21.10.2006., subotahi!!

evo danas smo bili na nekon toboze planinarenju sa nasin svecenikon.. bilo je dobro,osim sta sam uspila rasparat sa strane moje vansice :( a njih obozavam.. svugdi ih suljan.. iman ja jos neke patike,al ove su mi najdraze.. al zakrpat cu ja njih :D
inace vidila san konje kako su lipiii.. samo sta su divlji pa mi svecenik nije da da se priblizin i podragan ih :((
a ja obozavan zivotinje pogotove konje i pse :(((
inace mrzin visinu a mi se popeli bili na neki vrh a ja umrla od stra :D
haha...
i triala san veceras ic na trening al nebi stigla.. dosla sam doma oko 18:20 i bila sva prljava i morala pod tus te nisam mogla stic.. a i nisan bas bila od volje..
i ici cemo tamo opet al ovaj put na dva-tri dana i to preko zimskih praznika na snig..heh...
i neda mi se vise pisat..
bla bla :D
puuussaa :)


| 21:37 | Komentari (14) | Print | x |






19.10.2006., četvrtakah ta skola XD

ljudeki moji evo mene opet.. kolko primjecujete pocela sam pisat cesce :D ipak je sad skola neman pamtnijeg posla :D lol.. zekim se ;)
inace imam nes az rec..
prvo cula sam da je jedna cura sta je bila lani sa mnom u razredu ,ali posto je iz karina ,oni ove god i nadalje ce ic u krusevo,te sam cula da je bila trudna i pobacila..
cura ima samo 14,5 god!!! uzas jedan.. mislim znala sam da je tak malo nastrana i nije bas neka ucenicau skoli al opet BITI TRUDNA SA 14,5 GOD I POBACIT? strasno..
ma to smo mogli od nje i ocekivat.. starci joj rastavljeni ,mama kurvica koja misli samo na jebu a za nju ju je briga.. ah...
a ja opet zelim tracat onu glupacu iz kemije :) danas je saznala da ju svi mrzimo jer smo ju cinkali bivsoj profi iz jkemije.. posto je sad u krusevu skola i od 5-8 ona njima predaje kemiju i biologiju a nama samo biologiju pa je dosla ova kuja :( i rekli smo da nista neznamo kod nje i da se ona samo preuvelicava i da je rekla da nas ova nista nije naucila.. kurac nije.. i ova profa nama nes objasnjava (iz bio) i pita mitro profesorice jesu ovo besplatne instrukcije? ona kaze nisu,objasnjavam vam,pa niste bedasti netrebaju vama instrukcije! =))) a mi svi hepi od uha do uha XD
i ova iz kemije kuja dosla i neko je nesto reka a ona naculai rekla gabi to si ti rekla ,a nije on rekla,dodji na plocu.. kaze gabi profesorice nisam ja nist rekla,nema veze ti si mi simpaticna dodji na plocu.. ona ode i prozove meli,a meli vam je inace bila streberica i ucila lekcije unaprid i uvik sve znala..
i zadala im zadatak i obe umisto da su napisale dok su racunale Ar napisale ma al meli je tocno rjesila zadatak i to je ispravila i gabi je ispravila samo sta nije rjesila.. i rekla profa gabi kao da je njoj bija tezi a melici laksi i nes srala. i nakraju da ce ih ocjenit dodje prvo gabi i kaze evo da ti nedam 1 (mi svi misli nece ih ocjenit) kaze ona evo ti dva.. onda dodje do meli mi mislili dat ce joj bar 4 znala je.. ona kaze evo i tebi dva.. i gleda i pita zasto ti nemas ocjenu iz prakticnog rada? kaze ona bila sam bolesna. pita ova koliko dugo? kaze ona dva tjedna,i kaze prof. dobro onda si ovo radila evo ti dva i napisat cu: "Zaostala radi zdravstvenih problema." e mi smo svi opalili smijat.. i bija je jedan zadatak izmedju i pita ona ko zna rjesit i javi se sime prozove ga al on je zaboravija pitanje a ona nije tila ponovit pa je matu pitala nes drugo on je reka tocno,i kaze posli j sam pitala ko zna javili su se mate i simeali sime me htio prevariti (a sime zbilja zna a i mate) i digne se on: PROFESORICE NISAN VAS TIJA PRIVARITI ZNA SAN ALI POSTAVILI STE DRUGO PITANJE MATI A... i nije uspija do kraja izgovoriti i kaze ona njemu :"de bolan suti".. e mi smo se okinili smijat ka idioti.. koja je to glupaca :) i kaze mu ne interesises me.. lol..
i kaze reci ti svojoj koleginici umisto kolegici.. a boze sacuvaj.. i rekla je da nema kompleks kako govori a mi joj se svi smijemo.. ljuta je na nas ka i mi na nju.. e da kako ona kaze: "nisam nigdje dozivila ovo sto sam ovdjeu obrovcu,a ostat cu vam jos duuugo" a mi svi hepi kazemo.. mi vas trpimo samo do kraja godine i idemo svi ca.. ona kaze nema veze ja cu ostat jos dugo u obrovcu.. mi svi tise kazemo "jadni buduci narastaji"..
heh i to je sto se tice skole..
danas sam srela mitru i pitam: smo ja i ti jos prijatelji? kaze on da a pitam ja jesmo najbolji prijatelji kaze on sto,sto? da. pitam ja jesi me cuja sta san pitala? kaze on ne :D ja pitam jesmo najbolji prijatelji on kaze da loool...
eto to je otprilike to.. sad idem ucit.. a posli cu na trening...
puuusaaa :)


