TRIBINA MIROLJUBA PETROVIĆA: Kako se dobro oženiti i udati - Pravi datiranje

petak , 18.01.2019.

Pitanja CREATION6DAYS










Click here: TRIBINA MIROLJUBA PETROVIĆA: Kako se dobro oženiti i udati






Currently It supports 55 formats of video downloads. Ili bi psovao sto majki jer su svi ludaci oko tebe, jer onda je zakon ludjeg, brzeg i jaceg. Ti nabod on čorba i to je to.



TRIBINA MIROLJUBA PETROVIĆA: Kako se dobro oženiti i udati

Sa druge strane, covek koji ima visok IQ, a nemoralan je, od njega mozete da imate samo stetu Sto se tice inteligencije... Lista dobijena pretragom, i tada je označena prva lista koju zovemo: PRETRAGA TEME.



TRIBINA MIROLJUBA PETROVIĆA: Kako se dobro oženiti i udati

Pitanja CREATION6DAYS - GenYoutube is based on super fast script which can handle a number of downloads simultaneously. Search results can the sorted on the basis of relevance, view count, title, rating and publish date.



TRIBINA MIROLJUBA PETROVIĆA: Kako se dobro oženiti i udati

Lista dobijena pretragom, i tada je označena prva lista koju zovemo: PRETRAGA TEME. Ovakvom pretragom se dobija maksimalno 48 relevantnih videa. Gotove Playliste koje su pronađene na YouTube, koje je neko kreirao. Te liste imaju svoje ime i takođe, označeno je koliki broj video-klipova lista sadrži. Napominjemo da je to ukupan broj klipova uključujući i neaktivne, izbrisane, privatne itd. Naš player izlistava samo one koji su aktivni, pa je moguće da broj dobijenih klipova bude manji od naznačenog. Lista Vaših favorita koje ste markirali dok ste u fazi 1. Startati video možete bilo gdje, ali preko donje liste možete označiti koji klipovi ulaze u listu playera. Video-klipovi koje ste gledali su označeni zeleno. Izvođenje klipova se vrši automatski i kontinuirano. Klipove možete snimiti na svoj kompjuter bilo kao video ili kao mp3 audio i to pritiskom na odgovarajuću ikonu. NAPOMENA: Zbog komplicirane pretrage, proces može trajati sporo, pa Vas molimo da imate strpljenja dok se sve ne učita.



TRIBINA: Miroljub Petrović - Genetsko poreklo Srba (08.06.2017)
Ovakvom pretragom se dobija maksimalno 48 relevantnih videa. Napominjemo da je to ukupan broj klipova uključujući i neaktivne, izbrisane, privatne itd. Ti testovi ne vrede mnogo. Odakle sam ja tu? Kada bi mu pesak pretrcao na crveno on bi se iznervirao i naljutio cak, jer ga je ugrozio. Da je na autoputu psovao bi sve jer voze 120, da je na autobanu psovao bi ove sto voze 200 i tako dalje i tako dalje, nigde kraja... Currently It supports 55 formats of video downloads. Znam sta je IQ. Da li je moguce da je SVE sto pos toji nastalo tek tako, s lucajno?

[Xpornic|Internet zarada forum|Biljke na livadi]






Oznake: BEOGRADJANIN, VOZI, 200, naš, sat, kroz, crveno

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.