Drustvene mreze u hrvatskoj - Vinkovci

srijeda , 19.12.2018.

Skandalozni crteži crnogorskih osnovaca zapalili društvene mreže: Ovo deca crtaju naočigled svojih roditelja (FOTO)










Dating Site: Drustvene mreze u hrvatskoj






Džaba brate mili sva udobnost kad nemaju najvažnije što jedno dete treba da ima - napisao je jedan od korisnika. Kao etnički Crnogorac i borac za suverenu Crnu Goru od 1989. Džaba brate mili sva udobnost kad nemaju najvažnije što jedno dete treba da ima - napisao je jedan od korisnika.



drustvene mreze u hrvatskoj

Kada su im uzor svakakvi. I mi smo nekada bili tinejdžeri, pa smo imali osnovnu kulturu. Crna Gora koja se gradi na antisrpstvu i koja slavi progon 250.



drustvene mreze u hrvatskoj

Društvene mreže - I mi smo nekada bili tinejdžeri, pa smo imali osnovnu kulturu.



drustvene mreze u hrvatskoj



Jasmina Stijovic bez dlake na jeziku / Drustvene mreze - Dobro jutro Srbijo - (TV Happy 14.06.2018)
Ali sve prolazi, a istina ostaje - napisao je Medojević. Crna Gora koja se gradi na antisrpstvu i koja slavi progon 250. I dok pojedini osuđuju roditelje za nemar, neki korisnici ove duštvene mreže navode da su otrovnom delovanju medija deca posebno izložena. Možete li zamisliti ovu decu kakvi su u kući, sa svojim roditeljima, u školi ili u društvu? Sve ide od kuće, deca nisu kriva. Ne vadite se na pubertet. Džaba brate mili sva udobnost kad nemaju najvažnije što jedno dete treba da ima - napisao je jedan od korisnika. Nebojša Medojević, lider Pokreta za promene nazvao je taj postupak - izdajničkim. Kada su im uzor svakakvi. Kao etnički Crnogorac i borac za suverenu Crnu Goru od 1989. Snimak sa hrvatske nacionalne televizije, na kome se vidi vojno lice sa obeležjima Crne Gore prošririo se brzinom munje, a izazvao je i niz negativnih reakcija. Također, naša Facebook stranica vam pruža zanimljiv pogled iza kulisa naše tvrtke.

[Ghostsingles dating site|Starke za avanturu|Physical boundaries christian dating couples]






Oznake: Skandalozni, crteži, crnogorskih, osnovaca, zapalili, društvene, mreže, Ovo, deca, crtaju, naočigled, svojih, roditelja, foto

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.