| 15:29 | Komentari (0) | Print | x |






18.10.2006., srijedazar treba naslov? ovo se nemoze imenovati :D

yo ppl! sta mi ima kod vas? :) fala na komentarima.. =)
0prije nego sam pocela pisat ovaj post imala sam toliko ideja.. sad su se negdje pogubile i nemam pojma o cemu sam htjela pisat ahm :D ajmo pocet od skole lol..
inace u skoli je po obicaju dosadno al zasad sam zaredala tzv. dobre ocjene.. htjela bih vam i ispricati moju svadju sa glupachom iz kemije :D ona prvo nes sere o hnosu.. i ajd doro.. te nam kaze da ona nama ne treba nis objasnjavat nego da je ona koordinator i da nas upucuje sto da ucimo.. i tako ostali profesori a ako nerazumimo da odemo na repeticije.. pa nam je pocela objasnjavat neki kurac i kaze ovo su besplatne repeticije.. a ja se napizdi i kazen.. profesorice ovo nisu nikakve besplatne repeticije ovo je skola i ovo je vas posao da nam objasnjavate i da nas ucite ( a ona jos govori na srpski pa meni tlak za jos 100 stupnjeva vise :D) ona kaze ne ja vas trebam samo upucivat sta ucit nis vam ne trebam objasnjavat.. ja kazem profesorice zasto vas onda placaju? vas posa je da nas ucite i nista drugo.. ovo nisu nikakve besplatne repeticije. a sta bite vi da vam jos i placamo za neko objasnjenje? ovi svi uuu dana.. i onda je mitro isto tako nes reka :D svi smo se urotili protiv nje :D
jeeej :D glupacha glupa dabogda crkla.. i danas na tehnickom (ja nisam bila prosli sat i nisam znala domaci) on pita ko nema domaceg.. kurac cu se ja javit.. dodje on do kljajica i vidi da nema kaze bilic profesore ja imam samo pola ovaj kaze aj dobreo.. a posto sidimo u saboru ja sam do bilica a do mene josipa al ovaj put nije bila u skoli pa je andjela. i ja nemam zadace ja misla da ce mi nest rec on prodje i i ne pogleda niti ist i dodje opet do ovog.. i kaze mu.. kako te nije sram jedini ovaj i onaj put nemas zadace.sram te bilo.. a ja se kidam od smjeha na mjestu.. :D i tako to.. e napokon se sjetila kupit zadacnicu iz hrvatskog al sam zaboravila kupit za eng :D lol..
btw mislim da se gabi zaljubila u matu hehehheeheh... :D ( a on je taaako ruzan) ja neman pojma koji kurac vidi u njemu ak je to istina.. on se voli svima narugati i sve to ali kad se ti njemu odma se napizdi.. al ja nikad neostanem duzna zato cesto pizdi na mene :)
i htjedoh rec nes za mitru.. ja i on smo best frendovi od prvog razreda.. oduvik smo bili skupa prosli smo kroz zbilja svasta.. i grupu zvaka i sva ta sranja.. s tim sta je on sad postao kao najpopularniji decko u razu pa mu vise nisam best frendica i neka nina ce se njmu smijat na neke fore sta nekad nisu smjesne a nekad jesu ali uvik ce se ona keljit i tako mi ukrast best frenda? pusi kurac.. nemoze.. ko ti se svidja ko ga volis eno ti ga.. ali best frenda nedam.. NEEEDAAAM :D
eto tolko o tome.. :)
neznam vise sta rec.. puša ljudofi =)


| 12:36 | Komentari (5) | Print | x |






12.10.2006., četvrtakiss...

ajme ljudi evo napokon i ja da napisen post.. nie me bilo duuugoo... bas mi se nie dalo pisat...
i sad nakon sto me nie bilo toliko dugo opet neznan sta da pisem XD
u skoli je super =)) mislim kolko moze bit..lol.. ipak sam danas i jucer izostala jer me bolja trbuh i glava,,nie to nis strasno al neda mi se u skolu.. dosad sam cetvorke i petice =) jedino sam se razocarala kad sma dobila iz usmenog dvije 4 iz eng.. al da sam ucila bile bi to dvie petice.. al nea veze..
sinoc sam cak sanjala pijacu loool.. (pijaca je profa iz eng XD)..
jos uvik treniram tkd heh... al nas trener dolazi svake prjestupne..
treali bi ic na natjecanje 29.10 (nisam pogrisila datum ako nije on a on cesto grisi tako da je lako moguce) fala na komentarima heh...
ajte sad vam idem ostavljat komentare ;)
kiss ljudi... kiss


| 10:23 | Komentari (20) | Print | x |






<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Postovi

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

something about me...
MeNi JeDnA zAkOn PjEsMa =))
Dizajn