dark_clouds

subota, 18.03.2006.

usrana mi je subota

da, tako mi je jadno, jer sam ostala cijeli dan doma (frendica spava kod mene) tj. ne spava nego se uvukla s mojim burazom u krevet i sad oni "pricaju" :), sala...
jucer sam poslije skole bila na ribnjaku, isli smo cugat, bilo je stvarno super! opet sam se "malo" napila, a i biga i budic su se... otisla sam u precko i vidjela buraza kak tetura s dva frenda s ribarom u ruci, lijepo. dosla sam doma oko pola 1.

moram vam rec da sam stvarno sretna (jedan tip je za to zasluzan), jooj, danas sam trebala ic kod njega ali nisam mogla zbog frendice zato jer spava kod mene (ovo je za cure iz razreda, jer jedino njih to zanima)

sad ce mi uskoro buraz slavit rodendan, SVI STE POZVANI... brijem da 1.04. u dvd-u, bit ce super... ak nemate pametnijeg posla, dodite se zajebavat!
idem sad, budite mi svi pozdravljeni, zval :D
- 22:50 - Komentari (37) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.03.2006.

evo me nakon par dana

evo proslo je par dana, stvarno nisam imala vremena nista pisat...
nije se nista specijalno desilo u mom bijednom zivotu pa ni nemam trenutno nista zanimljivo pisati. u skoli sam napokon ispravila zemljopis (ja i sicka naucile tih par rijeci...) ne znam kud se ide ovaj vikend, daj ak idete nekam, na neko dobro mjesto, zovite me, jer nemam nista u planu!

da, moram se ispricat, ako ce doc na blog (zna on tko je i za sta)!! nemoj se ljutit sto sam to napravila s tvojom pjesmom, mislila sam da ti nece smetati!

to je sve za sad, uskoro cu napisat opet novi post koji ce bit nesto zanimljiviji! bok ljudi!!! :)

btw. savjet od mene: pijte sto vise mozete, zdravo je to za trepavice :)
- 21:21 - Komentari (8) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.03.2006.

milos ! ! ! :)

evo me opet... nisam nikakve volje, sve mi ide naopako i nikak se nemogu prestat "bavit" depresijom! jucer sam opet cugala i tako me boli glava i trbuh da to ne mogu opisati, bila sam u dvd-u do pola 5 (tj. do 4 negdje ali sam pola cuke sjedila u parku), morala sam se odvojit od svih i zapalit zadnje dvije-tri pljuge, i stvarno je pomoglo... a da pisem sad u cemu je stvar bilo bi dugacko, a i mislim da vas ne zanimaju bas moji najdublji problemi! i tako odspavala sam par sati i u 9 krenula u prokletu galeriju sa nekim slikama (vezano za skolu). popila sam kavu s frendicama u zvuku i pricale smo o svemu tome kaj mi se desava... (thx cure).
uglavnom, jucer je bio najbolji dan u dvd-u! nikada se nisam nasmijala ko tad... imali smo takvu temu i ovi su valjali takve gluposti da nisam mogla vjerovat. o cem se radi ne bih smjela rec, glavno da znaju ovi koji su bili i da je tolko smijesno, jooj... :)
eo to je sve sto sad mogu rec, stvarno trenutno nemam nekih ideja, a ni nemam neke prevelike volje... ;)
- 13:38 - Komentari (19) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>