Horoskop vaga - Susretit će se u sredini

četvrtak , 24.01.2019.

Horoskop: Vaga










Click here: Horoskop vaga






Druženje s porodicom i prijateljima, će vas osobno činiti sretnim. U periodu od 16. Birajući buduće zanimanje, istražite svoju brižnu prirodu i odaberite posao veterinara, medicinske sestre, učitelja, savjetnika ili nešto vezano za umjetnost.



horoskop vaga

Partnerstvo i prijateljstvo je veoma važno za vagu, posebno ono koje je na ličnom nivou. Čuvajte noge i stopala.



horoskop vaga

Vaga i Vodolija (Vodolija i Vaga) - Slaganje horoskopskih znakova - Potrudite se da budete što aktivniji u periodu od maja, septembra i novembra meseca, jer imaćete priliku da utičete na mnoge uslove za napredovanje na poslovnoj i statusnoj lestvici. AVGUST Ako planirate da unosite novine u svoje poslovanje, menjate ili obnavljate, ovo je pravi mesec za vas.



horoskop vaga

Nedeljni horoskop Vaga 23. Ponedeljak bi mogao doneti izuzetne prilike za komunikaciju. Mogli biste mnogo toga naučiti i puno se zabavljati samo pričajući sa ljudima, i prijateljima i onima koji će to tek postati. Samo se pobrinite da slušate druge barem onoliko mnogo koliko i pričate. U utorak i sredu, vi potpuno gorite -- metaforički, naravno. Sve oči su uprte u vas i ljudi se ne mogu zasititi vašeg samopouzdanja i šarma. Uživajte u pažnji i budite otvoreni za romansu. U četvrtak i preko vikenda vaše misli bi mogle ići za materijalnim stvarima. Sada je dobro vreme da ispitate svoju imovinu steknete uvid u budžet i finansije. Ovoga vikenda očekujte istraživanja. Usmerite se na neku novu oblast i podeliti nove ideje.



Godisnji horoskop 2018 Vaga
Kada se suočavate s izazovima,zadržite pozitivan stav. Kao i ljudi, i oni poseduju čitav spektar najrazličitijih osobina, od pacifista do agresivno nastrojenih kuca, od izbirljivih kad je hrana u pitanju do večitih gladnica... U toku prvog tromjesečja Vage neće imati nikakvih zdravstvenih poteškoća, ali u drugom tromjesečju postoji mogućnost od pada energije pa može doći i do zdravstvenih problema. Vaša kreativnost će biti pojačana, što će vam doneti dobar uspeh ako se bavite prosvetom ili radom sa decom i mlađim osobama. Sve postaje moguće kada se vaša energija poklapa sa kosmičkom energijom.

[Ljetovanje u crnoj gori 2016|Slike golih tinejdzerica|Horoskop: žena Škorpija]






Oznake: vaga, i, Vodolija, &, slaganje, horoskopskih, znakova

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.