Slike o seksu - Pronađi pratnju

petak , 28.12.2018.

Vicevi o seksu










Click here: Slike o seksu






Za početak mu obuhvatite testise šakom i nežno ih pritisnite, a onda ih stiskajte uz telo. Nisam ljubitelj toga, al ne vidim razloga za osuđivanje i uopće takvu kritiku.



slike o seksu

Koristite kondom i svaki put kada sa vaginalnog prelazite na analni seks, ili obratno, uzmite novi. A muški je dio sudionika u istraživanju bio mišljenja kako žene sa senzibilnim punim usnama i velikim očima nesvjesno šalju poruku kako su spremne na avanturu.



slike o seksu

SVE O ORALNOM SEKSU: Evo šta se njoj gadi, a šta se njemu dopada! - Dečko me često šljepne po guzi dok vodimo ljubav. Njihova mašta je poput prekaljene kurve — može i na suvo.



slike o seksu

Mirko Tipični macho muškarac oženi tipičnu ljepoticu i nakon vjenčanja objašnjava joj pravila: Dolazit ću kada god hoću i ako hoću i u koje vrijeme hoću i ne očekujem da se buniš. Očekujem odličnu večeru na stolu, osim ako ti javim da ne dolazim na večeru. Odlazit ću u lov, u ribolov i na kartanje kada hoću sa svojim prijateljima i da me nisi maltretirala zbog toga. To su moja pravila i želim da ih se pridržavaš. A ona će na to: Ne, sve mi to odgovara. Samo da znaš da će u ovoj kući svake večeri oko osam biti seksa, bio ti doma ili ne! Saša Nakon predivne večere uz svijeće i boce dobrog vina, supruga odvede muža u spavaću sobu. Polegnuvši ga na krevet, namigne i nježno šapne: Dragi, jesi li vidio kako izgleda zgužvanih 10 eura? Polako i ritmično njišući kukovima otkopča tri gornja gumba svoje bluze i između grudi izvadi zgužvanih 10 eura. On se nasmiješi i uzme novčanicu. Dragi, jesi li vidio zgužvanih 50 eura? Ona se opet nasmiješi, zadigne suknju i između nogu iz gaćica izvuče zgužvanih 50 eura. Muž se počne znojiti, puls i disanje se ubrzaju. U očekivanju novog pitanja, nestrpljivo uzme novčanicu. A sada mi reci, jesi li vidio zgužvanih 20 tisuća eura? Onda pogledaj u garažu!!!



NEVJEROVATNE ČINJENICE O SEKSU KOJE NISTE ZNALI
Začuđen posjetitelj pita vodiča: Zar vi namjerno bušite svaki deseti kondom? Pogotovo zato što zamišljaš da o tome maštaju dve, a jedna je odavno hospitalizovana. Ispuštanje čudnih zvukova tokom seksa Naravno, pri tome se ne misli na vaše glasne krikove i uzdahe, nego na - 'ispuštanje' vazduha kroz vaginu tokom seksa. Pročitajte ove savete i slobodno zakoračite u nepregledne dimenzije užitka... Mislite li da želi to i da proba?

[Serpil balkan-cetinkaya|Novi  dečiji kutak|TVNOVA ]






Oznake: knjiga, o, seksu, za, petogodišnjake:, crteži, penisa, u, erekciji, stavljanja, kondoma, seksa, porođaja:

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.