Objavljeno: četvrtak, 02.08.2007.

domzale-DINAMO 1:2 (Reprezentativni napadač Boško Balaban potpisao je za Dinamo ugovor na tri godine, a ovim potezom Mamić možda uspije 'smiriti' BBB)

Dinamo na pragu trećeg pretkola:



evo pogotke:

Domzale - Dinamo Zagreb 1:2




DOMŽALE - DINAMO 1-2 (0-1)

DOMŽALE - Sportski park Domžale. Gledatelja 3500. SudacThomas Einwaller . Pomoćnici: Roland Heim i Franz Maislinger (svi Austrija)

DOMŽALE (4-4-2): Nemec 6, Elsner 5, Žinko 5.5, Varga 5, Aljančič 5, Janković 5,5 (od 67. Žeželj 7), Brezič 5; Kirm 5, Grabič 5 (od 80. Jusufi 6), Zahora 6, Ljubijankič 6

DINAMO (4-2-3-1): Koch, 6,5 Etto 7, Schildenfeld 7, Carlos 6,5, Čale 6,5, Vukojević 6,5, Pokrivač 7 (od 80. Chago), Sammir 7, Modrić 8, Guela 7 (od 78. Mikić -), Šokota 7 (od 85. Tadić-).

STRIJELCI: 0-1 - Šokota (7, as. Modrić), 0-2 - Modrić (51 ‡ 11m), 1-2 - Žeželj (87, as. Jusufi)

ŽUTI KARTONI: Janković, Žinko

IGRAČ UTAKMICE: Luka Modrić



NAVIJAČI

Na stadionu mirni, na cesti ne

Tijekom 90 minuta Dinamovi su navijači samo verbalno provocirali, recitirajući naučene stihove na temu malene Slovenije, “nebitne” Ljubljane itd. Spominjali su i premijera Sanadera, a bilo je tu i još nekih starih “hitova” prerađenih za ovu priliku. Nereda, dakle, nije bilo na malenom stadionu u Športnom parku, ali nam je jedan slovenski policajac prišapnuo da ih je bilo putem do Domžala. Nije bio precizan, ali je rekao da je policija imala bliski susret s hrvatskim navijačima negdje na autocesti, na teritoriju Slovenije. df



BALABAN u DINAMU:

Zdravko Mamić bio je presretan pobjedom u Domžalama. Odmah nakon utakmice u svom je stilu servirao “bombu”novinarima.
- Vi me stalno razje......, ali svaki put kad me razje.... ja dam gas. Novi igrač Dinama je Boško Balaban. Pa neka pati koga smeta - rekao je izvršni dopredsjednik .
Što se same utakmice tiče, u Domžalama se sve odvijalo na najbolji mogući način po “modre”. Čak ni pacerski gol nije uspio pokvariti Mamićevo raspoloženje.
- Bilo je sjajno, mislim da je ovih 2-1 dovoljno za uzvrat. Što se navijača tiče, bili su nevjerojatni. Nakon onoga što se dogodilo u Austriji već šest utakmica su besprijekorni - rekao je Mamić.
Najnovijom investicijom, dovođenjem Boška Balabana, Dinamov izvršni dopredsjednik na neki način je “pokazao zube” Hajduku i njegovu predsjedniku Branku Grgiću. Ćorlukinim i Eduardovim odlaskom činilo se kao da Mamić “diže sidro”, no sada je jasno da će se s Grgićem boriti do kraja, kao i Dinamo s Hajdukom.


Mamić:




<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.