surovi pankovi online!

ponedjeljak, 26.09.2005.

dhg887tg983rzuj

puko sam bijo frendu nash demo na rapidshare pa reko 'stavichu i ode da jadnim ljudima bude lakshe'.. link se nalazi DEEESNO.
daunlodajte obilato.

lilihip.
- 19:50 - komentiraj! (7) - isprintaj! - #

utorak, 20.09.2005.

shows good insects bad

baad.
sinoc lezim te uocim na zidu odmah izmedju plakata za jedan jedini carpe diem fest i velikog ramones postera neku odvratnu veliku zivotinju s beskonacno mnogo nogu i odvratna azdaja je odlutala negdje kraj ruba lezaja. taman na mjesto gdje trebam stavit glavu. naravno da sam spavao u drugoj sobi. cijelu sobu sam prevrnuo i nema monstruma nigdje. tako da molim bestiju da napusti moju sobu ako ovo cita na svom laptopu za insekte. hvala unaprijed.

e koncert!
sviramo 11.10. u galeriji SC (zagreb, jel..) s izvrsnim japanskim bendom afrirampo
ne znam u koliko se ulazi i kad je upad.
more info here

narantxa.
- 23:30 - komentiraj! (14) - isprintaj! - #

utorak, 13.09.2005.

Rijeka II (kratki ekskurs o taksonomiji)

i tako ja pred neki dan na povratku s puta zavrsio u rijeci, nakon prokljucane kisne noci i mrtav-gladan. i, naravno, sta mi prvo padne napamet: ovo je Rijeka, koji cu kurac sad pojest, ode ima samo jebenih pica katova. i naravno, odlucim se za logicnu varijantu: idem pronaci kat. kao mislim, tu je svaki lokal kat, il bar drzi katove, makar ispod pulta, ko srpske filmove devedesetih. jok. prvi ugao, nista. dobro, mislim se, drugi kantun je odma tu. jok. ni za lijek. treci. cetvrti. nista. vec me lagano vata popizditis i mislim jel se to neko zajebava samnom, ko neka strateska kamuflaza il nesto, a i sve mi se onaj korzo nekako vrti (to valjda od onih radioaktivnih ploca), i svejedno nista. a onda, dok predjo ulicu koja sjece korzo i ucinih par koraka - ko da sam u drugom svijetu, kat gdje god se okrenes. u datom trenutku, raj na zemlji. to me navelo da zakljucim da sam zapravo u drugom gradu, sto se u ostalom poklapa i sa ponekim razdobljima iz rijecke povijesti. sad sam sto posto siguran: Rijeka zavrsava na toj cesti. nesto kao asfaltni rio grande. ono preko ceste je drugi grad. definitivno drugi grad. ono preko je Rijekat. kad je ded disko svirao na kvarneru, to je bilo u Rijekatu. pa tek da se zna, kad dobri bog da da popisemo koncerte na sajtu il nesto slicno.

poga
- 22:25 - komentiraj! (6) - isprintaj! - #

utorak, 06.09.2005.

sretan ti rodjendan narantcho! + najava pomicanja s mrtve tochke

sretno ti bilo, naranchasti! :)

inace, vratio se ja u zg nakon stravichno dosadnog ljeta.. sad su tu 2/3 benda.
svjetski putnik poga se vraca za tjedan dana i onda otvaramo novu sezonu i pokoravamo zagreb i okolicu.
jer, nismo imali ni probu ni koncert ni gay orgije vech preko dva mjeseca.. ne moze se vishe tako.
dakle, vidimo se u vashem susjedstvu. :D


lilihip.
- 10:08 - komentiraj! (5) - isprintaj! - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>