Vijesti crna gora udes - Pravi datiranje

petak , 28.12.2018.

Automobil na krovu, povrijeđen muškarac










Click here: Vijesti crna gora udes






Iz MUP-a za Tanjug kažu da su u nesreći povređene tri osobe iz autobusa, kao i vozači oba vozila. Poslije kontakta sa vozilom golf III došlo je do prevrtanja vozila marke rang rover pančevačkih registarskih oznaka u kojem se nalazila četvoročlana porodica.



vijesti crna gora udes

U udesu su učestvovala dva putnička vozila. U udesu je lake tjelesne povrede zadobio Ulcinjanin Z. Iz MUP-a za Tanjug kažu da su u nesreći povređene tri osobe iz autobusa, kao i vozači oba vozila. Bingulac je bio dugogodišnji ministar za sport, ministar vera, ambasador SR Jugoslavije u Južnoafričkoj Republici i potpredsednik IS Skupštine Beograda.



vijesti crna gora udes

Automobil na krovu, povrijeđen muškarac - Iz MUP-a za Tanjug kažu da su u nesreći povređene tri osobe iz autobusa, kao i vozači oba vozila. Na raskrsnici Bulevara Revolucije i 24.



vijesti crna gora udes

- >9 1@0: ?@0:B8G5A:8 @CE=C;. AO <>O 687=L - MB> ;N1>2L : <>59 AB@0=5. AO <>O 687=L - MB> @01>B0 745AL, 2 35=BAB25 =0F8>=0;L=>9 157>?0A=>AB8.


!LN70= A;CH0;0 <>;G0.



HAPSENJE RANKO RADULOVIC - TV VIJESTI 19.06.18
Još jedno upozorenje da se semafori na ovoj raskrsnici što prije moraju popraviti. Uzrok nesreće nije poznat, a mediji su preneli da očevici tvrde da je kamion prešao u suprotnu traku i naleteo na autobus u kojem je bilo dosta putnika. Prema prvim informacijama povrijeđenih ima i u večerašnjem sudaru Punta i Lend Rovera. Navode da je dijagnostika u toku, ali da niko od troje povređenih nije životno ugrožen. Saobraćaj je bio u prekidu zbog uviđaja koji je u toku. Kako je FOS-u saopšteno iz Auto-moto saveza Crne Gore saobraćaj je u prekidu više sati. U ovom trenutku nije poznato kako je došlo do nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila.

[Koliko je specijalna hrana zaista potrebna?|Poznanstvo engleski|Klinke se jebu]






Oznake: info

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.