Napaljujuce poruke za decka - Stvarne djevojke

četvrtak , 17.01.2019.

Ovih 7 poruka svaki muškarac želi da dobije od devojke!










Click here: Napaljujuce poruke za decka






Živeti na planeti sa milijardama ljudi, a misliti samo na jednu osobu - to znači voleti! Tvoji poljupci su moja hrana, tvoj dah moj kiseonik.



napaljujuce poruke za decka

I jedva će čekati da vas se opet dočepa, naravno. Nebo je visoko, oblaci se kreću nemoj me zaboraviti ni ja tebe neću, zvezde trepere mesec tiho drema tužno je tužno kada tebe nema!



napaljujuce poruke za decka

ljubavne poruke za decka - U životu postoje trenuci kada mi nedostaješ, kada mi nedostaješ tako jako da poželim da te izvadim iz misli i zagrlim u stvarnosti...



napaljujuce poruke za decka

Niko mi nije posvetio spomenik, pesmu ili priču, i verujem da će moje ime biti zaboravljeno ubrzo nakon što napustim ovaj svet. Ali u ovom običnom životu uspela sam da dobijem poštovanje i ljubav najbolje osobe koja je ikada živela na zemlji. Dečka kojeg volim svim srcem, i to mi je bilo dovoljno za ceo jedan život. Želim ti sve najbolje i sebe kraj tebe. Kad me jutro probudi, ti si potreba i smisao. Ti si moja životna ljubav, neko ko me zagreva. Kad je hladno i svuda je tama, ti si svetlost jedina. Ti si moj par pod zvezdama. I ja ništa ne bih znala o sreći da te još nisam pronašla. Sve zvezde sa neba nek se spuste na tvoj dlan i ispune ti sve želje na današnji dan! Poseban si svaki dan. Volim te srce moje! Srce mi tik-tak for you, zato što I love you!! Happy birthday … hoću reći SREĆAN TI ROĐENDAN! Voli te tvoja zver! Ti znaš da ja ne umem da spremam torte, ali zato večeras dobijaš drugi desert. Osunčaj svaku prostoriju u koju uđeš svojim šarmom, obori svaku devojku na koju naiđeš svojim osmehom. Srećan rođendan stara ljubavi. Čak ni kada se glava i srce ne slažu. Znam da si izabrao da odeš dalje bez mene, ali ipak znaj da ti želim sve najbolje za rođendan. Možda čak i bolje nego sebi. Tebi neka se ostvare sve želje, a meni će, nadam se, samo jedna: da konačno nađem nekog ko će me iskreno voleti. Samo se nadam se da će to biti neka kučka, koja će te zgaziti kao ti mene. Srećan rođendan gade najlepši.



Jelena pokazuje dusanu gde je Sasa mazio - Maldivi - (TV Happy 22.7.2015.)
Ponovo gledam gore, kako se zvezdice male i sjajne sa beskrajnom tamom bore. Čak ni kada se glava i srce ne slažu. Volim te, jer si ti život moj, tebi dugujem sav uspeh svoj, danas je tebi poseban dan, želim ti srećan rodjendan. I da si na kraju sveta noćas moram da ti kažem da te volim. Veru — da verujem u bolje sutra dokle god si sa mnom. Ukoliko ste nešto zgrešili, naš predlog je uvek izvinjenje i zato pogledajte - SMS poruke za izvinjenje. Svi oni koji zaista vole uputiti lep sms dragoj osobi pronaći će ovde mnogo zanimljivih tektova za vas i vašu voljenu osobu.

[Tražim posao zagreb|Krstarica chat preko telefona|Besplatno upoznavanje preko interneta]






Oznake: Ovih, 7, poruka, svaki, muškarac, eli, da, dobiješ, od, devojke

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.