Seks u big braderu - Susretit će se u sredini

četvrtak , 20.12.2018.

Net.hr










Click here: Seks u big braderu






Nakon što su oboje popili, počeli su se ljubiti i maziti i završili su u krevetu. Voditeljica showa Antonija Blaće javit će se uživo iz kuće u koju će uvesti još dva nova stanara! Do seksa se čekalo još jednu sezonu, kad su Tanja Jovanović i Ante Seljak Jakovčev probili led. Oku Big Brothera nije promaknulo pomicanje plahti, iako su 'golupčići' mislili da će se sakriti.



seks u big braderu

Sljedeći regionalni Big Brother obilježio je. Splićanka je, naime, u kadu uskočila u odjeći u kojoj je odradila tjelovježbu, a nije zaboravila napomenuti ni kako strahuje da bi joj tampon mogao završiti u vodi. Je li se dogodio prvi sex u Kući Big Brothera između poznatog 'para', prosudite sami.



seks u big braderu

Net.hr - Strast između ljubavnog para nastavlja se opasno zahuktavati. U usporedbi s ostalima prva sezona bila je kamilica, a sve što su gledatelji tad vidjeli bilo je malo guzica u tangama.



seks u big braderu

Stefani Banić 20 , 'splitska vampirica' i Ervin Mujaković 24 iz Sarajeva protagonisti su prvog 'valjanja ispod pokrivača'. Iako je budno oko Velikog brata snimilo akciju ispod plahte. Nakon što su oboje popili, počeli su se ljubiti i maziti i završili su u krevetu. Sudeći prema snimkama, Ervin je prstima zadovoljavao Stefani, a zatim je u nju penetrirao. U jednom trenutku, Stefani ga je 'skinula' sa sebe te je ostala gola, bez gaćica, ispred kamera. Još snimljene akcije dvoje stanara pogledajte. Sarajlija je, također, napomenuo da je ispred kamera spreman dokazati da voli žene. Mnogi misle da je gay jer je metroseksualac, depilira cijelo tijelo i čupa obrve. Stefani je rekla da je 'muškarac u ženskom tijelu' te da mnogi misle da je lezbijka, ali, naglasila je, ona voli muškarce. U subotu je ušlo troje, naizgled posljednjih, kandidata. U kući ih sada ima 13, a obitelj Vasić i dalje se skriva u drugoj prostoriji. Obitelj Vasić proglašena je vlasnicima 'hotela Velikog brata'. U ovotjednom zadatku, petero natjecatelja koji su smješteni u skučenu sobu, moraju dvoriti ostatak stanara kao da su u luksuznom hotelu. Upoznajte kandidate koji su u kuću ušli u i u.



Veliki Brat 3 2009 Violeta i Karlo SEX !!! YouTube360p H 264 AAC)
Kako je izgledao seksi ples, pogledajte u videu na. Zato ništa nisu negirali Rina Dehli i Ivan Mitrović Mrkvica čiju je eksplicitnu snimku pogledala cijela Hrvatska. Kemija između Šibenčanke Marijane Čvrljak i Beograđanina Nikole Nemeševića Nemeša bila je očita, a nakon što je pao prvi seks njen brak je propao. Sarajlija je, također, napomenuo da je ispred kamera spreman dokazati da voli žene. Svaku večer se Marina ušuškava kraj Romana, no ovog puta, zajedno s plahtama, Marina se skrivala i jastukom!

[Starije žene porno|Besplatne aplikacije za dopisivanje|Vruce sex price]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.