Dan akcije: "Mladi za mlade"

  travanj, 2011  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Travanj 2011 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Izvještaj,fotografije Dana akcije u Opatiji

Linkovi

07.04.2011., četvrtak

Dan mladih u Opatiji

Četrdeset učenika četiriju opatijskih srednjih škola okupilo se 7. travnja u 9 sati u vijećnici Grada Opatije na početku projekta «Dan akcije» koji organiziraju udruga «Gong» i «Delta». Dan je započeo okupljanjem svih sudionika «Dana akcije» u gradskoj vijećnici gdje Igor Bajok, član udruge «Gong», daje kratki opis što će se raditi tijekom dana te predstavlja gradonačelnika grada Opatije koji nastavlja uvodni govor. Poručuje dobrodošlicu učenicima i predstavnicima udruga «Gong» i «Delta». Kao ideju i cilj današnjeg dana ističe upoznavanje maldih sa upravom grada Opatije i napominje kako nam njezini službenici, koji se kasnije predstavljaju, stoje na usluzi tijekom dana.




- Lani je bio lijepi projekt, te se nadam da će i ove godine biti podjednako dobar i uspiješan. Dobiti ćete sliku koliko je teško nama u Gradu sve želje sabrati u točno zadani proračun, kojega i vi imate u iznosu od 5 000 kn. Da ne duljim želim vam dobrodošlicu, osjećajte se ugodno u prostorima grada Opatije i neka najbolji pobijedi, kazao je srednjoškolcima gradonačelnik Ivo Dujmić. Predsjednik Gradskog vijeća O`Brien Sclaunich zaželio je sudionicima Dana akcije dobrodošlicu u «njegovom» domu, te kazao kako mu je jako drago kada vidi mlade u ovako velikom broju jer se sjeti dana kada je i on bio mlađi. Zamjenik gradonačelnika Ernie Gigante Dešković, koji sebe ističe kao jednu od rijetkih mladih osoba zaposlenih u Gradu, nada se kako će mu se netko od učenika pridružiti narednih godina. Zadovoljan je da na ovakvoj akciji sudjeluje veliki broj mladih, te se nada koko će se i ovo godine sudionici angažirati u potpunosti. Sa predstavljanjem započinju pročelnici koji će kasnije pomagati svojim uslugama učenicima pri realizaciji njihovih projekata te ističu njihove funkcije u gradu. Nastavljamo sa podjelom učenika po grupama koje će voditi najaktivniji učenici prošle godine Katja, Patrik,Damjan i Luka.

Igor Bajok, gradonačelnik Ivo Dujmić, predsjednik Gradskog vijeća O'Brien Sclaunich i zamjenik gradonačelnika Ernije Gigante Dešković

Roberta Jurčić
- 10:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.