09.03.2007., petakSVE jE SAMO FOLiRANCijA!

Neznam sto mi je,ali nesto me natjeralo da pocnem pisati o ovome.. Ta tema me vec duze vrijeme muci...
Tila bi pocet od muzike.. Sada je opet ka u modi neki rock.. I nitko vise ne slusa sto mu pase nego ono sto drugi slusaju i tako u nedogled! Nitko nema svoje JA! Svi se foliramo.. Bojimo se rec istinu u facu,ono sto nam smeta i slicne stvari te se onda foliramo da smo si dobri.A NISMO! Kad naidje prvi ugao pocnemo pricat pricice i ogovaranja.. Meni je toga dosta!
Meni seru da nekazen u facu i da tu seren protiv Josipe i ta sranja.. Tako cure moje drage SVE STO SE NALAZI NA OVOM BLOGU,A TICE SE NJE, JA SAM NJOJ REKLA DAVNO PRIJE! Nek mi nadje netko nesto sto sam ja rekla sa strane a toj osobi to isto nisam rekla! Svi ste lazni.. Svi ste super,najbolji bla bla bla.. da ne nabrajam a samo serete..
Znate onaj vic ovako ide: "U jednom selu rodio se mali djecak.. Sva je rodbina govorila on ce biti: pilot,policajac,vozac tramvaja itd.. Sve sama nagadjanja. Dok nije stigao djed koji je rekao da ce mali biti politicar! Svi su ga zbunjeno pogledali i pitali kako zna? On je rekao gleda nas u oci i sere..:)"
Tako i svi mi.. Imamo te neke glupe maske s kojima smo svi jedni drugima super,savrseni a s druge strane jedva cekamo sta cemo srat po toj nekoj osobi ili necemu slicnom..
Npr. Dodje jedna cura iz cista mira drugoj i kaze kako ima super cizme i odma posli tog u nekom sjebanom pismu pise kako su joj cizme odvratne.. Ko te tjerao da to kazes? Svi samo seremo jedni po drugima! Nekad mi se ni neda s nekin ljudima razgovarat jer netreba mi nista sto je lazno! Uza sebe zelim samo ljude koje znam da ce bit uz mene sta god da se desi!
I mrzin kad netko izrazi svoje misljenje,a to nije moj stav i ja kazen sto je po meni tocno i ta osoba odma okrene kako ja kazen! HALOO!! Pa nelizi mi tur! Imas pravo na svoje misljenje! Izjasni se!I ona glupa ulizivanja kad ti netko sprema knjige! Ah.. Kiki sry al to mi je malo cudno.. Sta ti to uopce znaci?
Znan da ces ovo vjerovatno procitat pa ono..
Dosta mi je svega.. Kakva zemlja takvi ljudi,povodljiva zemlja a isti takvi i ljudi!
Necu nastavit o ovome zato sto bi neki ljudi mogli nesto krivo protumacit pa se naljutit pa sva sranja.. Samo vas molin nebudite jadne ulizice i neserite jedni po drugima.. Nitko nije savrsen i svakoga treba prihvatit sa njegovim manama i vrlinama!

P.S.:Izak sretan rodjendan i sve najbolje! =)


| 15:37 | Komentari (0) | Print | x |






<< Arhiva >>

Postovi

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

something about me...
MeNi JeDnA zAkOn PjEsMa =))
Dizajn