Akcijska ponuda vozila, auto akcije i popusti - Brzog datiranja

petak , 28.12.2018.

Auto klime elektronika










Click here: Akcijska ponuda vozila, auto akcije i popusti






Prema najavi Sajam automobila u Novom Sadu održaće se od 10 do 14. U Srbiji interesovanje za luksuzne automobile Za ovogodišnji Sajam automobila i Opel je spremio specijalnu ponudu prilagođenu pre svega džepu naših kupaca. Bogata oprema akcijskog modela nove Opel Astre sa 100 KS: klima uređaj, CD-radio MP3, aux-in, 4 zvučnika , središnje zaključavanje daljinskim upravljačem, električni podizači prednjih stakala, električno podesiva i grijana vanjska ogledala, servo upravljač, prednji i bočni zračni jastuci za vozača i suvozača, dnevna svjetla, ABS sustav, ESP sustav, preklapanje naslona stražnjeg sjedala u omjeru 60:40,... On these pages you can find information about how to apply for exchange studies, the subjects we offer for exchange students, as well as information for those currently enrolled as exchange students at Ĺbo Akademi University.



Akcijska ponuda vozila, auto akcije i popusti

Popusti u Fijatu do 4. Ovo je takođe omogućilo dizajnerima da Insigniji podare nove proporcije - automobil je sada duži i niži, sa izduženom siluetom kupea i unapređenom aerodinamikom, sa koeficijentom otpora vazduha od samo 0.



Akcijska ponuda vozila, auto akcije i popusti

Hyundai Proljetna Servisna Akcija - Pored dva debitanta, na istom mestu biće izloženi još i S90, XC90 i V60 CC.



Akcijska ponuda vozila, auto akcije i popusti

Fordova totalna siječanjska rasFORDaja 2013. RasFordaja donosi poznate fordove automobile prema posebnim cijenama. Ovog siječnja pronađite vrhunsku kolekciju najpovoljnijih vozila u Hrvatskoj uz najveću uštedu. Po vrlo povoljnim cijenama možete kupiti najpopularnije Fordove modele — Fiestu od 74. Pripremite Vaše vozilo za ljetnu sezonu uz brojne pogodnosti koje Vas čekaju u ovlaštenoj mreži Hyundai servisnih centara. Detaljan i stručan pregled vozila u 35 točaka za samo 1 kunu. Poklon iznenađenja za svaki preventivni pregled vozila. Poseban popust na akcijske artikle iz asortimana originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme. Iskoristite brojne pogodnosti i odaberite neki od akcijskih... Za sve vlasnike Škoda vozila koja su starija od 4 godine, Škoda nudi specijalne akcijske cijene na originalne dijelove i ugradnju. Posjetite svoj ovlašteni ŠkodaServis® i iskoristite povoljne cijene Škoda originalnih kočionih obloga, kočionih diskova, amortizera, stražnjih ispušnih lonaca i servis zamjene zupčastog remena i vodene pumpe.



KOJE VOZILO KUPITI OD 1500 DO 3000€
Model koji je sve promenio osim naziva, stiže sa najnovijim i-cockpitom, nudi veoma široku modularnost uz elegantan i dinamičan dizajn. I to nije sve, u hali 4 će biti izložena kompletna gama dostavnih vozila uključujući premijeru novog Experta kao i najnoviji model Traveller, dok će svi ljubitelji dvotočkaša u hali 7 moći da vide najnovije modele Peugeot skutera. Tekućina se može u plućima nakupljati i zbog tretmana protiv tumora kao što je kemoterapija. Veljavnost ponudbe: do odprodaje zalog. Među mnogobrojnim novinama je i pogon na sve točkove sa vektorisanjem obrtnog momenta, kao i novi osmostepeni automatski menjač. Kroz niske redovne cene, atraktivne promocije kao i događaje koji se organizuju za potrošače tokom cele godine Tempo je uvek u akciji. Kia je prva nepremijska znamka v zadnjih 27 letih, ki je zmagala v raziskavi J. Poseta Beogradskom sajmu je konačno dobra, posle iznenađujuće malog broja Posebnu atrakciju Grand Motors štanda predstavlja Jaguar, koji se po prvi put pojavljuje na manifestaciji BG Car Show. Početak prodaje se očekuje krajem leta. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Korišćenjem bilo kog sadržaja na bilo koji način, smatra se da ste upoznati sa postojećim pravilima. Ispred objekta na raspolaganju je 400 parking mesta.

[Sohbet chat|KAMEN U ŽUČI|Karta crne gore more]






Oznake: Promocije

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.