surovi pankovi online!

nedjelja, 26.03.2006.

PISMO MOM MLADJEM BRATU IZ NIŠA (DALMACIJA SINGLE TOUR AE)

lilihip postao ujac stop nije musko stop e jebo ti to stop nabij tomu sesir i nauci da jase i ako bog da imat ce male sise pa se nece primjetit stop

e, a bili smo i u splitu. malo ljudi, al to smo i ocekivali posto je bio pun grad zbivanja, a k tome jos dobrim djelom i humanitarnih. zao nam je sto i mi to nismo podrzali, al sta ces kad studiji nisu humanitarni, ae. elvis je opet bio nas dobri duh. elvis ne izlazi iz svjetiljke. steta. moramo ga i to naucit. a bio je i bambi. naranca ga cijelog pojeo. jadan zeko. a onda smo bili u 'dva pasa'. e sad zamislite scenografiju za scenu lynchevog filma koja se odvija u osamljenom motelu pored ceste u kojem ce se upravo dogoditi neki metafizicki tvister. pa sad to sve smjestite u splitsku industrijsku zonu. odma pored lore. e to su 'dva pasa'. neon iz devedesetih, lipe cvatu ventilatori i maskirne mreze na stropu, florescentni sprejevi i 'la linea' po zidovima. zahod iz trainspottinga. bit ce foto dokumentacije kad decko aplouda. a vidili smo i nekoliko najzakon grafita. koji su isto dokumentirani. ima u tome i nesto sudbine.


poga
- 22:28 - komentiraj! (13) - isprintaj! - #

petak, 24.03.2006.

hardware

jedna od navika naseg bubnjara neprijateljskog porijekla je ta da kad se dogodi neki njegov kiks slijedi zavrtanje vijaka na bubnju (najcesce kick/kick pedala i nesto oko hihat masine, prokleta bila, guta palice pa se onda zaglave unutra, sto uzrokuje aritmiju). u svakom slucaju poga se u 90% slucajeva kune slovenijom i svih 20 km kvadratnih iste da nije do njega rofl
sinoc nam je zvuk bio katastrofalan, ali nije ni do nas ni do ton majstora nego do posudjenog bas pojacala koje je izbacivalo nerazumljivu distorziranu tutnjavu. jos se nisam vadio na hardware, al mogu i ja jednom wink

evo nesto slika sa sinocnje feste, iza aparata je bila prittpen
(za sve koje zanima tko su ljudi na slikama a da to nismo mi):
jaci gospodin smokin je bio zaduzen za merchandise, dva slavonca u sakoima su dosli utjerati reket dok ne stane cijeli (ukradeno od septice), a na vecini slika se nalazi opaki welcomin' committee in flames.

narantxa.
- 12:51 - komentiraj! (10) - isprintaj! - #

četvrtak, 16.03.2006.

CETVRTAK 23/03 - MALI KONSERT U SUSJEDSTVU

i tako mi opet sviramo u zagrebu.
ali nismo sami. s nami su welcomin' comittee in flames, garazh pank primitivci.
mjesto radnje je krivi put, pocetak valjda u devet, a upad se ne placa.
dodjite i povedite svoje najmilije!

lilihip.

zli edit: zadar je otkazan, tako da eto uspješno držimo omjer dogovorenih i održanih koncerata na 1:1 a putovanje u split (ae) sad ne mozemo zvat turnejom i ispast cool.

narantxa.
- 20:54 - komentiraj! (11) - isprintaj! - #

srijeda, 15.03.2006.

tour po dalmaciji ae

24.03. zadar - ne znamo jos gdje a i nije jos sigurno hoce li se uopce svirati ali je sigurno da ce biti festa i po ako bude posto bi s nama jos trebali otpicit brizno grilo, mladi te sve spominjaniji crasso de odio i ptsp/pigfuck kvartet [mandelbrot set] . skinite si koji mp3 s njihovog sajta.

25.03. split ka ae - ka u kvaze aka quasimodo, mislinn da cemo sami ka ako ne nagovorimo milana apoteku da nan bude predgrupa al on sigurno nece tit. lapan.

ae

narantxa.
- 17:43 - komentiraj! (0) - isprintaj! - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>