju. Održavaju se u istom terminu kada i program što roditeljima daju šansu da uživaju u treningu dok se mališane druže, uče i igraju.

[Definition of matchmaking services|Online dating reality|Dating newgrounds]






Oznake: Druženje, djece, kroz, igru, naš, bazenu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.