Dalibor Onlain

Web consigliere

uvodna

info:
googlaj me
geolokacija
poslovno

mail/sms:
dalibor@gmail.com
099/311-9106
zrikka

arhiva:
ožujak ' 09
kolovoz ' 07
veljača ' 07
lipanj ' 06
travanj ' 06
prosinac ' 05
studeni ' 05
listopad ' 05
rujan ' 05
kolovoz ' 05
srpanj ' 05
lipanj ' 05
svibanj ' 05
travanj ' 05
ožujak ' 05
veljača ' 05
siječanj ' 05
prosinac ' 04
studeni '04
listopad '04
rujan '04
kolovoz '04
srpanj'04
lipanj '04
svibanj '04
travanj '04

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Objašnjenja
Pisani tekstovi su isključivo moji kao privatne osobe i izraženi u slobodno vrijeme. Neka prava pridržana CC

mobilno/foto:




ZA ČITATI

HVALA

04.03.2005., petak

Instjitut

Isprika Internet institutu i gospodinu Krešimiru, dakle, oni nisu dio projekta za informatičke inovacije iza kojeg stoji Mršič-Floegel kako sam to u dnu teksta nadopunio. Stavka se briše.

Napomena: Pravilnik o vrednovanju znanstvenih organizacija donesen je 28.veljače 2005. godine ( Narodne novine 39/05 ), potpisao ministar Primorac

Jao, jao, jel mi može tko odgonetnuti koja sila stoji iza toga famoznog Internet instituta Hrvatske ?!

Ja nisam mogao vjerovati dok sam čitao sve te izljeve na njihovoj stranici. Biser mi je nad biserima, ma što god netko mislio o tom.
Pazi sad, imali su održan FP6 info dan !! Wuhu !! Nema jebe! Rusi su bolje nazivali svoje dalekometne artiljerijske topove.

Pa onda imaju pod aktivnostima program IDEALIST-EXTEND a na grafičkoj pozadini piše TURN TO CLEAR VISION !
Wuhu !
Hrvatski internet institut, nema kaj, pod domenom hr-gateway.org. Wuhu !

Ajde Dalibore nebudi lijen i otvori ti taj PDF fajl da vidiš ti što u biti znači taj Idealist-Extend program.
Piše tamo:
Cilj mu je umanjiti prepreke s kojima se suočavaju organizacije i pojedinci želeći sudjelovati u aktivnostima EU Framework programa 6, a napose IST Prioriteta, pružajući im pomoć pri transnacionalnom traženju partnera te osiguravajući im sveobuhvatnu i intenzivnu dostupnost relevantnih informacija.

Kao sastavni dio partnerskog projekta ideal-ist, idealist-extend predstavlja proširivanje fokusa prema jugoistoku Europe i novonastalim Nezavisnim državama.

Idealist-extend obrazuje IST NCP organizacije i potencijalne predlagače u INCO državama sudionicama u IST programu i srodnim pitanjima, pronalazi eksperte koji će procjenjivati pozive te okuplja potencijalne partnere na Info danima i radionicama.

Nisam razumio. Može dalje. Može još koji anglizam u hrvatskom institutu za internet?
Joj, pak jasno da može.

Gledam linkove sastrane i zvijezdice žute u pozadini institutske stranice. I brišem si nos s maramicom od mentola . I gledam ko tele u taj sajt jer, kvragu, ja to ništa nerazumijem. Polupismen korisnik interneta, tako mi i treba . Seljo beljo, mislim si.
Linkovi na druge strane unutar sajta se zovu TopTalent Award, wNews Sus, Osam zapovijedi, Networking. Ček malo, evo nešto za čitati konačno.

Osam zapovjedi. Kažu da je za umreženo vodstvo. Mi gore, oni dole. Valjda takvo.

Za vođe budućnosti valjda. Uđeš u bunker s laptopom i zapovjedaš zemljom u segmentu politike i ekonomije, a u međuvremenu stasaš kao institutlija koji se vucara po radionicama i seminarima da mlati praznu slamu.
U predahu vladanja vođe igraju onu PC igricu ''HIMEN- sive lubanje silom !!! '' :))

Brrrr, jezivo je to tamo štivo. Diče se riječju Harvard. Mora onda da je to nešto pametno i korisno kad piše Hardver !

Na ovim geografskim širinama ima jedna divna poštapalica koju ljude koriste da bi izrazili svoje čuđenje i udivljenje u punini seoskog naglaska, pa tak je i meni pala na pamet u toku prelistavanja stranica hrvatskog internet instituta:
'' Naj me jaebati. "

---------------

Nadopuna nešto kasnije:

Pa ako je ovo bilo na vijestima, zar nije onda to moguće efektnije objasniti na njihovim web stranicama ? Moja zamjerka se odnosila ponajviše na način prezentacije. A tamo na Connect portalu ljudi su propitivali sve to skupa.
Dakle, Janko Mrsić-Floegel , direktor BBC-ovog odjela za primjenjene tehnologije iz Londona, iskaširao 1 milijun eura za pokretanje projekta Internet instituta iz svoga dvorca u Sv.Križu Začretju. Ministarstvo obrazovanja i znanosti uskočilo je sa 460.000 tisuća eura za dvije godine, što je 20.000 eura mjesečno.
Cilje je promicanje informacijske tehnologije u jugoistočnoj Europi i ima namjeru zaposliti 50 mladih stručnjaka i inženjera iz Hrvatske, povezivanje znanosti i industrije.
Da bi reč rekel.
Samo to nije nigdje moguće pročitati na njihovoj ofišl stranici.


Nadopuna još nešto kasnije: Pravilnik o vrednovanju znanstvenih organizacija donesen je 28.veljače 2005. godine ( Narodne novine 39/05 ), potpisao ministar Primorac

- 22:17 - Komentari (12) - Isprintaj - #